Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne güzel bahceyle ilgilenmek iyi gelir size.

Sabah
1haşlanmış yumurta
Biraz peynir 4 zeytin
Domates
2tbe

Ara
3 hurma
5 tane etiform

Öğle
1kase tavuk çorbası
1 tabak tas kebabı suyunu içmedim yağlıdır diye etlerini seçip yedim
1 bardak ayran
2 ince ekmek

Ara
3 kiraz 2 minik kayısı 3 çatal muz

Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
6 yk taZe fasülye
1 su br yoğurt
2 dilim tbe
Salata

Ara
2 minik kayısı

2 litre su

Yawrukush canım bugün yoğundum dışardaydım yatıya misafirim vardı. Diyetime tam uydum ama spor yapmam mümkün değildi düşün saat nerdeyse 3.30 olacak şimdi yatağa uzandım hemen bildirim yapıyorum uyumam lazım... Yarın cezalarımı yapıcam

Günaydın kızlar

Canım mrb iyi gidiyor hatta 56.2 ye düştüm bir ara çok mu zayıf oldum ne dedim, içime sinmedi, bu sabah tartıldım 56.9 olmuşum iyi dedim yeter :)
Alışkanlıklarımı dondurma hariç bırakmadım, ekmek sadece sabah yiyorum ve artık aramıyorum da, ekmek yemediğimde doyduğumu hissediyorum artık , öğlen menüde makarna ya da pilav varsa yemiyorum , akşam da çok hafif atistiriyorum gunune gore ya cerez ya Süt ya yoğurt , öyle geçiyor, görmeyeli sen nasılsın neler yapıyorsun bebisini öpsene yerime :)

Günaydın kızlar bol enerjili bi hafta diliyorum hepinize Hafta sonu uğrayamadım Almanya'dan görümcem gelmişti bizdeydi 2 gündür, üstüne birde Antalya'dan misafirlerimiz vardı çok koşuşturmalı bi haftasonu geçirdim, muhtemelen şu 2 gün daha öyle geçecek, işe gelince dinleniyorum yahuu :))

Sanada iyi uykular canım, dualarına en içten amin güzelim. Sabah tartıldım 100gr artıdayım, düzlemişim 61

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…