cok guzel olmus canim, cezanida yapmissin :)Bugun ku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
7 zeytin
Öğlen
3 yemek kasigi pul biberli limonlu yogurt
10 badem
1 muz
Ara öğün
1 kuru incir
1 cay bardagi sari leblebi
Aksam
Mangal 2 parca tavuk eti (avuc ici kadar)
Salata
1 saat yürüyüş
100 ip atlama (ceza)
3 bardak yeşilçay
2 lt su
Yaptim valla:)cok guzel olmus canim, cezanida yapmissin :)
sen ayriben kendimi tanıtayım canım :) ismim feyza,26 yaşındayım ,okuyorum ,bekarım,159 boyunda 79.7 kiloyum.bugün itibariyle :)
meyvenin yanında süt iç acıktırmaması için bence .birde biraz protein ekleyebilirsin canım :)
bende ankara aydınlık evler,sen neresi canım...
siz demede ne dersen deresmiyeti hiç sevmiyorumda :)
ilk günden güzel geçmesine çok sevindim canım :) evet spora birden yüklenmemek gerek .
amaaannn napcann onu , bırak tv izlesin o
benimle hertürlü konuşma , ben açık değilim eleşltiriyeanlıyoooosuuunnnn değilll miiii
götür götür yarasın tosunuma
napcaktım ,yolunu mu gözliycektim ,çektim gittim tabe,arkama bilem bakmadım
milletin simiti ekmek yerine geçiyo ,benim simiti görünce hayalet görmüş gibi oluyon,veris dı castısadalet istiyoreeee bassana ona da cezayııı,hemde perşembe yemiş ba ba ba ba
inşallah güzel olur canım :) iş görüşmesi sonrası bilgilendir bizi :)
aynen canım ,gerçeği aç olanmış :)çok şükür
sen yanlış görmüşsündür diyecektim ki yanlış yazmış özgeözge kim 1000 ip cezası vermek kim,onu ancak ben veririm
D:
anca sanalda zıplarsın sen zaten ,zıpla zıpla çekinme
super eksi gelmis bu hafta tebrikler canim :)
canim tartidan olabilir, dunku kacamaktan olabilir sIkma canini, yolumuza devam edecegiz pes etmek yok...Kilo bildirimi
Gecen hafta:79.600
Bu hafta :80
Fark : +400
Nasil bu kadar aldim inanamıyorum tek bir iskender bu kadar edermi?
tebrikler canim daha simdiden eksiler gelmeye baslamis :)Geçen hafta:94
Bu hafta:93.7
Fark:-300
tebrikler kuzum ama bu hafta kesinlikle kacamaga iznim yok bilesin...
iyi yapmissin :)Cezamı çektimde geldim
canim gobek icin egzersiz paylasayim sana bugun halledecegim merak etme:)Günaydın , hayırlı cumalar.Sizden ayrı kalınca geldi tabi artılar.Aslında moralimi bozan şey zayıflasamda göbeğim bi türlü gitmiyor. Spor yapamıyorum, hava çok sıcak buda beni kötü etkiliyor.Saat 10 olunca gözüm yatakta oluyor. O saatten önce spor falan yapmamda imkansız.Yawrukush canım squat gibi bana göbek için günlük önerebileceğin etkili bi egzersiz varmı. Hani 1. gün 20, 2. gün 30 gibi kısa ama etkili :))
Geçen Hafta: 59,70
Bu Hafta: 60,800
Fark : +1,100
canim su siralar telaseniz var normal guzelim uzulme :)Kızlar selam
Gh 52.8
Bh 52.9
+100
Üzgünüm
evet canim aynen oyle, izinden 52.9 ile gelip listeye gireceksin:)Yawrukush
Canım ben şimdi izne ayrılıyorum dimi
Ne zaman döneceksem o gün 52.9 mu görmem lazım? Tartımda bu kiloyu görürsem drek geri dönmüş oluyorum değil mi?
harika cok sevindim, omur boyu mutlu olsunlar canim :)Çok sağol canım
Antep kınası oldu inanılmaz harikaydı inanılmaz eğlendik damat nasıl döktürdü varya ben şok
İbrahim tatlıses oyunları krdeşime doğru davulla oynadı zıpladı falan çok çok güzel bir kına yaptılar şimdi sıra bizde şimdi horon tepme sırası) bu akşam bizim kınamaz eğlenceye devam :))
harikasin Fatoscugum, gunun nasil gecti?Yaptim valla:)
canim tartinin pilini degistir ve yerini hic oynatma, hep ayni yerde tartil kuzum :)Banyoda 80.200 gr
Balkonda 83 ciktim daha su bile icmedim diyetisyenimin neddn evde tartilma dedigini anladim suan moral bozuklugundan ölüyorum
Allaaaaah beeeee :)))gh:80.0
bh:78.9
fark:-1100
Çok şukur 7ler cok sukurrrrrr
1.900 daha verirsem 30 kg oluyorrrr
cok sagol cicegim benim :)Yawrukush akının okula alışmasına sevindim canım hayırlı olsun
@Mavibocuk kuzum bir ömür boyu mutlu olun inşallah,darısı bekarlarımıza:)
masallah kuzularada yerim ben onlari:)oyle guzel alistikki kaptanin
masaya hic ekmek konmuyor
kizlarimda yemiyor
cok hosuma gidiyor bu durum
odul yapmazmiyim
1dilimi icin butun hafta ter dokuyorum
masallah masallah, hayatlari basarili, mutlu ,saglikli olsun tum evlatlarin...sabah ac karnina ciktik kizlarla kahvaltilik almaya
bime kirtasiye malzemeleri gelmis vallahi hemen hepsinden aldik
benim kizlar yemekten sonra ortada yoklar
bu cocuklar oyuncakla cizgifilmle oturmuyordu...
okucak bunlar anladim ben
ilgi alanlari kirtasiye
oyuncakcida bile kirtasiye bolumu geziyoruz....
Allahim !!! sen kalk butun dna yi anneden kopyala
ahh bu ne menu
tebrikler canim, dunku kacamaklara ragmen eksidesin:)
gondereyim canim arada foto:)Refik menüme canım ya
Kolay gelsi kaçırdım mı o kısmı tatile mi yolculuk nereye
Hem de texas foto göndersene arada hariikadır şimdi orası
Ya menüm refik menüsü , dün ne kadar canım istediyse bugün de bir o kadar midem bulanıyor birşey yemek istemiyorum
Bu dönemde bir ben mi böyle oluyorum
Refik
Asın benni vurun birşey yapın
çikolata karnavalını akşam yedimrefik istedi ben değill (
Refikkk
canim iyi misiin, sen habersiz birakmazdin takimi..
Iyi kayinvalidedeyim iste bu kadar zayiflik yeter vs deyip durdu bütün gun az öncede kac para veriyorsunuz diyor dr a megerse derdi paraymış eşim hatri olmasa hic cekilecek yanlari yokharikasin Fatoscugum, gunun nasil gecti?
Evet pil bayadir duruyor degistireyim bir parke de mi yok fayansda mi dursun tarticanim tartinin pilini degistir ve yerini hic oynatma, hep ayni yerde tartil kuzum :)
Allaaaaah beeeee :)))
cok sagol cicegim benim :)
masallah kuzularada yerim ben onlari:)
feda olsun sana trilice:)
masallah masallah, hayatlari basarili, mutlu ,saglikli olsun tum evlatlarin...
ahh bu ne menubnnu canim 250 ip atlama cezan var, firsatin olunca yap bir tanem:)
tebrikler canim, dunku kacamaklara ragmen eksidesin:)
gondereyim canim arada foto:)
canim iyi misiin, sen habersiz birakmazdin takimi..
takimdan atmak ne demek ya askolsun...
bizler iyiyiz kuzum, Akin okula gidiyor teyzesi, hamilelikte gecip gidiyor gulum,Allaha sukur..
sende ne var ne yok?
universiteye girince karsina kimler cikar canim, hic acele etme muhim olan senin sinavin..Teşekkür ederim iyi dileklerin için :) 18 yaşındayım sevgilim yok sınav zamanı da yapmayı düşünmüyorum :) mersinde yaşıyorum ancak inşallah 1 sene sonra Cerrahpaşa Tıp'ta yani istanbulda olacağım :)
bunada sukur kuzum:)Geçen hafta:53.6
Bu hafta:53.6
Sabitim :)
canim hergun menunu yazman yeterli , 5dk ugrayip menunu yazip gidersin guzelim olmaz mi?Yawrukush ya benim bazen girmeye vaktim olmuyor malum derslerden dolayı her gün giremeyebilirim sorun olmaz değil mi
gayet guzel Arzucum :)Bildirim yapayimda yapmasan daha iyimi olur bilemedim bu gun regl oldum o yuzden
kilom 48.5
canim nasil gecti bu gunun?İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Gerçekten çok güzel motive oluyor insan:)
Handan sinava hazirlaniyordu en son bir daha hic ugramadi takima..(¯`'•.¸¯`'•.¸, ______________ , .•'´¯) .•'´¯)
(¯`'•.¸¯`'•.¸««««««««««»»»»»»»»»¸.•'´¯).•'´¯)
----==>>>>---> HANDAN <---<<<<==----
(_¸.•'´_¸.•'´««««««««««»»»»»»»»»`'•¸_)''•.¸_)
(_¸.•'´(_¸.•'´¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ `'•.¸_)'•.¸_)
Aklima geldi birden Handana ne oldu ???
sporda eklesek bu menuye cok guzel olacak Esram...Hayırlı akşamlar yarın gün var, akşam hazırlık yapacağım yarını da az zararla atlatmayı ümit ediyorum:))
Sabah:1 dilim ekmek, peynir zeytin
Ara: Türk kahvesi
Ara: meyveli soda
Öğlen: PAtlıcan, salata, soğuk çorba yarım dilim ekmek
Ara: Türk kahvesi, sade soda
Akşam: Yeşil fasulye, Yoğurt, yeşillik
benimde bir dolu isim var Kadris ama sen gel bana bosverelim isleri, cocuklari salalim bahceye,bizde senle cay-kahve keyfi yapalim guzelim:)yagmur yagamadi hala
kizlari parka cikardim epeyde serinnnn
ve sanirim usuttum bogazim basim kemiklerim agriyorrrrr....
yatip uyumak uyudukca uyumakkk ve daha cok uyumak istiyorum...
mumkunmu degil
daha yemek yenecek ve utu yapilcakk
cocuk odasinin heryeri oyun hamuru orasi supurulcekkk
canta hazirlancakkk...
birisi benim kizlara baksa tembellik yapsam diyorum...
hatta bir ihlamur demleseniz bana
aa nasil oldu Fatimem?Hayırlı akşamlar canlar..
Moralim bozuk muhabbet kuşumun parmağı koptu, çok kötü oldum
Evet pil bayadir duruyor degistireyim bir parke de mi yok fayansda mi dursun tarti
canim esinin ailesine karsi cok muhabbetli, sevgili olan insanlar vardir elbet ama emin ol geneli, sirf esine saygidan-sevgiden tahammul gosteriyor.Iyi kayinvalidedeyim iste bu kadar zayiflik yeter vs deyip durdu bütün gun az öncede kac para veriyorsunuz diyor dr a megerse derdi paraymış eşim hatri olmasa hic cekilecek yanlari yok
Tamam banyoda düz bir yer bulursam oraya koyayimFayansda durması daha iyi bence canım.. Gerçi bizimki de parkede duruyor o yüzden saçmalıyordur belki de, fazla tartıyor çünkü :))
yerin en duz oldugu kisimda dursun gulum..Evet pil bayadir duruyor degistireyim bir parke de mi yok fayansda mi dursun tarti
sagol Fatimem yazdigin icin:)Feyzanın Menüsü :)
sabah: 1.5yumurtadan omlet
menemen
1dilim ekmek
7 zeytin
2kk peynir
ara: 1 avuç çiğ badem, 1 avuç yaban mersini,2 hurma,1 kuruincir
öğlen : kuru fasulye
3 kaşık pilav
1dilim ekmek
yoğurt çorbası
ara:1 avuç çiğ badem, 1 avuç yaban mersini,2 hurma,1 kuruincir
akşam : öğlenin aynısı (pilav yok)
ara :1 avuç çiğ badem, 1 avuç yaban mersini,2 hurma,1 kuruincir
su:2litre
spor:25 dk leslie
200 basen çalışma
100 ip atlama
evet canim en guzeli benimki de banyoda duz zeminde duruyor..Tamam banyoda düz bir yer bulursam oraya koyayim
Aynen esim de şaşırıyor kadın benim sağlığımi degil parayi düşünüyor ona gore oglu ac ben tok geziyorumcanim esinin ailesine karsi cok muhabbetli, sevgili olan insanlar vardir elbet ama emin ol geneli, sirf esine saygidan-sevgiden tahammul gosteriyor.
O yuzden hic yapilan, soylenen seyleri kafana takma, olan sana oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?