ben az ve öz konuşan bir insanım,nerde o smiley bekle...buldum:)
tabi ondan... menü dediğinde pasta olur börek olur baklava olur ...Allahım sana geliiommmmmKızın doğru düzgün menüsü var niye acıkmıyorsunnn
1 tane canım :)dolmadan az yediysen güzel olmuş canım :)
Ya ben açlıktan kızın menüsünü okumadım sen dolma diyorsunnn
Duysun uyuz adam yaaa sınav var diye tüm stresi ben çekiyorum şu pazar günü geçsin bombalar patlatcam onun üstündeheeee o varrr enişte duysa bunu görürdün sen
bende açlıktan okumuyorum geneldede mavişin menüleri benim iştahımı açmıyo aynı senin menüler gibiondan okudum
şiiiiii kociş adayına uyuzz deme :) tabi patlat bombaları al eline ipleri görsün gününü1 tane canım :)
vallaha şuan öyle canım çekiyor ki dolma ahh
Duysun uyuz adam yaaa sınav var diye tüm stresi ben çekiyorum şu pazar günü geçsin bombalar patlatcam onun üstünde
ah kuzummm yaaa benim menüler eskisi kadan kötü değil:)
Ay iyi bari kuzum aynn dinliycem ama gidebilirsemAlma o zaman kafanı dinle :)))
Çok şükür iyiymişş :)
Baklava sevmem öyle ama diyette aşırı canım çekiyortabi ondan... menü dediğinde pasta olur börek olur baklava olur ...Allahım sana geliiommmmm
tabi ondan... menü dediğinde pasta olur börek olur baklava olur ...Allahım sana geliiommmmm
çok şükür hiç altta kalmamBak ya yazdığım herşeye laf yetiştirmeyi biliyorsun ama bayan çokbilmişş
senide yanımda sürüklemezsem gitmem hiç bi yere ,tek başımamı şişmanlıycam :)Seni kilo almak isteyenler topiğine alalım canım, orada olur istediğin menüler
senide yanımda sürüklemezsem gitmem hiç bi yere ,tek başımamı şişmanlıycam :)
ders çalıştım :)Yok ben almayayımmben burada mutluyum başka yerde yapamam olmazz
Sahi sen 65 kilodan 80-e nasıl çıktınnn ?
bütün sayfaları ikimiz doldurduk
ders çalıştım :)
Anladım, dersi kola cipsle çalıştın herhalde :))
Teşekkür ederim bitanem:)afiyet olsun tutun guzelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?