haaaa ben etiketliycez sanıyodum :) birlikte mutlu olalım:)maydanoz suyuda ödem attırır canım aklıma geldi:)hic bir zaman etikete gerek yokki menulerde etiketliyoruz sadece yada sen canin nede istiyorsa o zamana etiketle:))) yeterki sen mutlu ol
Cumaya gider o fazlasiyla :)Gunaydinlarrr...
Cuma kilo - 48.9
Pazartesi - 49.1 (regl oldumda :))
Masallah masallah :)
soğuk suyla al kendine gelirsinGünaydın canlar :)
Ben daha tartılmadım, nedense mutsuz hissediyorum kendimi, bir duş alıp toparlanayım öyle tartılırım
Feyza maşallah
sağ ol canım :)Feyza maşallah
Hayırlı olsun canım. Sağol hallettim neysekiGonca abla hayırlı bi işimiz vardı hiç bakamdım ki , nasılsın telefon işini halletmişsin gözünaydın:)
Yok artık yanlış tartmistir o tartı pili bitiyo olmasin
o saatlerde vucuudumun bir kismi yer gormuyordu :)
pilini yeni taktık ama ,ödem felan mı attım acabaHayırlı olsun canım. Sağol hallettim neyseki
Yok artık yanlış tartmistir o tartı pili bitiyo olmasin
ne demek acele etmeBismillah yani seneye kim öle kim kala :) deli kiz bu kadar acele etmesene :)
ben cidden şakadan anlamıyorum ebruşun dediği gibiTalebinizi değerlendirmeye aldım
Şaka yaptım kız tebrikler
Bende şaka yapmakta özürlüyüm biraz hiç değilse smiley kullansam anlaşılcakta işte üşengeçlikd iz boyune demek acele etmegogo2405 gonca ablanın öteki seneye tatil planını şimdiden yapmadığını ne biliyosun :) biz talebimizi yapalım da
Yok daha bu senenin planını yeni yaptık hem ben sizi gezdirmek için zaman bulurum Allah sağlık versin de.
tamam ablacım :)Bende şaka yapmakta özürlüyüm biraz hiç değilse smiley kullansam anlaşılcakta işte üşengeçlikd iz boyu
Yok daha bu senenin planını yeni yaptık hem ben sizi gezdirmek için zaman bulurum Allah sağlık versin de.
cumaya gider büyük ihtimal , bol su içsen ödem daha hızlı gider aslındaBende tartıldım 66.8 çıktım. Cuma 65.9 dum.
Tabi cuma da nöbetten cikmistim sabah gelip tartildigimda 66.8 di yine bikaç saat uyuyup uyanınca 65.9 çıkmıştım. Ve Reglim başlıyo inşallah cumaya inmiş olurum
Uykusuzluktan olabilir ablacim, cumaya gider insallah.Bende tartıldım 66.8 çıktım. Cuma 65.9 dum.
Tabi cuma da nöbetten cikmistim sabah gelip tartildigimda 66.8 di yine bikaç saat uyuyup uyanınca 65.9 çıkmıştım. Ve Reglim başlıyo inşallah cumaya inmiş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?