sagol guzelim :)iyi uykular canım :)
günaydın canım :)gunaydinnnn herkeseeee
Çokgeçmiş olsun kuzummmKizlar kotu bisey oldu uzuldum. Soyle ki gecen sene deniz 2.5 yasindayken yani on sut disi kokuyle sokuldu bi kere düştü agzini carpti ondan sonra o disten hayir gelmedi taktirdu saga sola ve sonucta dr kontrolunde ben bizzat soktum disi. Simdi de o sokulen disin yanindaki sallanmaya basladi tam 1 yil sonra ve biraz once tisortunu isirmis ve asilmis dis disa dogru yatmis ve kanamis. Cok cani yaniyor ama sokemedim. Yani 3.5 yasinda iki sut disinden oldu. Defnenin sapasaglam. Cevremizdeki kimsenin cocugunda gormedim boyle birsey. Denizin disleri mi sagliksiz acaba kokleri mi kisa ne bileyim kalsiyum eksikligi mi var veya bu kojuyla ilgili bilgisi olan var mi? Eylulde universite hastanesine goturcem bu sefer yer tutucu dis yaparlar heralde gecen sene kucuk demişlerdi. Cok canim sıkıldı ya iki dis birden bi de 7 yasina kadar kullanacakti cocuk bunları. Esime dedim allah baska dert vermesin altindan baska bisey cikmasin diye ama cok uzuldum.
Geçmiş olsun canımKızlar şuan gecmişibile okuyamıyorum nerdeyse dişim felaket 2 ağrı kesici içtim banamısın demedi fenayım çok
Gülüm akıntı azaldı gibi ev işini ufak tefek yapınca arada oluyor sanırım varsa da eskisi gibi değil.dr unda yıllık izne çıkmış 1 ayyok devlette olan.başka Dr a gidicem mecbur ya izne çıkacak bana 3 hafta sonra gel dedı mübarekharika :)
rica ederim canim:)
canim gunde 1 porsiyon meyve tuketebilirsin..
Hay Allah umarim gece guzelce dinlenmissindir canim,insallah agrin sizin kalmaz...
canim menulerini yaz, sporlarinida yap.
her hafta cok kilo vreceksin diye bir kaide yok ki guzelim.
sen boyle devam et kuzum :)
enfeksiyon iyilesmedi mi asyam?
ben iyiyim gulum, cok cabuk yoruluyorum.
ama sukur bu halime..
Tamam cnm hedefimi 50 ye çıkartalım. Teşekkür ediyorumcanim hedef kilonu degistirmek istiyorsan bu hafta, degistireyim cuma gunu guzelim..
Waaaoooowwww süper daralmaaaaaKızlar watsapta olmayanlar profil resmime bakiiin
Süper anne harikasınnAblaları ben kızımada bir süredir spor yaptırıyorum zaten yüzüyor hafta sonları onun dışında yürüyüş veya evde leslie yapmaya teşvik ediyorum. Bayramdan bir hafta önce 56.7 _ 56.8 civarıydı bu hafta 54.4 kg oldu. Boyuna 1.57 cm .Yediklerini kisitlamiyorum zaten eve abur cubur almıyoruz hergün dondurma yiyor bu sürede 2 defa hamburger ve çıtır tavuk kaçamağı yaptık. 50 kilo olduğunda ödül koyduk sevdiği bi gömleği var önünü baglayinca göbek açık kalıyo izin vermiyodum baglamasina ona izin vericem.
@kilomagduru canım senin içinde yazdım bunları biraz kızım 12 yaşında sende 15 tin dimi yanlış hatırlamıyorsam.
Canım geçmiş olsun Rabbim başka dert vermesinKizlar kotu bisey oldu uzuldum. Soyle ki gecen sene deniz 2.5 yasindayken yani on sut disi kokuyle sokuldu bi kere düştü agzini carpti ondan sonra o disten hayir gelmedi taktirdu saga sola ve sonucta dr kontrolunde ben bizzat soktum disi. Simdi de o sokulen disin yanindaki sallanmaya basladi tam 1 yil sonra ve biraz once tisortunu isirmis ve asilmis dis disa dogru yatmis ve kanamis. Cok cani yaniyor ama sokemedim. Yani 3.5 yasinda iki sut disinden oldu. Defnenin sapasaglam. Cevremizdeki kimsenin cocugunda gormedim boyle birsey. Denizin disleri mi sagliksiz acaba kokleri mi kisa ne bileyim kalsiyum eksikligi mi var veya bu kojuyla ilgili bilgisi olan var mi? Eylulde universite hastanesine goturcem bu sefer yer tutucu dis yaparlar heralde gecen sene kucuk demişlerdi. Cok canim sıkıldı ya iki dis birden bi de 7 yasina kadar kullanacakti cocuk bunları. Esime dedim allah baska dert vermesin altindan baska bisey cikmasin diye ama cok uzuldum.
Günaydınlar canım bugün çok yoğunum dışarıda olacağım ama azda olsa yapıp takımda olmuş olucamCitirlar hepinize gunaydin, mutlu bir gun diliyorum
Ip atlama yarisimizi unutmayalim, bol ter atmalar :)
ovvvvv. takıma döndügümü belli etmem lazımIP ATLAMA YARISMASI
Canlarim lutfen gormedik, okumadik, bilmiyoruz demeyin.
Bugun aksam saat 22ye kadar, ipsiz ip atlama yarismasi yapiyoruz.
Saat 22'de kac adet bu egzersizden yaptiginizi beni ve @AKovser kaptanimizi etiketleyerek yaziyorsunuz.
Herkes lutfen katilmaya calissin guzeller, bol ter atmalar.
ovvvvv. takıma döndügümü belli etmem lazım
beni gecenin topuklarına sıkarummmm
yenisin dimi sen buralarda hoşgeldin.
ben mi yeniyimyenisin dimi sen buralarda hoşgeldin.
fazla ip atlama tamammı kuzum
cizerim allama
ne zamandır burdasınben mi yeniyimyok kız ben uzun zamandır varım . çizerim konusuna gelince
ben uzun zamandır varımda sürekli izin alıp durduğum için karşılaşmamışız :) inat değil mi zıplıycamda hoplıycamda ,beni sindiremezsinne zamandır burdasın
cizmemi istemiyosan fazla zıplama hoplama yavrucum
izinci şey seniben uzun zamandır varımda sürekli izin alıp durduğum için karşılaşmamışız :) inat değil mi zıplıycamda hoplıycamda ,beni sindiremezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?