Dahlia_ gecmis olsun kuzum cok üzüldüm
tum takim icin canim, haftada 1 ogun, cuma kilo bildiriminden sonra diledigimiz seyleri yiyoruz , hem vucudumuzu sasirtiyoruz kilo vermemiz hizlaniyor.Kimin için geçerli herşeyi yeme özgürlüğü:)
guzel olmus menun canim, kisirini odul sayalim, artik yeni haftaya kacamaksiz basla :)Bugünkü menüm
Sabah
İki yumurtalı yarım omlet
Domates
İki dilim peynir
2 zeytin
Öğlen yiyemedim banka işleriyle uğraştım
Saat 3 gibi
1 tabak kısır
1 bardak ayran
Geç yediğim için akşam yemeği yemedim
Spor:250 ia
2,5 saat yürüyüş
Su:12 bardak
Çok sevindim gerçekten. Bugün biraz kaçtı.vicdan azabı cekiyordum. Menumu yazicam simditum takim icin canim, haftada 1 ogun, cuma kilo bildiriminden sonra diledigimiz seyleri yiyoruz , hem vucudumuzu sasirtiyoruz kilo vermemiz hizlaniyor.
hem de kendimizi motive edip yeni haftaya enerji dolu basliyoruz.
sende 1 ogun diledigini yiyebilirsin:)
kanamasi falan var mi gulum, bizimde basimiza geldigi icin biliyorum bir sIkInti olmuyor.
Olacagi varmis Fatimem , kanamasi olursa mudahele edersin ,yoksa topallasa bile hayatina devam ediyor yavrucaklar.
Allah acisi varsa dindirsin
yaz canim bugunu odul sayalim :)Çok sevindim gerçekten. Bugün biraz kaçtı.vicdan azabı cekiyordum. Menumu yazicam simdi
Slm arkadaşlar:)))
tamam Fatimem o kendisi toparlar gulum, merak etme..Evet canım kanaması vardı, ama dokunamadım izin vermedi, sanırım durdu artık, kendisi de iyi görünüyor.. acısı olmasın diye dua ediyorum ben de..
tamam Fatimem o kendisi toparlar gulum, merak etme..
Huhuu been geldim
hb beybimHoşgeldin canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?