- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
Günaydın canım :)Gunaydin canlar, benim icin uyku vakti yarina gorusmek uzere :)
Canım bende bilmiyorum ama bakıyorum en çok kişi hangisini yüklemiş onu yüklüyorum:))))ya tlf yüklücem aklı başında bir adım sayar söylermisiniz kızlar.
kac tane yükledim hepside berbatCanım bende bilmiyorum ama bakıyorum en çok kişi hangisini yüklemiş onu yüklüyorum:))))
Canım s health yükledinmi ben şimdi onu yükledim 100 milyon kişi indirmiş umarım iyidirya tlf yüklücem aklı başında bir adım sayar söylermisiniz kızlar.
Günaydın kızlar mutlu haftasonları
kac tane yükledim hepside berbat
şimdi bi tane daha aindirdim ama du bakalımBende yok S Health iyi diye biliyorum.. Onu dene bir istersen..
Ya da Banunun kullandığı programı yükle adı YAZIO muydu neydi tam hatırlamıyorum
250 ip atlama cezasını bugün yapiim canım :)canim tartinin pilini degistir ve yerini hic oynatma, hep ayni yerde tartil kuzum :)
Allaaaaah beeeee :)))
cok sagol cicegim benim :)
masallah kuzularada yerim ben onlari:)
feda olsun sana trilice:)
masallah masallah, hayatlari basarili, mutlu ,saglikli olsun tum evlatlarin...
ahh bu ne menubnnu canim 250 ip atlama cezan var, firsatin olunca yap bir tanem:)
tebrikler canim, dunku kacamaklara ragmen eksidesin:)
gondereyim canim arada foto:)
canim iyi misiin, sen habersiz birakmazdin takimi..
takimdan atmak ne demek ya askolsun...
bizler iyiyiz kuzum, Akin okula gidiyor teyzesi, hamilelikte gecip gidiyor gulum,Allaha sukur..
sende ne var ne yok?
S Health benim kullandığım adım sayar çok da memnunumya tlf yüklücem aklı başında bir adım sayar söylermisiniz kızlar.
Ben onu kullanıyorum tavsiye ederim canım güzel programCanım s health yükledinmi ben şimdi onu yükledim 100 milyon kişi indirmiş umarım iyidir
Bende yok S Health iyi diye biliyorum.. Onu dene bir istersen..
Ya da Banunun kullandığı programı yükle adı YAZIO muydu neydi tam hatırlamıyorum
walker diye bi program indirdim bakalım. buda olmazsa seninkini not aldım. onu indiricem250 ip atlama cezasını bugün yapiim canım :)
kaçamakları eritmişimdir inşallah :)
S Health benim kullandığım adım sayar çok da memnunum
Ben onu kullanıyorum tavsiye ederim canım güzel program
S health adım sayar olarak kullanıyorum
Yediklerimi eklediğim YAZIO programını sildim çünkü onda çok eksikler vardı , FAT SECRET programını kullanıyorum onda hemen hemen herşey var canım
S health kullanıyorum bendeya tlf yüklücem aklı başında bir adım sayar söylermisiniz kızlar.
250 ip atlama cezasını bugün yapiim canım :)
kaçamakları eritmişimdir inşallah :)
S Health benim kullandığım adım sayar çok da memnunum
Ben onu kullanıyorum tavsiye ederim canım güzel program
S health adım sayar olarak kullanıyorum
Yediklerimi eklediğim YAZIO programını sildim çünkü onda çok eksikler vardı , FAT SECRET programını kullanıyorum onda hemen hemen herşey var canım
Biz yoldayız kızlar kardeşime gidiyoruz yarın sabahta Antalya ya geccez nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?