Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar menum
Sabah
2 yumurta
Peynir
Bol zeytin
Biber
Domates
Aksam
Bamya
Tavuk corbasi
Biber
Su 3 lt anca oldu
Spor 25 dk tempolu yuzme.
Ya bi sorunum var kizlar benim yeni.aldigim baskul eskiye ve koyde tartildigima gore 2 kg fazla tartiyor. Aslinda eski baskukumun biraz eksik tarttiginin farkindaydim ben ama en basindan ayni baskulle baslayip devam ettigim icin onemsemiyordum. Simdi o parcalandi. Yenisi de 62.4 ciktim resmen. Nolcak simdi. Cuma gunu 60 tim eski baskulle de o civarlardaydim hatta 59.8 i gördüm bi ara. Sasirdim simdi.

Canım çok güzelsin ve zayıfsınn gogo2405
Canım sağol
Canım sorun değil tartı değişikliği için kural var cuma günü kılona 2 kg eklenip ismin yanına not yazılıyor tartı değişiminden kaynaklı kilosuna 2 kilo eklendi diye. Ama cuma kilo bildirimi yaparken hatırlat tekrar.
Biraz diyetten biktim gibi ya. Hic bozmaya gonlum elvermiyor. Bugun bir catal alacagim makarnadan dedim.kendime. sonra yapamadim olmadi. Ama aylardir bu kadar kasmak biraz biktirdi. Ama bozmam bozamam icim elvermez.
Arada bıkkınlık olabilir canım kendini suçlu hissetme bence.

Biraz diyetten biktim gibi ya. Hic bozmaya gonlum elvermiyor. Bugun bir catal alacagim makarnadan dedim.kendime. sonra yapamadim olmadi. Ama aylardir bu kadar kasmak biraz biktirdi. Ama bozmam bozamam icim elvermez.
Azmine hayranım cnm tebrikler.
2 kilo artıyla devam ediceksin o zaman öyle oluyor sanırım

Sağolasın kuzum:)

Menum
Kahvaltidan once 1elma
Kahvalti 1 haslanmis 1 sahanda yumurta , 1 kk peynir , 1 dilim beyaz ekmek , 1 yemek kasigi kadar tereyag
Ara 1 dilim karpuz
Oglen 1 kase soguk corba , 1 kase haslanmis sebze salatasi .
Ara yarim muz
Aksam 6 yemek kasigi karabugday pilavi , 2 yemek kasigi domates sosu , 2 yemek kasigi yogurt
Su 3.5 litre
Yesil cay 2 fincan
Maydoznoz suyu 1 kupa
Spor
1 bucuk saat yuruyus
200 JJ
200 DK
200 Ayakta mekik
200 Duvar sinav
475 dumbell
200 squat
Jillian

Menümü yazayım.
Sabah. Bir parça gözleme çeyrek parça kadar bir haşlanmış yumurta peynir çay kahvaltı kankamla birlikte ve sade kahve

Ara yarım haşlama mısır

Öğleden sonra çayla 1 dilim börek 2 çiğköfte marulla 1 kaşık havuç tarator bu öğünde başka bir yakın arkadaşımla ve sade kahve 1 kare bitter

Akşam yolda gelirken bir paket çubuk kraker

Bugün fazla kaçtı yolculuk hali ve çok özlediğim arkadaşlarımla olunca.

Su 2 lt
Spor 150 jj
100 dk
100 yerinde koşma
20 şer 2 set simit bölgesi
20 şer simit bölgesi yatarak olan
Bunların ismini ezberliyeyim

Çok güzel bir gün geçirdik arkadaşlarımla görüşmeyeli 5 / 6 ay olmuştu iyi geldi bana hemde zayıflamışsın dediler mutlu oldum

Hayırlı geceler kızlar bu ara çok duaya ihtiyacım var dualarınızı bekliyorum sinirlerim gerçekten yıprandı artık alt üst oldum neyse menümü verip uyumaya çalışacağım
Sabah-öğlen
Menemen
Peynir
Salatalık

Ara
Soğuk sütlü kahve
4-5 çilek

Akşam
2 kaşık mantı
5kaşık nohut
Salata
Yoğurt
1 dilim karpuz

Ara
Yarım elma

2 litre su
5000 adım

Canım benim Allah yardımcın olsun, gönül ferahlığı versin.. İnşirah oku iyi gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…