Refik sana hiç yaramamış canım :))
Refikle eksi çıkmışsın bu da güzell :)
Çok güzel çok sevindim senin adınaa :) kaç yaşındasın neler yaptın da kilolardan kurtuldun genel olarak anlatabilir misiiin?gh:80.0
bh:78.9
fark:-1100
Çok şukur 7ler cok sukurrrrrr
1.900 daha verirsem 30 kg oluyorrrr
spor cok yaptimÇok güzel çok sevindim senin adınaa :) kaç yaşındasın neler yaptın da kilolardan kurtuldun genel olarak anlatabilir misiiin?
Ne güzel darısı bizlerin de başına olsun inşALLAH :)spor cok yaptim
haftanin 6gunu
diyet ve 6dan sonra birsey yemedim canim
Ben de memnun oldum tanıştığıma hoşbuldum :) senin kilo sorunun kalmamış ne kadar güzel :) sen neler yaptın kilo verme sürecinde?Merhaba Pinar aramiza hosgeldin ben Arzu 155 boyunda 20 yasinda 47 , 48 kilo civarindayim Tanisdigimiza memnun oldum :)
aslında ara öğünlerde acıkmıyorum da olur da acıkırsam içerim :)ben kendimi tanıtayım canım :) ismim feyza,26 yaşındayım ,okuyorum ,bekarım,159 boyunda 79.7 kiloyum.bugün itibariyle :)
meyvenin yanında süt iç acıktırmaması için bence .birde biraz protein ekleyebilirsin canım :)
bende ankara aydınlık evler,sen neresi canım...
siz demede ne dersen deresmiyeti hiç sevmiyorumda :)
ilk günden güzel geçmesine çok sevindim canım :) evet spora birden yüklenmemek gerek .
amaaannn napcann onu , bırak tv izlesin o
benimle hertürlü konuşma , ben açık değilim eleşltiriyeanlıyoooosuuunnnn değilll miiii
götür götür yarasın tosunuma
napcaktım ,yolunu mu gözliycektim ,çektim gittim tabe,arkama bilem bakmadım
milletin simiti ekmek yerine geçiyo ,benim simiti görünce hayalet görmüş gibi oluyon,veris dı castısadalet istiyoreeee bassana ona da cezayııı,hemde perşembe yemiş ba ba ba ba
inşallah güzel olur canım :) iş görüşmesi sonrası bilgilendir bizi :)
aynen canım ,gerçeği aç olanmış :)çok şükür
sen yanlış görmüşsündür diyecektim ki yanlış yazmış özgeözge kim 1000 ip cezası vermek kim,onu ancak ben veririm
D:
anca sanalda zıplarsın sen zaten ,zıpla zıpla çekinme
***YENI UYELERIMIZ HOS GELDINIZ , SEFALAR GETIRDINIZ***
E Ey0609 Elifcim bugun ki menun gayet guzeldi sporunda, burada hep beraber azimle cok guzel kilolar verecegiz:) 2 kuzun varmis Allah bagislasin canim
M melek02468 canim sende hosgeldin aramiza, yasini , medeni halini, hangi sehirde yasadigini ogrenebilir miyim?Daha once yazdiysan gozumden kacmis kusuruma bakma canim.Universite sinavi hazirliginda basarilar.
G guzelfilozof Pinarcim sende hosgeldin, azimle cok guzel kilolar verecegine hic suphem yok canim
@Maysa2011 Mervecim senide aramizda gormek cok guzel, menulerini duzene oturtacagina inaniyorum, 1 tane kuzun varmis Allah bagislasin canim.
...YENI UYELERIMIZE TAKIMIMIZ HAKKINDA KUCUK BILGILER...
**Kizlar hergun aksam saatlerinde gunluk menulerimizi, ictigimiz su miktarini ve gun icinde yaptigimiz egzersizlerimizi yaziyoruz.
**Haftada 1-2 sefer takim icinde spor yarismasi duzenlemeye calisiyoruz, sizlerde katilirsaniz cok seviniriz :)
**Her cuma gunu ac karnina, mumkunse wc sonrasi ve kiyafetsiz olarak tartiliyor ve buraya kilomuzu yaziyoruz.En gec cuma gunu saat 17ye kadar.
**Hergun duzenli olarak takimdaki tum uyeler icin menu ve spor cizelgesi hazirliyoruz, eger cezaniz varsa bu cizelgeden gorup, telafi edebilirsiniz.
**Spor ve beslenmeyle ilgili ne konuda yardima ihtiyaciniz olursa 7/24 cekinmeden yazabilirsiniz, ben ve diger arkadaslar ellerinden geldiklerince cevaplayip, yardimci olurlar.
**Her cuma toplam 11 takim arasinda en cok kilo veren, yuzdesi en iyi olan takimlar ilk 3e giriyorlar, amacimiz takimimiza her hafta iyi bir derece saglamak.
**Yeni uyelerimiz 2 hafta boyunca deneme suresinde olup , liste disi yarisiyorlar.Geldiginiz tarihi not aliyoruz ve bu tarihten 2 hafta sonra esas takim listesine dahil olabiliyorsunuz, takimin kurallarina uydugunuz surece.
Bunun haricinde de hergun firsat bulabildigimiz kadar takima gelip, takim arkadaslarimizla sohbet-muhabbet ediyoruz en zevkli kismi da bu:)Hepimiz aile gibi olduk bu sayede.
**Buarada kendimi tanitirsam Ismim Ozge, 28 yasindayim, evliyim, 1 oglum var 3 yasinda, 2. ogluma hamileyim.Beden egitimi ogretmeniyim, oglum dogdugundan beri ev hanimiyimHouston , Texas'ta yasiyorum.
**Hepinize guzel kilo vermeler diliyorum...
Olmamış canım sebze miktarını düşürüp ogunlere et tavuk balık ekle ara ogunlere ceviz badem fındık falan eklersen daha iyi olur kuru meyve ve mevsim meyvelerden tabii
Ekmeklerini yemeseydin olurdu cAnım
Soyle aanlatayim haftanin 6 gunu bazen 7 gunu spor yapiyordum saat 7 den sonr bisey yemiyorum sadece icecek her gun mutlaka 2 fincan yesil cay icmelisin bence 60 kilodan 47 kiloya indim :)) bu arada 10 gunluk evliyim :)Ben de memnun oldum tanıştığıma hoşbuldum :) senin kilo sorunun kalmamış ne kadar güzel :) sen neler yaptın kilo verme sürecinde?
Salı günü güzel bi eksi gelmişti 200 gr gitmişti ama regl olduğum için bugün sabit geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?