Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

neyyyyyyyy simit için ceza hiç aklıma gelmedi valla anaaaaaaaaane ceza verceksin sevgili biricik kaptanım ,seni çok seviyorum demişmiydim
aaa kocaman simit cezasiz olur mu
sen daha cok vicdansiz ve haiiiiiiin demistin bana simdiye dek, sevgi sozcugu iig iih hic duymadim

cezada indirim icin rusvet haa
feyzos senin universite durumun netlesti mi canim?
canım gelen yerler netleşti. fizyoterapi , hemşirelik ,veterinerlik ,pc mühendisliği... gibi ama hangisine gitsem karar veremedim .okurken tıp için tekrar hazırlanmayı düşünüyorum bir yandan da .

canım gelen yerler netleşti. fizyoterapi , hemşirelik ,veterinerlik ,pc mühendisliği... gibi ama hangisine gitsem karar veremedim .okurken tıp için tekrar hazırlanmayı düşünüyorum bir yandan da .
canim fizyoterapi de guzel bir bolum, pc muhendisligi dedigin bilgisayar muhendisligi mi?
bu bolumlerin hepsi guzel kuzum.
gecen seneden beri didiniyorsun, 1 sene daha calisacak gucun var mi?

Düşünürken de atıştır bişiler canım. Çukulata baklava iyi gelir karar vermene yardımcı olur

Düşünürken de atıştır bişiler canım. Çukulata baklava iyi gelir karar vermene yardımcı olur
senin bu yazıları okumak için kaç kalori harcıyorum ben biliyomusun , hele ekranın içine giriyorum ne yazmış diye daha bi kalori gidiyo , sen ye baklava ben spor yapıcammm

senin bu yazıları okumak için kaç kalori harcıyorum ben biliyomusun , hele ekranın içine giriyorum ne yazmış diye daha bi kalori gidiyo , sen ye baklava ben spor yapıcammm
Vay vay vayyyy kendimle gurur duydum ama yaaa Dur sana hemen bi börek açiim iki tepsi yeter dimi

Yuppiiii

Siirsiz gelmem ):))))

bu mesajı yeni gördüm yaaa ben olmayınca sayfalar dolmuyor ,değerimi anlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…