hahhh şöyle hemen üstüne alınıyosun ,biz kim tatlılık kimYok zaten bize dememiştir ya da yalnışlık olmuşturbizden çok güzel sivri biber olur
vantilatörrrrrrrrrrrrrrrrrrrrBeni de sevmiyor merak etmee
Geçenlerde koridorda durdum, pencereler açık bir rüzgar var evin içinde dışardaymışsın gibi hissediyorsun, anneme diyorum rüzgar evin içinde esiyor da bana neden vurmuyorcidden serinliği hissedemiyordum, bayılacaktım :)
hahhh şöyle hemen üstüne alınıyosun ,biz kim tatlılık kimbiber iyidir
bütün bunlar az sevgi görmektenAzcıkk sevinecektim ne var bundaa
vantilatörrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bütün bunlar az sevgi görmektenannene dede az başını okşasın
miyavvv miyavv diye sokul annene belki fikri değişirNapimm kadına soruyorum beni seviyor musun diye hayır diyor, nişanlımı seviyormuş benim yerime
miyavvv miyavv diye sokul annene belki fikri değişir
ozaman kv okşasın başınıYok ya neler neler yaptım hep aynı cevabı aldım
Kv beni çok sevdiğini söyler, annem de biz çocukları değiştik o seni seviyor ben de onun oğlunu diyor
ozaman kv okşasın başınıcanım ben kaçtım iyi geceler sana ,sende yat boynun daha kötü olmasın
Okurken benim midem bulandi :)Canlarim oyun parkinda bir kac tane dogum gunu partisi vardi.(yanlis saymadiysam 4 tane)
Aksamin 5ine kadar oradaydik ve ben mide bulantisindan mahvoldum hala kendime gelemedim
Dogum gunu partilerinde pizzalar, cupcakeler, cipsler vs vs, birde asiri kalabalikti insanlarin ter-vucut kokulari o kadar zor bir gun gecirdim ki tarif edemem..
Bir kac sefer tuvalete gittim fakat istifrada edemedim ve hala az da olsa midem bulaniyor yataga civilendim..
19 hafta bitti hala bulantilar gecmedi, hayirlisi..
Simdi alintilarimi yazayim, sonrada menu tablomuz..
Okurken benim midem bulandi :)
Gecmis olsun
Yok canim sadece uyuyamiyordumBen geldim ama sızmak üzereyim problemyok dimi
Gecmis olsun iyimisin simdi ?Günaydın..
Kötü gün geçirdim dün, menümü yazamadan uyumuşum.. Boynum tutuldu çok ağrım vardı dayanamadım, gerçi gece de pek uyutmadı :/
Menüm
Öğlene kadar birşey yiyemedim
Öğlen
1 bardak elma sirkeli su
1 köfte
saymadım ama yaklaşık 10 tane kadar mantı
Ara öğün demeye utanıyorum ama akşama kadar ne bulduysam yedim :/
2 dilim kadar karpuz
3 küçük elma
2 domates
2 bardak az tuzlu ayran
hepsini aynı anda yemedim tabi :)
Akşam
2 parça et kavurma
karpuz
Su 3 litreyi geçti
1 fincan yeşilçay
Biraz yürüdüm, pek birşey değil ama elimden geldiği kadar..
Gecmis olsun iyimisin simdi ?
Profilimi actim bide ne goreyim Gonca abla beni etiketlemis ne oldu acaba?Herkes nerde baktım kendim çalıp oynuyorum. @melinda23 @KarKralicesi @haeshin @Mavibocuk @saricicek123 @Fyfyfy O Ollalla @oluroylebazen @engindenizz @tiffany20fyzanur Dahlia_ aklıma gelenleri yazdım hadi gelin sohbete Yawrukush uyuyordur sanırım.
Merak ettim herkes nerde napiydiyeoProfilimi actim bide ne goreyim Gonca abla beni etiketlemis ne oldu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?