benden önce kocaya gidiyonn heee ufalda cebime girBen küçüğüm, miniğimm o yüzdennnUfal da cebime gir minikmişş
başka ülkede yaşıyosun tel işi pahalıya gelir ,facen yok ,buraya girmiyonnn..ımmm ..ozaman şöyle yapıyoruz
ARANIYOR : fatimenin yerine arkadaş aranıyor ...aklı başında , boyu benden uzun olmayan ,şişman olan kişilerin benimle irtibata geçmesi isteniyor...
kriterlerimi okadanda düşürmemi isteme bendenBulamazsın benim yerime kimseyiiihem senden kısa, hem şişman bir de akıllı olacakmışşş çirkin de olsun muu
benden önce kocaya gidiyonn heee ufalda cebime gir
mantı diyooooo,kek diyooooo,hemde perşembeee diyooooo... yakın yıkın asın bunu ,basın buna bol sıfırlı cezaları ...
kriterlerimi okadanda düşürmemi isteme benden
aday yok aday ,bile bile yapıyon beni bozmaya yıkmaya çalışıyon demiiii seniii sinsiiii seniii ssssssssss(yılan sssssıısııı bu )Gitmiyorum bir yereehem orası hiiiçççç belli olmazzz, biz nişanlandıktan sonra kaç tanıdığımız nişanlandı da evlendiii sen biliyor musunnnn Seni önce gönderirsemm hiç şaşırmamm
aday yok aday ,bile bile yapıyon beni bozmaya yıkmaya çalışıyon demiiii seniii sinsiiii seniii ssssssssss(yılan sssssıısııı bu )
dur kız cuma cuma etme ,ben gerçekte istemiyodumAllahım sen bu kıza çook çoook aday gönder gönlünce birini bulsun.. Amin
Bak cuma günü dua ediyorum sana, bir de sinsi oluyorum
ona verilen cezaları bi göreyim hele ben .ozaman bende sevinçten eriycemBütün hafta dikkat ettiyse demek ki :))
Dünü hafif geçirse süper eksi görürdüüüü
git ye hadi afiyet olsun :) bende 2.kahvaltımı yapıciimmmGidiyorum biraz işim var, yemek de yer öyle dönerim artıkk Feyzaya duyurulurrr kaçmasın bir yere
dur kız cuma cuma etme ,ben gerçekte istemiyodumdurduk yere başıma aşk meşk çıkarma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?