ne iyiymiş bu taktik :)Araba tutuyorsa önde oturunca rahat oluyorsun.. Arkada mide çabuk bulanıyor, şekilden şekle giriyorsun yolculuk boyuncaBizimkiler alıştı artık, arkada oturamıyorum biliyorlar :)
daha şimdi stepper yaptımda geldim nereye yapmıyorumkoli bandı kesmez beni
bana canım manım diyip şımartma tepene çıkma olasılığım varrBenim canım stepper de yaparmışşşşş
Haklısın daha güçlü birşey lazım sana
ne iyiymiş bu taktik :)
bana canım manım diyip şımartma tepene çıkma olasılığım varr
bak kaynanan derseki ben arabada oğlumun yanına oturcam, gelin sen arkaya geç ,işteeee ozamannnnTaktik iyi de, Allah gerçekten yaşatmasın.. Berbat birşey
şimdi normal insan şu smileyi atarBu senin daha şımarmamış halin miiiÇıkarsan çıkk seviyorum napimm
bak kaynanan derseki ben arabada oğlumun yanına oturcam, gelin sen arkaya geç ,işteeee ozamannnn
şimdi normal insan şu smileyi atarama bennnimm içimdennn bu bu bu geliyor
hahah onuda mı tutuyorHiç açma o konuyu gelin kaynana araba tutuyor biziama o daha bilmiyor önde oturunca iyi olduğu
Ama benim kaynana öyle biri değil ki, demez öyle şeyler
Yapta gorelim :))bende yapıcam bu sporları ,bugün kendimi spora vericem benim senden ne eksiğim varmışşş neeee
hahah onuda mı tutuyorbana denk gele gele akrep burcu kaynana gelirdi hiç şansım yok , çölde kutup ayısı çıkardı karşıma , bir sır olsam dünya duyardı falan
Bugün spor yaptığım için kendimi iyi hissediyorum.
Kizlar yeni uyandik, simdi kahvalti hazirliyorum.
Kahvaltidan sonra gelirim.
Bugun 5 cayina arkadaslarimiz gelecek hazirlik yapacagim.
Bu arada dun aklima cig kofte geldi, esim aksam arkadaslariyla bulustu 2 turk restauranta sormus cig kofte yok.
Bugun ben yapayim dedi ama evde yumurta kirmisligi yok:))
Sonuclardan haberdar ederim :))
Kizlar yeni uyandik, simdi kahvalti hazirliyorum.
Kahvaltidan sonra gelirim.
Bugun 5 cayina arkadaslarimiz gelecek hazirlik yapacagim.
Bu arada dun aklima cig kofte geldi, esim aksam arkadaslariyla bulustu 2 turk restauranta sormus cig kofte yok.
Bugun ben yapayim dedi ama evde yumurta kirmisligi yok:))
Sonuclardan haberdar ederim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?