Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

huhu bebişler

dunki menüm

sabah
domates
zeytn
1 kk peynır
2 dilim ekmek

ara
yeşilcay sodalı lımonlu

oglen
4 y.k etlı kruu fasulye
salata
1 kase yogurt

ara
1 seftalı
4 uzum

nescafe
turk kahvesı

su 1,5 lt falan

spor
aksam tempolu yuruyz yarım saaat
dambıl kol hareketlerı 15 dkka kadr
ayakta mekık
yerde yarım mekık
adet bılmıorm cekıorm allah ne verdyse
squat 300

. . . PAZARTESİ GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .

KarKralicesi - 1 saat yürüyüş
O Ollalla - Jillian 30 day shred
Mavibocuk - 11.000 adım / 1.5 saat airobik
gogo2405 - 90 dk spor salonu / 5.000 adım / 20x2 set standing side / 20x2 set side lying
@melinda23 - 30 dk yürüyüş / 15 dk dumbell / ayakta mekik / yarım mekik / 300 squat
abesle_istigal - 25 dk bant /3×15 sumo squat / 100×2 twister / 90 yan simit /150şer alt kol / 50 ön kol / 100 mekik
tiffany20 - 6.500 adım / 200 İA / 100 yan mekik / 300 iç bacak egz.
haeshin - 30 dk yüzme
Dahlia_ - 30 dk yürüyüş

Arkadaşlar günlük meyve tüketiminin fazla olmasında bir sorun var mı ????
Buse yazmış çok şekerli olanları fazla tüketme ve akşam 6 dan sonra yememeye çalış. Meyvenin yanında ayran kefir yoğurt süt gibi gıdalar tuketebilirsen iyi olur.
Kızlar şuan gecmişibile okuyamıyorum nerdeyse dişim felaket 2 ağrı kesici içtim banamısın demedi fenayım çok
Bir iki gün dinlenseydin iyiydi.
Canlarim benim icin uyku vakti sabaha gorusmek uzere, mutlu, enerjik bir sali gunu diliyorum hepinize
İyi uykular canım
Kız izinler kapalı hala nasıl izinli olur 1 ay devletteki Dr.
yenisin dimi sen buralarda hoşgeldin.
fazla ip atlama tamammı kuzum
cizerim allama
Feyza eski kız yeni olan kilomagduru

g
gecmis olsun canim

ahahah umarım dedgne göre yapmadn dimi kuşum

biz iyiz dünürcüğüm sen nasılsn yaslılık ne demek aaa aaaa hamişlikten o şekerim artk 2. bebiş buyuo annesı cok normal

ohhh şifa olsn menu spor guzel baby

Evet ama iki gundur yuzuyorum sonunda denize kavustum:)))

sefan olsun busem denizi bende cok severm ohhhh

afiyet olsun kaptiş damadıma yarasn öğle yemekleri
alanyaya mı gdıolar keske sende olaydn smdı bol bol resıma tıp seni cıldırtırlar ehehehe kıyamam sana ya gel opcem senı mujxxxx

feci bas donmesi mide bulantisi attim kendimi yataga...
ay cok kotu oldum....
cok yoruldum bugun ondan sanirimmm

fazla spordan o bndede oluo tempoyu arttırınca
dırek koltuga yayılıorm hatta jıllıan level 1 de aynı anlattgn gbı oıldm

159 hatta :) Sen yazınca düzelttim hemen :)
2 gün önce konuştum iyiydi çok şükür.. Yaklaşık 2 hafta sonra da izne geliyor inşaAllah

bsy kalmamıs kowserm btıo cok sukur nerde askerlık yapıo

Merhabalar !!! Ben 15 yaşındayım 68 kiloyum ve 2 ay içinde 55 kilo olmak istiyorum bu arada çook memnun oldum arzu hanım

selam cnm hg bzmle beraber kurtulrsn kıloalrndan
ben melinda 29 yasndayım 20 aylık kızım var

oyy canım gecmsler olsun mınık denızın dıslerımı dokuldu napılır hıc bılemıormmguclendrmek ıcın kalsıyummu vermek lazm sureklı hay allah ama uzulme zaten yerıne dısler cıkıcak ınsallah

canım yaa acımstr tabı canı kıyamam aman evlatlara bsy olmasn bı agrı kesıcı surupmu verseydnki

Kızlar şuan gecmişibile okuyamıyorum nerdeyse dişim felaket 2 ağrı kesici içtim banamısın demedi fenayım çok
gecms olsun sanada

napiyorsunuz ponciklerrrr
kahvemi iceyim de spora basliyim Allahin izniyle
@melinda23 duy bunlari

hee duydum sagır yok ozge kaptanla saglı sollu carpıosnz melında da melında ıp atlamaya gdıorm ben hıhhhhhh

Sagol esracim ya cok uzuldum sorma. Allah beterinden sakinsin diyoruz artik canim ne kotu hastaliklar var buna da sukur en azindan sut disleri.
Günaydın kızlar
haeshin canım çok geçmiş olsun çok erken kaybetmiş kuzucuk dişlerini, vitaminle halledersiniz umarım

beatiful gong shimi izliyorum ,sardı biraz .ammaaaaaaa anlatmammm süprizi kaçar sonra bana saydırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…