Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aa nasil oldu Fatimem?
Cok uzuldum canim..
Benim muhabbet kusumunda parmagini kedi isirmisti, 7 yil yasadi gulum, topalladi ama hayat enerjisinden hicbir sey kaybetmedi..

Kendisi bir tuhaf kuş zaten canım.. Kafesin içinde inip çıkmaya zorlanır sürekli kafese takılır..
Şimdi de takıldı, baktım kendisi çıkamıyor yardım etmek istedim daha da korktu çırpındı, keşke hiç dokunmasaydım diyorum şimdi de Ama ben bırakmıştım artık kendisi çırpınınca oldu ben yapmış olsam ölürdüm herhalde şu an bile çok kötüyümm

Aynen esim de şaşırıyor kadın benim sağlığımi degil parayi düşünüyor ona gore oglu ac ben tok geziyorum
herkes kendi evladini dusunuyor canim, esin calisip evine baktigi icin o yoruluyor, cirpiniyor sende bir guzel paralari harciyorsun diye dusunuyorlardir.
Kimsenin dusuncesini degistiremezsin, bu sekilde kafanda kurarak ancak kendini uzer, bos yere negatif dusuncelerle aklini doldurursun.
Bosvermek en guzeli, hic cevapta verme soylediklerine, saygisizlik etme, esinle arani bozma, 3.kisileri de takma canim.'Ben cozumu bu sekilde buldum...

kanamasi falan var mi gulum, bizimde basimiza geldigi icin biliyorum bir sIkInti olmuyor.
Olacagi varmis Fatimem , kanamasi olursa mudahele edersin ,yoksa topallasa bile hayatina devam ediyor yavrucaklar.
Allah acisi varsa dindirsin

Bende bunu yapmaya çalışıyorum ama eltime laf söylemeyim bana laf soylemesi sinir bozucu oluyor

Bende bunu yapmaya çalışıyorum ama eltime laf söylemeyim bana laf soylemesi sinir bozucu oluyor
eltine karsi daha farkli hisleri olabilir gulum, diyorum ya insanlari degistiremezsin..
ben hep kendime diyorum beni sevseler ne sevmeseler ne eksilecek miyim, cogalacak miyim?
onlar cocuklarini, torunlarini sevsinler yeter.
sende baskalarina olan davranislariyla,sana davranislarini kiyaslama..
benim hergun kendime hatirlattigim bir soz var.
ne kadar az beklentin olursa insanlardan o kadar az uzulursun.
cunku bir sey beklemezsen onlar bana bunlari yapmadi diye uzulmezsin.
az beklenti=cok mutluluk...

Iyiyim gülüm şükür bende :) madem atmadın yarından itibaren menü bildirimi yapacağım tekrar ay yerim akın paşayı okullu da olmuş hamilelik iyi gitsin inşallah özgem

Kimin için geçerli herşeyi yeme özgürlüğü:)

Iyiyim gülüm şükür bende :) madem atmadın yarından itibaren menü bildirimi yapacağım tekrar ay yerim akın paşayı okullu da olmuş hamilelik iyi gitsin inşallah özgem
yap menu bildirimi Saadetim, okullu oldu teyzesi sorma,Allah razi olsun gulumm, iyi olmana cok sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…