- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Canım sağol
Canım sorun değil tartı değişikliği için kural var cuma günü kılona 2 kg eklenip ismin yanına not yazılıyor tartı değişiminden kaynaklı kilosuna 2 kilo eklendi diye. Ama cuma kilo bildirimi yaparken hatırlat tekrar.Kizlar menum
Sabah
2 yumurta
Peynir
Bol zeytin
Biber
Domates
Aksam
Bamya
Tavuk corbasi
Biber
Su 3 lt anca oldu
Spor 25 dk tempolu yuzme.
Ya bi sorunum var kizlar benim yeni.aldigim baskul eskiye ve koyde tartildigima gore 2 kg fazla tartiyor. Aslinda eski baskukumun biraz eksik tarttiginin farkindaydim ben ama en basindan ayni baskulle baslayip devam ettigim icin onemsemiyordum. Simdi o parcalandi. Yenisi de 62.4 ciktim resmen. Nolcak simdi. Cuma gunu 60 tim eski baskulle de o civarlardaydim hatta 59.8 i gördüm bi ara. Sasirdim simdi.
Arada bıkkınlık olabilir canım kendini suçlu hissetme bence.Biraz diyetten biktim gibi ya. Hic bozmaya gonlum elvermiyor. Bugun bir catal alacagim makarnadan dedim.kendime. sonra yapamadim olmadi. Ama aylardir bu kadar kasmak biraz biktirdi. Ama bozmam bozamam icim elvermez.
Azmine hayranım cnm tebrikler.Biraz diyetten biktim gibi ya. Hic bozmaya gonlum elvermiyor. Bugun bir catal alacagim makarnadan dedim.kendime. sonra yapamadim olmadi. Ama aylardir bu kadar kasmak biraz biktirdi. Ama bozmam bozamam icim elvermez.
Sağolasın kuzum:)canim cok sukur, tekrar gelmis gecmis olsun pasaya..
sen bu hafta normal duzenine girersin kilolarda gider hic merak etme:)
ohh yuzme zamani geldi ha Busem bol bol yuz kalorileri yak canim
ohh ohh ne guzel olmus sporun bayildim
canim boregi ekmek niyetine yedigini dusundum o yuzden odul saymadim haberin olsun.
canim basenler icin bu 2 hareketi oneririm.
basen inceltmek icinde bu videoyu oneriyorum.
spor= mutluluk ablacim, bugunde hatirla bunu:)
canim icme sigarayi, rahatsizsin, hemde bu durum sayesinde azaltip birakirsin belki..
hodri meydannn
Canlar benim gözler kapanıyor. Herkese iyi geceler. Öpüldünüzzzzz
Iyi geceler menumu yazip kacayim dedim yarina kalsin istemedim Allaha emanet
İyi geceler tatlı rüyalar kızlar.
Hayırlı geceler kızlar bu ara çok duaya ihtiyacım var dualarınızı bekliyorum sinirlerim gerçekten yıprandı artık alt üst oldumneyse menümü verip uyumaya çalışacağım
Sabah-öğlen
Menemen
Peynir
Salatalık
Ara
Soğuk sütlü kahve
4-5 çilek
Akşam
2 kaşık mantı
5kaşık nohut
Salata
Yoğurt
1 dilim karpuz
Ara
Yarım elma
2 litre su
5000 adım
Amin kuzum cümlemize reglim geçsin okurum bugün regl de oldum youtubeden indirim dinleyim en azından olmadı bu aralarCanım benim Allah yardımcın olsun, gönül ferahlığı versin.. İnşirah oku iyi gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?