Kolay gelsin canimKizlar sonuc listelerini hazirlamaya gidiyorum bu hafta sira bizim takimda, sonra da alisveris posetlerini yerlestireyim ev cok sicak, bozulmasin aldiklarim :)
Opuyorum simdilik..
aa nasil oldu Fatimem?
Cok uzuldum canim..
Benim muhabbet kusumunda parmagini kedi isirmisti, 7 yil yasadi gulum, topalladi ama hayat enerjisinden hicbir sey kaybetmedi..
herkes kendi evladini dusunuyor canim, esin calisip evine baktigi icin o yoruluyor, cirpiniyor sende bir guzel paralari harciyorsun diye dusunuyorlardir.Aynen esim de şaşırıyor kadın benim sağlığımi degil parayi düşünüyor ona gore oglu ac ben tok geziyorum
sagol Fatoscum:)Kolay gelsin canim
Kizlar sonuc listelerini hazirlamaya gidiyorum bu hafta sira bizim takimda, sonra da alisveris posetlerini yerlestireyim ev cok sicak, bozulmasin aldiklarim :)
Opuyorum simdilik..
kanamasi falan var mi gulum, bizimde basimiza geldigi icin biliyorum bir sIkInti olmuyor.Kendisi bir tuhaf kuş zaten canım.. Kafesin içinde inip çıkmaya zorlanır sürekli kafese takılır..
Şimdi de takıldı, baktım kendisi çıkamıyor yardım etmek istedim daha da korktu çırpındı, keşke hiç dokunmasaydım diyorum şimdi deAma ben bırakmıştım artık kendisi çırpınınca oldu ben yapmış olsam ölürdüm herhalde şu an bile çok kötüyümm
Bende bunu yapmaya çalışıyorum ama eltime laf söylemeyim bana laf soylemesi sinir bozucu oluyorherkes kendi evladini dusunuyor canim, esin calisip evine baktigi icin o yoruluyor, cirpiniyor sende bir guzel paralari harciyorsun diye dusunuyorlardir.
Kimsenin dusuncesini degistiremezsin, bu sekilde kafanda kurarak ancak kendini uzer, bos yere negatif dusuncelerle aklini doldurursun.
Bosvermek en guzeli, hic cevapta verme soylediklerine, saygisizlik etme, esinle arani bozma, 3.kisileri de takma canim.'Ben cozumu bu sekilde buldum...
sagol gulum:)Kolay gelsin canım..
Bugün biraz işler değişti maalesef.elde olmayan sebeplerden istediğim gibi beslenemedimYahu yine ben mesaj attim bir Allahin kulu cevap yazmamis :)
Neyse gecmisi okuyorum ben:)
eltine karsi daha farkli hisleri olabilir gulum, diyorum ya insanlari degistiremezsin..Bende bunu yapmaya çalışıyorum ama eltime laf söylemeyim bana laf soylemesi sinir bozucu oluyor
sagol Fatimem yazdigin icin:)
bugun odul gunumuz zaten cumalari tartidan sonra 1 ogun diledigimizi yiyp kendimizi odullendiriyoruz.1.6
Bugün biraz işler değişti maalesef.elde olmayan sebeplerden istediğim gibi beslenemedim
Iyiyim gülüm şükür bende :) madem atmadın yarından itibaren menü bildirimi yapacağım tekrarcanim tartinin pilini degistir ve yerini hic oynatma, hep ayni yerde tartil kuzum :)
Allaaaaah beeeee :)))
cok sagol cicegim benim :)
masallah kuzularada yerim ben onlari:)
feda olsun sana trilice:)
masallah masallah, hayatlari basarili, mutlu ,saglikli olsun tum evlatlarin...
ahh bu ne menu @bnnu canim 250 ip atlama cezan var, firsatin olunca yap bir tanem:)
tebrikler canim, dunku kacamaklara ragmen eksidesin:)
gondereyim canim arada foto:)
canim iyi misiin, sen habersiz birakmazdin takimi..
takimdan atmak ne demek ya askolsun...
bizler iyiyiz kuzum, Akin okula gidiyor teyzesi, hamilelikte gecip gidiyor gulum,Allaha sukur..
sende ne var ne yok?
selam FIkriyecigim,nasilsin?Slm arkadaşlar:)))
Kimin için geçerli herşeyi yeme özgürlüğü:)Oyy gecmisi yeni bitirdim.
Sabah kahvalti ettik, annem aradi, yarim saat konusunca gecmisi okuyup alintilarimi yazamadim.
Sonra apar topar Akini okula goturdum, oradan market alisverisi yaptim.
Eve geldim, kahve esliginde gecmisi okudum ,alintiladim.
Simdi alintilarimi yazip, utuye gececegim.
Insallah birikmis utuleri bitirebilirim, sonra Akini okuldan al, oglen yemegini yedir, uyut, aksam yemegini hazirla.
Sansim varsa o uyanmadan birde dus alirim:)
Oyy sonrada aksamin 7sinde pestilim cikar.
Hemen alintilarimi yaziyorum...
Dipnot: @fyzanur ban yedigi icin 2 gun takima gelemeyecek, haberiniz olsun kizlar.
Dipnot2:Bugun ve yarin olmak kosuluyla 1 ogun dilediginiz her seyi yiyip kendinizi odullendirebilirsiniz.Kesinlikle pazar gununden itibaren kacamak yapmak yok!Cezalar bu haftadan itibaren agirlasacak haberiniz olsun...
yap menu bildirimi Saadetim, okullu oldu teyzesi sorma,Allah razi olsun gulumm, iyi olmana cok sevindim..Iyiyim gülüm şükür bende :) madem atmadın yarından itibaren menü bildirimi yapacağım tekraray yerim akın paşayı okullu da olmuş hamilelik iyi gitsin inşallah özgem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?