- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
eski çektirdiğin diş mi canım yoksa yeni bir diş daha mı çektirdin ? çok geçmiş olsun .sigara içmemeye çalış iyileşene kadarKızlar şuan gecmişibile okuyamıyorum nerdeyse dişim felaket 2 ağrı kesici içtim banamısın demedi fenayım çok
kan testlerine hemen baktır canım . diş hekimine gitmeyi çok erteleme ,bir uzman bulup götür bence hemen .Kizlar kotu bisey oldu uzuldum. Soyle ki gecen sene deniz 2.5 yasindayken yani on sut disi kokuyle sokuldu bi kere düştü agzini carpti ondan sonra o disten hayir gelmedi taktirdu saga sola ve sonucta dr kontrolunde ben bizzat soktum disi. Simdi de o sokulen disin yanindaki sallanmaya basladi tam 1 yil sonra ve biraz once tisortunu isirmis ve asilmis dis disa dogru yatmis ve kanamis. Cok cani yaniyor ama sokemedim. Yani 3.5 yasinda iki sut disinden oldu. Defnenin sapasaglam. Cevremizdeki kimsenin cocugunda gormedim boyle birsey. Denizin disleri mi sagliksiz acaba kokleri mi kisa ne bileyim kalsiyum eksikligi mi var veya bu kojuyla ilgili bilgisi olan var mi? Eylulde universite hastanesine goturcem bu sefer yer tutucu dis yaparlar heralde gecen sene kucuk demişlerdi. Cok canim sıkıldı ya iki dis birden bi de 7 yasina kadar kullanacakti cocuk bunları. Esime dedim allah baska dert vermesin altindan baska bisey cikmasin diye ama cok uzuldum.
pek değişen bişey yok gülüm ya bildiğin gibi sen nasılsınKizlar Akin uyudu, kahve keyfi yaptim
Simdi sira yemek hazirlamakta
Hepinize iyi uykular, siz uyanmadan tablolari hazirlar, gunaydin mesajimla hepinizi beklerim
asya_01 gulum bu arada insallah iyi olmussundur..
@KarKralicesi hani menuler, gelde komposto tarifi ver bize guzelim
harika :)Ben simit hareketlerimi yaptım her ikisi 20 serden ikişer set.
rica ederim canim:)yaaaaa çook çook teşekkür ederim
canim gunde 1 porsiyon meyve tuketebilirsin..Arkadaşlar günlük meyve tüketiminin fazla olmasında bir sorun var mı ????
Hay Allah umarim gece guzelce dinlenmissindir canim,insallah agrin sizin kalmaz...Kızlar şuan gecmişibile okuyamıyorum nerdeyse dişim felaket 2 ağrı kesici içtim banamısın demedi fenayım çok
canim menulerini yaz, sporlarinida yap.Yawrukush özgem ya ben bir türlü kilo veremiyorum ,dün bir sürü spor yaptım ,gram gitmemiş .cumaya kadar spora tam gaz devam ama hiç umudum kalmadı .
enfeksiyon iyilesmedi mi asyam?pek değişen bişey yok gülüm ya bildiğin gibi sen nasılsın
pekiiiiiharika :)
rica ederim canim:)
canim gunde 1 porsiyon meyve tuketebilirsin..
Hay Allah umarim gece guzelce dinlenmissindir canim,insallah agrin sizin kalmaz...
canim menulerini yaz, sporlarinida yap.
her hafta cok kilo vreceksin diye bir kaide yok ki guzelim.
sen boyle devam et kuzum :)
enfeksiyon iyilesmedi mi asyam?
ben iyiyim gulum, cok cabuk yoruluyorum.
ama sukur bu halime..
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | ODUL | - | - | - | - | - | - |
Mavibocuk | ODUL | 100DK | - | - | - | ||
melinda23 | ODUL 10DK Y | ODUL | - | - | - | - | |
abesle_istigal | ODUL DINLENME | - | - | - | |||
haeshin | ODUL | - | - | - | |||
gogo2405 | ODUL | ODUL | - | - | - | ||
tiffany20 | - | - | - | ||||
happy_moon | - | - | - | - | |||
AKovser | ODUL MUAF | - | - | - | |||
KarKralicesi | - | - | - | - | - | - | - |
fyfyfy | - | - | - | - | - | - | |
Ollalla | - | - | - | ||||
fyzanur | - | - | - | - | - | - | - |
zey zey | - | - | - | - | - | - | - |
saricicek | - | - | - | - | - | - | |
oluroylebazen | - | ODUL | - | - | - | - | |
kilomagduru | - | - | - | - | - | - | - |
engindenizz | - | - | - | - | - | - | - |
sabah sabah basladi bizim kizdiyette dertler katmer katmer,dellenirsem hak ver hakverD:yarabbi çok şükür
iyi uykular canım :)Canlarim benim icin uyku vakti sabaha gorusmek uzere, mutlu, enerjik bir sali gunu diliyorum hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?