bende acıkmışım iyi dedin :):):)Açımmm babamı bekliyorum gelsin de yemek yiyelim
bende acıkmışım iyi dedin :):):)
bendeSenin tok vaktini hiç görmedim ki zatennn
Düşündüm de gerçekten öyleyim
Buse yazmış çok şekerli olanları fazla tüketme ve akşam 6 dan sonra yememeye çalış. Meyvenin yanında ayran kefir yoğurt süt gibi gıdalar tuketebilirsen iyi olur.Arkadaşlar günlük meyve tüketiminin fazla olmasında bir sorun var mı ????
Bir iki gün dinlenseydin iyiydi.Kızlar şuan gecmişibile okuyamıyorum nerdeyse dişim felaket 2 ağrı kesici içtim banamısın demedi fenayım çok
İyi uykular canımCanlarim benim icin uyku vakti sabaha gorusmek uzere, mutlu, enerjik bir sali gunu diliyorum hepinize
Kız izinler kapalı hala nasıl izinli olur 1 ay devletteki Dr.Gülüm akıntı azaldı gibi ev işini ufak tefek yapınca arada oluyor sanırım varsa da eskisi gibi değil.dr unda yıllık izne çıkmış 1 ayyok devlette olan.başka Dr a gidicem mecbur ya izne çıkacak bana 3 hafta sonra gel dedı mübarek
Feyza eski kız yeni olan kilomagduruyenisin dimi sen buralarda hoşgeldin.
fazla ip atlama tamammı kuzum
cizerim allama
gecmis olsun canimKizlar merhaba dr geldik denizin disi sabaha kadar kaynamis cikmadi bi baksin dr dedik. Ip atlama yarismasini unutmustum ogleden sonraya kaldi sabahtan beri kosturmaca gecti sira bekliyoruz simdi dr da.
fyzanur izledin mi kiz diziyi bana onlardan bahset moralim duzelsin.
Hayırlı akşamlar kızlar menümü vereyim yoksa kalıyor ,
Sabah: 1 dilim ekmek, peynir, zeytin
Ara: 1 kupa yeşil çay
Öğlen: 3 dilim kıymalı pide, sade soda
Ara: Türk kahvesi
Ara: 4 tane üzüm
Akşam: Salata, ayran, kabak
Su: 2 lt dahada içerim
Spor jillian umarım
biz iyiz dünürcüğüm sen nasılsn yaslılık ne demek aaa aaaa hamişlikten o şekerim artk 2. bebiş buyuo annesı cok normalCanlarim nasilsiniz?
Yeni haftamiz mutlu, enerjik olsun..
Simdi uyandim, dun misafirlerimiz vardi, artik yaslaniyor muyum, yoruldum mu, yoksa hamilelikten mi bilmiyorum dun fecaat bir gundu.
Misafire hazirlanirken yoruldum zaten, misafirle bir posta daha yoruldum, coluk cocuk evi yiktilar birde misafilerden sonra evi toplamakla ugrastim.
Saat 10u biraz geciyordu pert olmustum:) uyumus kalmisim..
Artik yavas yavas agirlasiyorum galiba:)
Birde misafirleri yolcu ederken eve kertenkele girdi koltugun icine saklandi cikmiyor.
Bulup cikaramadik da evden.
Kertenkeleyle yasamaya basladik:)
Sizler ne yaptiniz kizlar??
Menüm
Kahvaltı
1 kk peynir
Domates salatalık biber
Çay
4 adet zeytin
Biraz yufka ekmek
Sahanda yumurta
Ara
1 adet armut
Öğle
Sulu yemek
Cacık
1 dilim ekmek
Ara
Sade kahve
Akşam yok
Su 3 litre
Adım 6500
Yan mekik 100
200 ip atlama
Dahlia_
Evet ama iki gundur yuzuyorum sonunda denize kavustum:)))
Huuu huu citirlar nasilsinizzz?
Annemlerle konustum, evi topladim, Akinla bana oglen yemegi hazirladim, simdide pingisayarin karsisinda bir yandan yiyor, bir yandan size bakiyorum:)
Yarin kuzenlerim annemlerin yanina Alanya'ya geciyorlarmis, cok pis kiskandim
Ahh orada olmak vardi..
10 gun sonrada hep beraber Ankara'ya doneceklermis.
Bunalmislar biraz Alanya'da sicaktan, ben hic bunalmam dedim, gelim mi ehehe:)
Kizlaaaaaaaarrrr yarin yarisma yapalimm
Yarin sabahtan aksam 10a kadar ipsiz ip atlama yarismasi..
10da ben veDahlia_ kaptanimizi etiketleyerek kac adet yaptiginizi yazarsiniz guzeller
feci bas donmesi mide bulantisi attim kendimi yataga...
ay cok kotu oldum....
cok yoruldum bugun ondan sanirimmm
159 hatta :) Sen yazınca düzelttim hemen :)
2 gün önce konuştum iyiydi çok şükür.. Yaklaşık 2 hafta sonra da izne geliyor inşaAllah
Merhabalar !!! Ben 15 yaşındayım 68 kiloyum ve 2 ay içinde 55 kilo olmak istiyorum bu arada çook memnun oldum arzu hanım
Kizlar kotu bisey oldu uzuldum. Soyle ki gecen sene deniz 2.5 yasindayken yani on sut disi kokuyle sokuldu bi kere düştü agzini carpti ondan sonra o disten hayir gelmedi taktirdu saga sola ve sonucta dr kontrolunde ben bizzat soktum disi. Simdi de o sokulen disin yanindaki sallanmaya basladi tam 1 yil sonra ve biraz once tisortunu isirmis ve asilmis dis disa dogru yatmis ve kanamis. Cok cani yaniyor ama sokemedim. Yani 3.5 yasinda iki sut disinden oldu. Defnenin sapasaglam. Cevremizdeki kimsenin cocugunda gormedim boyle birsey. Denizin disleri mi sagliksiz acaba kokleri mi kisa ne bileyim kalsiyum eksikligi mi var veya bu kojuyla ilgili bilgisi olan var mi? Eylulde universite hastanesine goturcem bu sefer yer tutucu dis yaparlar heralde gecen sene kucuk demişlerdi. Cok canim sıkıldı ya iki dis birden bi de 7 yasina kadar kullanacakti cocuk bunları. Esime dedim allah baska dert vermesin altindan baska bisey cikmasin diye ama cok uzuldum.
Ozgecim bi nazar boncugumuz vardi gecen seneden bu ikinci olacak artik napalim. Bir sey yapamiyorlar canim gecen yil ayni bu sekilde goturdum dr direk annesi sen indir o disi dedi dis elime geldi. Bu da ayni durumda su an. Ama saat gec.oldu ve cani cok acidi yarina biraktik. Yarin cikamazsak disi uykusunda falan duser endisesi olacak.
gecms olsun sanadaKızlar şuan gecmişibile okuyamıyorum nerdeyse dişim felaket 2 ağrı kesici içtim banamısın demedi fenayım çok
Günaydın kızlar
haeshin canım çok geçmiş olsun çok erken kaybetmiş kuzucuk dişlerini, vitaminle halledersiniz umarım
beatiful gong shimi izliyorum ,sardı biraz .ammaaaaaaa anlatmammm süprizi kaçar sonra bana saydırırsınKizlar merhaba dr geldik denizin disi sabaha kadar kaynamis cikmadi bi baksin dr dedik. Ip atlama yarismasini unutmustum ogleden sonraya kaldi sabahtan beri kosturmaca gecti sira bekliyoruz simdi dr da.
fyzanur izledin mi kiz diziyi bana onlardan bahset moralim duzelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?