Ne güzel bahceyle ilgilenmek iyi gelir size.Sonunda esim ve arkadasi applerini app store'a koyuyorlar Allahim tam bitti sonunda derken, simdide yeni app fikirleri uzerinde konusuyorlar.
Nedir bu applerden cektigim benim:)
Simdi Akinla bahceye cikicaz, bahce kuru yapraklarla dolmus tasmis, onlari cop posetlerine dolduracagim, Akinda toz toprak oynar.
Yarim saat evvel en yakin arkadasimin hamile haberini aldim, kendisi suan Turkiyede ama bu sefer ayni anda hamile kalmayi basarabildik:)
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah, isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin Rabbim.
Canlarim hepinize iyi uykular.
Yarin sabah tartilmayi unutmayiniz, cumaya hazirlik yapmis olalim.
Hepiniz cok seviliyorsunuz, yarin gorusmek uzere guzeller :)
Canım valla güzel fikir olabilir amA şimdilik 49 kalsın duruma göre bakarız inşallahcanim 50.5 kilo ile mezun olabiliyorsun:)
HAL HATIR SORMACA
@melinda23 canim bugun hic ugramadin takima her sey yolunda mi?
@KarKralicesi artik iyiden iyiye merak ediyorum seni kuzum, nerelerdesin?
@zey zey , @hilositko , @edsofi sizler nerelerdesiniz kizlar? @edsofi bayramdan sonra gelecegim demistin sekerim?
@mrym77 ablacim sen nasil oldun, kuzun nasil?
@CheGuevera sende hic ugramiyorsun sampiyonum, arada gel selam ver, ozledik..
bnnu kuzum nasil gidiyor kilo koruma donemi?
@hawar ablacim senide merak ediyorum insallah her sey yolundadir..
@Saadetim33 hepimiz seni cok merak ediyoruz, insallah birgun senden haber aliriz guzelim, Allaha emanet ol...
DIPNOT: Canlarim hala menu ve sporlarini cok az yazanlar var.Lutfen menu ve sporlarinizi paylasin.
Gonca abla hayırlı bi işimiz vardı hiç bakamdım ki , nasılsın telefon işini halletmişsin gözünaydın:)Herkes nerde baktım kendim çalıp oynuyorum. @melinda23 @KarKralicesi @haeshin @Mavibocuksaricicek123 @Fyfyfy O Ollalla @oluroylebazen @engindenizz @tiffany20 fyzanur @AKovser aklıma gelenleri yazdım hadi gelin sohbete Yawrukush uyuyordur sanırım.
Sanada iyi uykular canım, dualarına en içten amin güzelim. Sabah tartıldım 100gr artıdayım, düzlemişim 61Sonunda esim ve arkadasi applerini app store'a koyuyorlar Allahim tam bitti sonunda derken, simdide yeni app fikirleri uzerinde konusuyorlar.
Nedir bu applerden cektigim benim:)
Simdi Akinla bahceye cikicaz, bahce kuru yapraklarla dolmus tasmis, onlari cop posetlerine dolduracagim, Akinda toz toprak oynar.
Yarim saat evvel en yakin arkadasimin hamile haberini aldim, kendisi suan Turkiyede ama bu sefer ayni anda hamile kalmayi basarabildik:)
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah, isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin Rabbim.
Canlarim hepinize iyi uykular.
Yarin sabah tartilmayi unutmayiniz, cumaya hazirlik yapmis olalim.
Hepiniz cok seviliyorsunuz, yarin gorusmek uzere guzeller :)
o saatlerde vucuudumun bir kismi yer gormuyordu :)Merak ettim herkes nerde napiydiyeo
etiketleme kiz gerek yok :))
cumaya kadar gider canım:)Gunaydinlarrr...
Cuma kilo - 48.9
Pazartesi - 49.1 (regl oldumda :))
niye etiketlemiycekmiydiketiketleme kiz gerek yok :))
bu arada aferin sanaya bak ne guzel gitmis kilolar bu hafta sen birinci olucan galiba :)))
ben yazacaktım bunuSon 10 sayfayı okumasanız da olur, hiç ciddi birşey yazılmadı çünkü
Sadece geceleri diil bak gunduz de burdayim (uzun zamandan sonra:)))Kaçak nasılsın ? :)
Geceden geceye uğrayıp kaçıyorsunnn :)
tabiki gidecek :)cumaya kadar gider canım:)
etiketlenmekte çok zevkliProfilimi actim bide ne goreyim Gonca abla beni etiketlemis ne oldu acaba?
hic bir zaman etikete gerek yokki menulerde etiketliyoruz sadece yada sen canin nede istiyorsa o zamana etiketle:))) yeterki sen mutlu olniye etiketlemiycekmiydikne zaman etiketliycez ki
bir garip oluyor insan :))etiketlenmekte çok zevkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?