Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim bilgim yok bu konuda ama bugun kanayan disi cikmamis yanlis anlamadim degil mi?
Dis doktoruna gotursen belki o disle ilgili pozitif bir sey yapabilirler Busem.
Sadece annelik psikolojisiyle diyebilirim ki, bu iki dis uzse bile sizi, nasilsa ana disleri cikacak canim..
Sagligi yerinde olsunda, zaten cok guzel kizin, nazar bocugu olsun Busem..

Sağol canım ben söylemeye çalışınca tersliyodu beni inatlasiyordu okulda bikaç arkadaşı kilolusun demiş gaza geldi ramazanda pek bişey yapamamistik şimdi yapıyor maşallah nazar değmesin dilimi ısırayım .
Geçmiş olsun busem aslında çocuk dishekimine götürsen iyi olur bence en iyi onlar bilir.

masallah ablacim, daim olsun :)
seni dinlemek istemez ama arkadaslari bir sey soylese hemen kafasina takar, ahh o yaslarr :)

Ozgecim bi nazar boncugumuz vardi gecen seneden bu ikinci olacak artik napalim. Bir sey yapamiyorlar canim gecen yil ayni bu sekilde goturdum dr direk annesi sen indir o disi dedi dis elime geldi. Bu da ayni durumda su an. Ama saat gec.oldu ve cani cok acidi yarina biraktik. Yarin cikamazsak disi uykusunda falan duser endisesi olacak.

canim cocuk dis doktoruna gotursene yarin Gonca ablanin dedigi gibi, bir baksinlar, belki tahlil falanda yaparlar bir eksiklik vs var mi diye..
sende bu gece yaninda uyu olmazsa Busem..
yarin haftaici hem bir doktora gorunun..

Gecen sene gorurduk uc ayri disciye getirmenize gerek yoktu sokmeliydiniz dediler bir tanesi sadece bana tarif etti sokturttu. Bu da oyle olacak sadece eylulde yer tutucu yaptırmak icin goturcem o yuzden.
Gonca bu arada senin kizi spora alistirman cok iyi. Oyle olur ki bi sure sonra sporsuz yapamaz hale gelir kendiliginden. Kiloya musait dedigin gibi.

canim cocuk dis doktoruna gotursene yarin Gonca ablanin dedigi gibi, bir baksinlar, belki tahlil falanda yaparlar bir eksiklik vs var mi diye..
Dis degil de tahlil icin cocuk dr gitcem ozge. Demirine kalsiyumuna bi baktircam. Disciler bisey solemiyolar pek. Bu dis de gitti. Nereye gitsek fayda etmeyecek ben artik isin kan degerleri boyutuna takildim aslinda.

Kuzum zaten anne benimle uyu sen dedi durdu yanina yattim sarildik uyudu kalktim. Cok sicak cok terledi sarilinca

Dis degil de tahlil icin cocuk dr gitcem ozge. Demirine kalsiyumuna bi baktircam. Disciler bisey solemiyolar pek. Bu dis de gitti. Nereye gitsek fayda etmeyecek ben artik isin kan degerleri boyutuna takildim aslinda.
evet canim, bir tahlil yaptir sen, icin rahat etsin..

Diş hekimliği pek bakmıyorlar kalsiyum demir falan iyi yaparsın ama disetlerine de baktır onlarda dişi tutuyorlar sonuçta.

Merhaba Aramiza hosgeldin Bn Arzu 20 yasindayim kendini tanitirsan sevinirim tanismis oluruz :)
yaaaaa çook çook teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…