Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet oyle oldu :))

Sag ol canim benim

Günaydın kızlar :)

kızlar kardeşim 7000e girdi tıp fakültesini tutturdu çok mutluyummmm
Gözünüz aydın canım, Allah hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin :)
Kızlar gömülü 4 dişim varmış ameliyatla alınıyomuş oda antşbiyotik verdi carsamba çekilcek çok korkuyorum
geçmiş olsun şimdiden canım inşallah bir çırpıda atlatırsın.

canim kolaycacik atlatirsin insallah..Yarismada da azmin daim olsun seker :)

Aaa bu saatte ne hazırlığı
canim 8 saat fark var Turkiye ile burasi arasinda :)

o kadar kokorecten bir sey olmaz canim ama yinede gece yememeye calis ekmek turevi seyler..

eh iste gitmeye calisiyor:))
az kaldi senide gelin ediyoruz gulum, eviniz, esyalar, gelinlik hazir mi kuzum?

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy ------
Mavibocuk- ----
melinda23- ----
abesle_istigal ------
haeshin- 100IA 50M----
gogo2405ODUL DINLENMEODUL 100JJ---
tiffany20 ---
happy_moon 100IAODUL 100S 50M ---
AKovser - 5 DK Y 5DK Y---
KarKralicesi-------
fyfyfy ---
Ollalla ODUL ---
edsofi-------
zey zey-------
saricicek-------
fyzanur ----
oluroylebazen10DK Y 10DK Y---
engindenizz-------
hilositko-------
kitabi-------

[/td][/td][/td][/td]

Günaydın kızlar, evde telefondan giremedim siteye sürekli başka bi reklam sayfasına yönlendirdi
Dünki menüm
Sabah: 1 dilim ekmek, peynir, zeytin
Ara: Türk kahvesi
Öğlen: Kıymalı pide 4 dilim , dilimler küçüktü ama:)
Ara: Yeşil çay
Akşam : 1 dilim börek, salata
Çok karbonhidratlı oldu biliyorum, sporda gece 12'ye kadar misafir hizmeti :)) spor sayılırsa

Selam kızlar:)Günaydın :))
Dünkü menüm
Sabah
1dilimdn azKarpuz
Peynir

Öğlen
Birazcık patates patlıcan biber fırınlaması
Peynir

Akşam
Domates biber sarımsak ile menemen tarzı birşey yaptım
Peynir
1dilimKarpuz

3litre su
1 saat airobik
8000 adım :)

Özgem koşuşturmacadaydım ben yine ablamın evini yerleştiriyoruz halen sağolsun mobilyacılar geç geldi dolapları felan daha dün gece kuruldu bugün seminer çıkışında da yardıma gidecem oyy :)

günaydn cici babyler

dünki menüm
sabah
tost çay

oglen
1 kase etli nohut
salata
ayran
ekmek yok

aksam
3 kofte tereyag tavada kızarttm
1 patatesten yapılms patates salatası ıcı bol sebzelıydı gercı az yedm blıosnz cocugu acıle gotrmstk ıstah mıstah kalırmı

gece cok acıktm ve ac uyudum hıc bsy yemedm ozcarlıgım yeminle eheheheheh

spor yok cocukla acıle macıle gdnce
su 2 lt olmstr belki

kaptanım ya belimde muazzam bir agrı 5-6 gundur reglıdendr dıe onemsemedm ama dun ve suan hala cok agrım var ya ters hareket yaptm ya cok hareket etmıorm ıs yernde butun gun oturuorm aksam yaptgm bırazck spor ıste yetmıo olablr yada cam acık yatıorm usuttum cnku reglm bıttı agrım bıtmedı bn bı kac gun sadece kol mu yapsam parkta markta calısmım napım duramıom agrıdan bel fıtıgı olmadım ınsallah ne bılım ya of

ay zormus valla anlatıklarna bakılırsa hıperaktıvıteenıste hıc rahat durmuokı

hmm 8. mi olduk nese napalm bu hafta duzeltrız skorumuzu

eylül daha iyi 24 saat kontrol altnda tutun dedi her hangi bir komplikasyonda acile götürün dedilerde cok sukur sıkıntı yok sanırım

Bende sinir oldum özeldeki dr kanama olmadığı sürece korkma dedi.ama bu hiç bişey demedi surekli erken doğum istemiyorum dedi durdu sanki ben çok istiyorum

pardonda dr un gerzek mi asya erken dogum ıstemıorm ne ay ben cok ıstıorum deseydın aptal beyinsz

kızlar kardeşim 7000e girdi tıp fakültesini tutturdu çok mutluyummmm

canım cok tebrık ederm masallahhh basarıları daim olsun

Kızlar gömülü 4 dişim varmış ameliyatla alınıyomuş oda antşbiyotik verdi carsamba çekilcek çok korkuyorum

canım gecms olsn bu son zamanlarda cok duyuorm su gomulu do-ıslerden amelıyat olan korkuldugu gbı bsy dılms valla en az 5-6 kişiden duydum son 2 ay da hıc koırkma zaten aynı anda yaparmı yapmazmı bılemedm

Utanmadan söylüyor bir de yedim diyee Bak Feyza 1.5-tan fazlasını verecek bu hafta sen hala gece yedim diyorsunn Suyu az içme, 2 litreden az olmasın, hatta daha fazla iç..

Geçmiş olsun canım..
Doktora git, ihmal edilecek birşey değil, daha kötü olur Allah korusun.

Sastim kaldım bende

Dunku menumu vereyim hemen internet paketini degistirdim 3 gb oldu yetmedi gecen ay
Koydeyim dun gece geldik
Dunku menum
Sabah
Kelle paca çorbası
Aksam
Izgara kofte
Izgara tavuk
Bulgur pilavi
Su sayamadim kosturmacadan cok icemedim ama
Spor 16000 adim kosturmaca
Baskul aldim koyde de bi tane buldum manuel olanlardan varmış.
Simdi ilceye inecegiz. Dun dr işimiz vardi ilaclari alacagiz. Boyun duzlesmesi varmis bende kac haftadir spor yapmiyorum ondan oldu kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…