ı-ıhhhh istememEttim artık geç kaldınnnHem olsun fena mııı
Bizim kaptan ceza veremiyor, ceza sistemini sana havale etmeli benceya da yok canımızı çıkarırsınnn
git ye hadi afiyet olsun :) bende 2.kahvaltımı yapıciimmm
neye üzüldün böyle canım ya ?
Kolay gelsi kaçırdım mı o kısmı tatile mi yolculuk nereyeKlasik bulaşık toplama çamaşır katlama Vee valiz hazırlama
abd texasta yasiyorum gulum.
ahh ki ne ahh hem manti , hem kek :)
Refikmantı diyooooo,kek diyooooo,hemde perşembeee diyooooo... yakın yıkın asın bunu ,basın buna bol sıfırlı cezaları ...Yawrukush çikolata karnavalını atlamışım
Cidden canım hiç olmamış bu menüü
Öyle ben de pişmanım ama vücudum kriz şeklinde yemek istiyor o yüzden engel olamadım ama bugün de midem bulanıyor pek birşey yiyesim yok , bir garip hallerdeyimKız sen dünkü mantıları yemesen şimdi nasıl bir eksi görürdün kim bilirr :))
Tebrikler canım :)
Refik menüme canım ya
Kolay gelsi kaçırdım mı o kısmı tatile mi yolculuk nereye
Hem de texas foto göndersene arada hariikadır şimdi orası
Ya menüm refik menüsü , dün ne kadar canım istediyse bugün de bir o kadar midem bulanıyor birşey yemek istemiyorum
Bu dönemde bir ben mi böyle oluyorum
Refik
Asın benni vurun birşey yapın
çikolata karnavalını akşam yedimrefik istedi ben değill (
Refikkk
Regl in gizli adı :))refik kim anlamadım ben :)
Tartiyi kaldırsan bile tekrar aynı yere koy tartilirken birde digital tartiyi yere koyunca biraz beklemek gerekiyorTartiyi yerde birakamiyorum çünkü oglum istiyor onceki tartimi bozmustu oglann olmadigi yerlerde tartilmaya calisiyorum ama dikkat edeceğim
Tatile Antalya tarafına gitcez canımRefik menüme canım ya
Kolay gelsi kaçırdım mı o kısmı tatile mi yolculuk nereye
Hem de texas foto göndersene arada hariikadır şimdi orası
Ya menüm refik menüsü , dün ne kadar canım istediyse bugün de bir o kadar midem bulanıyor birşey yemek istemiyorum
Bu dönemde bir ben mi böyle oluyorum
Refik
Asın benni vurun birşey yapın
çikolata karnavalını akşam yedimrefik istedi ben değill (
Refikkk
Hoşgeldin canım nasılsın
Hb kuzum nasılsınTartiyi kaldırsan bile tekrar aynı yere koy tartilirken birde digital tartiyi yere koyunca biraz beklemek gerekiyor
Tatile Antalya tarafına gitcez canım
Hoşgeldin canım nasılsın
Canım yürüyüş yapıyorum bir de şantiyedeyim sürekli dolaşıyorum bazen metraj işleri olunca ofiste kalıyorum o zaman da eve yürüyerek geçiyorum ondan olabilir :)
Öyle ben de pişmanım ama vücudum kriz şeklinde yemek istiyor o yüzden engel olamadım ama bugün de midem bulanıyor pek birşey yiyesim yok , bir garip hallerdeyim
cok dogru diyosun abla.
Mekik çek çok işe yarar uzmantv de püf noktalarıyla gösteriyorlarGünaydın , hayırlı cumalar.Sizden ayrı kalınca geldi tabi artılar.Aslında moralimi bozan şey zayıflasamda göbeğim bi türlü gitmiyor. Spor yapamıyorum, hava çok sıcak buda beni kötü etkiliyor.Saat 10 olunca gözüm yatakta oluyor. O saatten önce spor falan yapmamda imkansız.Yawrukush canım squat gibi bana göbek için günlük önerebileceğin etkili bi egzersiz varmı. Hani 1. gün 20, 2. gün 30 gibi kısa ama etkili :))
Geçen Hafta: 59,70
Bu Hafta: 60,800
Fark : +1,100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?