evet oyle oldu :))iyi geldi ablacim ama 2 saatimi aldi, simdi cicek gibi oldu bahcem, ogleden sonra bir kahve icmeye beklerim:)
tamam kuzum zaten bir sey yapmamiz gerekmiyor istersen 50.5 ile istersen 49 ile mezun olursun :)
tamam canim simdi hazirliyorum tablomuzu spor icin bir telafi var sadece :)
harikasin kuzum, ne guzel duzen oturtmussun, artik hayat boyu saglikli besleneceksin eminim:)
kucugu operim teyzesi elbette, arada bize yazmayi unutma guzelim :)
ohh epey yogunmussun cicegim bende diyorum nerede bu kiz:)
hayirli isinizde hayirli olsun kuzum :)
olsun cumaya guzel olacak insallah :)
regli cumaya kadar biter kuzum :)
abovvvvvvv 1 kilo mu kocaman tebrikler , alkislar sana guzelimm :))
gelin sunu haziran yapalim bende 2 cocuklu halimle katilayim gezinize olmaz mi :))
reglide geliyorsa spora asil ablam, eksiler gelir :)
ben obur fincanla isterim :))
odullerde tam odul olmus hani :))
supersin canim :)
oy daha varmis internet paketinin yenilenmesine, ozledik canim, gel artik.
siir yazacagim bak sana :)
canim hepimiz uzulduk, uzuluyoruz.
amerika 1 eylul tarihine kadar turkiden abdye ve abdden turkiyeye direk ve transit ucuslari yasakladi.
ulkemiz icin kotu seyler oluyor.
ama duzelecek insallah, biz umutlu olmaliyiz.
senin 2 evladin var uzme kendini bu denli, yavrularin ne olacak sonra, vitaminler biraz toparlar seni, baska ilaca gerek yok kuzum...
canim bu doktor da biraz adam gibi yorum yapip ilgilense ya, ay sinirimden gelip bogazini sIkacagim
o tartiya guvenme gulum, pili mi bitti acaba?
canim nasil gidiyor kol egzersizleri ?
evet canim hiperaktivite zor oldukca, esimde 2. cocugum gibi iste..
ortalamamiz bu hafta cok kotuydu nota aldik, sildiririz bu hafta umuyorum ki :)
sen neler yaptin, Eylul nasil oldu?
evet canim ara ara bulanti mahvediyor, tam bitti heralde bulantila diyorum ama hop yine cikiyor ortaya..
canim asyacanin saglik sorunlari vardi ankaraya gidecekti bu rahatsizliklarindan oturu, ne zaman donecegimi bilemiyorum dedi canim o sekilde ayrildi..
ellerine saglik kuzum.
tebrikler spor yapan guzeller:)
Sag ol canim benimSporun süper bayılıyorum sana ben
Sağol canım
Bak yine hazır gıda ama güzel gerçekten
Canım
Dur bakalım belki ben kazanırım arap atı gibi sonradan açılırım belki
Benim en küçük kardeşim akrep
Özlettin kendini kuzum
Canım sosyal medyada ki haberlerin çoğu yalan çoğu abartı inanmayın lütfen başı kesilen falan yok sakin olmak aklı selim hareket etmek en iyisi izleme haber falan bir süre.
Canım hamilelikte akıntı önemli doktor ilaç yazdımı vajinal fitil falan yani. Akıntı çoksa enfeksiyon vardır enfeksiyonda erken doğuma sebep olur gerçekten.
Gözünüz aydın canım, Allah hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin :)kızlar kardeşim 7000e girdi tıp fakültesini tutturdu çok mutluyummmm
geçmiş olsun şimdiden canım inşallah bir çırpıda atlatırsın.Kızlar gömülü 4 dişim varmış ameliyatla alınıyomuş oda antşbiyotik verdi carsamba çekilcek çok korkuyorum
Özge Amerika'da yasiyo ya ondan canımAaa bu saatte ne hazırlığı
canim kolaycacik atlatirsin insallah..Yarismada da azmin daim olsun seker :)İnşallah kuzum ama artık büyüdü benim kök saldı ağzıma
Aynen inşallah şişkinliğim geçince kilo veririm kızlara fark atarım heheheheh
Yemek içmek yasakmış ya kaptan görür özellikle feyzayı mimledim @fyzanur
Şaka bir yana ara ara ağrıyodu yıllardır besledim büyüttüm bir güzel oyüzden kökü fazladır o korkutuyo
Çok sağolun kızlar ben ilk defa böyle bisey yasıcam ondan korkum heralde geçirdiğim en büyük operasyon dolgularımın yapılmasıydı allah korusun ama daha kolum ayağım bile kırılmadı o yüzden canım tatlı biraz yengem yapıcak gerçi ameliyatı o beni rahatlatıyor çok nşükür başka bisey gelmedi başıma
canim 8 saat fark var Turkiye ile burasi arasinda :)Aaa bu saatte ne hazırlığı
o kadar kokorecten bir sey olmaz canim ama yinede gece yememeye calis ekmek turevi seyler..Pazar
Sabah
Yarım kase sütle yulaf (lifalif)
Türk kahvesi
Öğlen
domatesli peynirli sandaviç
El kadar ince pide arasına
Kızlar eliniz büyük değildir inş
Ara
Form zaytinli kraker
Akşam
1köfte
1dilim pişmiş soğan
2tane pirzola ( küçük)
Yarım saat yüzme
2litre su
Pazartesi
Sabah 1kase sütle beraber yulaf
Türk kahvesi +soda
Öğlen
5tane çiğköfte
Çok az lavaş
Soda
Akşam
Yarım tabak taze fasulye
2-3 çatal semizotu
4-5kaşık bulgur pilavı
Gece
1türk kahvesi
1soda
Spor yapmadım
Su da az içtim kızlar
Anaaa kızlar ne dicem ceza gelcek biliyorum da ben kokoreç yedim gece 1e doğru çeyrek ekmek kadar yoktur yarım kokoreçi 3 kişi yedik acayip canım çekti kokusundan tutamadım kendimi
az kaldi senide gelin ediyoruz gulum, eviniz, esyalar, gelinlik hazir mi kuzum?eh iste gitmeye calisiyor:))
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | - | - | - | - | - | - | |
Mavibocuk | - | - | - | - | - | ||
melinda23 | - | - | - | - | - | ||
abesle_istigal | - | - | - | - | - | - | |
haeshin | - | - | - | - | - | ||
gogo2405 | ODUL DINLENME | ODUL | - | - | - | ||
tiffany20 | - | - | - | ||||
happy_moon | ODUL 100S | - | - | - | |||
AKovser | - | - | - | - | |||
KarKralicesi | - | - | - | - | - | - | - |
fyfyfy | - | - | - | ||||
Ollalla | ODUL | - | - | - | |||
edsofi | - | - | - | - | - | - | - |
zey zey | - | - | - | - | - | - | - |
saricicek | - | - | - | - | - | - | - |
fyzanur | - | - | - | - | |||
oluroylebazen | 10DK Y | - | - | - | |||
engindenizz | - | - | - | - | - | - | - |
hilositko | - | - | - | - | - | - | - |
kitabi | - | - | - | - | - | - | - |
Tebrikler canımkızlar kardeşim 7000e girdi tıp fakültesini tutturdu çok mutluyummmm
Özgem koşuşturmacadaydım ben yine ablamın evini yerleştiriyoruz halen sağolsun mobilyacılar geç geldi dolapları felan daha dün gece kuruldu@abesle_istigal , @happy_moon ,Mavibocuk , Harpy ,@KarKralicesi , @engindenizz , @oluroylebazen neredesiniz kizlar??
@abesle_istigal , @happy_moon ,Mavibocuk , Harpy ,@KarKralicesi , @engindenizz , @oluroylebazen neredesiniz kizlar??
iyi geldi ablacim ama 2 saatimi aldi, simdi cicek gibi oldu bahcem, ogleden sonra bir kahve icmeye beklerim:)
tamam kuzum zaten bir sey yapmamiz gerekmiyor istersen 50.5 ile istersen 49 ile mezun olursun :)
tamam canim simdi hazirliyorum tablomuzu spor icin bir telafi var sadece :)
harikasin kuzum, ne guzel duzen oturtmussun, artik hayat boyu saglikli besleneceksin eminim:)
kucugu operim teyzesi elbette, arada bize yazmayi unutma guzelim :)
ohh epey yogunmussun cicegim bende diyorum nerede bu kiz:)
hayirli isinizde hayirli olsun kuzum :)
olsun cumaya guzel olacak insallah :)
regli cumaya kadar biter kuzum :)
abovvvvvvv 1 kilo mu kocaman tebrikler , alkislar sana guzelimm :))
gelin sunu haziran yapalim bende 2 cocuklu halimle katilayim gezinize olmaz mi :))
reglide geliyorsa spora asil ablam, eksiler gelir :)
ben obur fincanla isterim :))
odullerde tam odul olmus hani :))
supersin canim :)
oy daha varmis internet paketinin yenilenmesine, ozledik canim, gel artik.
siir yazacagim bak sana :)
canim hepimiz uzulduk, uzuluyoruz.
amerika 1 eylul tarihine kadar turkiden abdye ve abdden turkiyeye direk ve transit ucuslari yasakladi.
ulkemiz icin kotu seyler oluyor.
ama duzelecek insallah, biz umutlu olmaliyiz.
senin 2 evladin var uzme kendini bu denli, yavrularin ne olacak sonra, vitaminler biraz toparlar seni, baska ilaca gerek yok kuzum...
canim bu doktor da biraz adam gibi yorum yapip ilgilense ya, ay sinirimden gelip bogazini sIkacagim
o tartiya guvenme gulum, pili mi bitti acaba?
canim nasil gidiyor kol egzersizleri ?
evet canim hiperaktivite zor oldukca, esimde 2. cocugum gibi iste..
ortalamamiz bu hafta cok kotuydu nota aldik, sildiririz bu hafta umuyorum ki :)
sen neler yaptin, Eylul nasil oldu?
evet canim ara ara bulanti mahvediyor, tam bitti heralde bulantila diyorum ama hop yine cikiyor ortaya..
canim asyacanin saglik sorunlari vardi ankaraya gidecekti bu rahatsizliklarindan oturu, ne zaman donecegimi bilemiyorum dedi canim o sekilde ayrildi..
ellerine saglik kuzum.
tebrikler spor yapan guzeller:)
Bende sinir oldumözeldeki dr kanama olmadığı sürece korkma dedi.ama bu hiç bişey demedi surekli erken doğum istemiyorum dedi durdu sanki ben çok istiyorum
kızlar kardeşim 7000e girdi tıp fakültesini tutturdu çok mutluyummmm
Kızlar gömülü 4 dişim varmış ameliyatla alınıyomuş oda antşbiyotik verdi carsamba çekilcek çok korkuyorum
Pazar
Sabah
Yarım kase sütle yulaf (lifalif)
Türk kahvesi
Öğlen
domatesli peynirli sandaviç
El kadar ince pide arasına
Kızlar eliniz büyük değildir inş
Ara
Form zaytinli kraker
Akşam
1köfte
1dilim pişmiş soğan
2tane pirzola ( küçük)
Yarım saat yüzme
2litre su
Pazartesi
Sabah 1kase sütle beraber yulaf
Türk kahvesi +soda
Öğlen
5tane çiğköfte
Çok az lavaş
Soda
Akşam
Yarım tabak taze fasulye
2-3 çatal semizotu
4-5kaşık bulgur pilavı
Gece
1türk kahvesi
1soda
Spor yapmadım
Su da az içtim kızlar
Anaaa kızlar ne dicem ceza gelcek biliyorum da ben kokoreç yedim gece 1e doğru çeyrek ekmek kadar yoktur yarım kokoreçi 3 kişi yedik acayip canım çekti kokusundan tutamadım kendimi
günaydn cici babyler
dünki menüm
sabah
tost çay
oglen
1 kase etli nohut
salata
ayran
ekmek yok
aksam
3 kofte tereyag tavada kızarttm
1 patatesten yapılms patates salatası ıcı bol sebzelıydı gercı az yedm blıosnz cocugu acıle gotrmstk ıstah mıstah kalırmı
gece cok acıktm ve ac uyudum hıc bsy yemedm ozcarlıgım yeminle eheheheheh
spor yok cocukla acıle macıle gdnce
su 2 lt olmstr belki
kaptanım ya belimde muazzam bir agrı 5-6 gundur reglıdendr dıe onemsemedm ama dun ve suan hala cok agrım var ya ters hareket yaptm ya cok hareket etmıorm ıs yernde butun gun oturuorm aksam yaptgm bırazck spor ıste yetmıo olablr yada cam acık yatıorm usuttum cnku reglm bıttı agrım bıtmedı bn bı kac gun sadece kol mu yapsam parkta markta calısmım napım duramıom agrıdan bel fıtıgı olmadım ınsallah ne bılım ya of
Sastim kaldım bendeay zormus valla anlatıklarna bakılırsa hıperaktıvıteenıste hıc rahat durmuokı
hmm 8. mi olduk nese napalm bu hafta duzeltrız skorumuzu
eylül daha iyi 24 saat kontrol altnda tutun dedi her hangi bir komplikasyonda acile götürün dedilerde cok sukur sıkıntı yok sanırım
pardonda dr un gerzek mi asya erken dogum ıstemıorm ne ay ben cok ıstıorum deseydın aptal beyinsz
canım cok tebrık ederm masallahhh basarıları daim olsun
canım gecms olsn bu son zamanlarda cok duyuorm su gomulu do-ıslerden amelıyat olan korkuldugu gbı bsy dılms valla en az 5-6 kişiden duydum son 2 ay da hıc koırkma zaten aynı anda yaparmı yapmazmı bılemedm
Görmedim CNm izinliydim izinler iptal oldu göreve döndümAblacim cuma gunu bireyselde 2. oldun.Sana yazdim ama gormedin sanirim.Tekrar cok tebrik ediyorum :))
cok guzel kuzum:)
dugune 1 ay kaldi nasil gidiyor hazirliklar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?