Ben 33 yaşındayım .3 kızım var.12 , 10 yaşında ve 16aylik.
Boyum 157
Kilo 62
74 ten 54 e indim.fakat tekrar kilo aldım. Ben yurt dışında yaşıyorum. 4 hafta türkiyeye tatile gidince Baya kilo aldım. 3 gün önce geldim evime.gelir gelmez bebisimin kolu kırıldı. Moralim çok bozuk kendimi iyice yemeğe verdim
Bebişi uyuttum şimdi. Biraz kemik suyu hasliycam. Şifa olur inşallah .işlerimi halledeyim gelirim yine insaAllah
Çok şükür iyi evdeyiz. Kolu sarılı yatıyor. Fazla hareket edemediği için sinirli. Kucağımda sürekli. 2 hafta sonra tekrar röntgen çekilecek. Ona göre tedaviye devam edilecek. Şimdilik ameliyat yok ama 2 hafta sonra ne olacak bilmiyorumÇok geçmiş olsun canım.. Şimdi nasıl bebeğin ??
En kısa zamanda tekrar istediğin kiloya ulaşırsın inşaAllah canım..
Gelirim tabiki. Benimde konuşmaya, stres atmaya çok ihtiyacım var şu aralarTamam canım.. Vakit buldukca gel konuşalım :)
Çok şükür iyi evdeyiz. Kolu sarılı yatıyor. Fazla hareket edemediği için sinirli. Kucağımda sürekli. 2 hafta sonra tekrar röntgen çekilecek. Ona göre tedaviye devam edilecek. Şimdilik ameliyat yok ama 2 hafta sonra ne olacak bilmiyorum
İnsaAllah canım. Güzel dileklerin için çok sağol. Rabbim herkesin evladını korusun acılarını gostermesinCanım benim yaa kıyamamm... İnşaAllah iyi olur, ameliyata hiç gerek kalmaz..
Gelirim tabiki. Benimde konuşmaya, stres atmaya çok ihtiyacım var şu aralar
İnsaAllah canım. Güzel dileklerin için çok sağol. Rabbim herkesin evladını korusun acılarını gostermesin
Canım çok geçmiş olsun ama üzülme ķüçük olduğu ićin çabuk iyilesir allah beterinden saklasın kemik haşladığında özellikle iliklerini yedirmeye çalış:))Bebişi uyuttum şimdi. Biraz kemik suyu hasliycam. Şifa olur inşallah .işlerimi halledeyim gelirim yine insaAllah
Bebişi uyuttum şimdi. Biraz kemik suyu hasliycam. Şifa olur inşallah .işlerimi halledeyim gelirim yine insaAllah
uyu uyu nereye kadar kesin kilo almisdir :)))
Iyi yolculuklar ...Biz yoldayız kızlar kardeşime gidiyoruz yarın sabahta Antalya ya geccez nasipse
Oncelikle hosgeldin canim.Cok kotu olmus Allah acil sifalar versin simdi duurmu nasil iyimi?Ben 33 yaşındayım .3 kızım var.12 , 10 yaşında ve 16aylik.
Boyum 157
Kilo 62
74 ten 54 e indim.fakat tekrar kilo aldım. Ben yurt dışında yaşıyorum. 4 hafta türkiyeye tatile gidince Baya kilo aldım. 3 gün önce geldim evime.gelir gelmez bebisimin kolu kırıldı. Moralim çok bozuk kendimi iyice yemeğe verdim
Hayırlı yolculuklar ablacım :)
İyi yolculuklar canım :))
Hoşgeldin canım aramıza bende Gonca 39 yaşında 167 boy 67 kiloyum 12 yaşında kızım varBen 33 yaşındayım .3 kızım var.12 , 10 yaşında ve 16aylik.
Boyum 157
Kilo 62
Teşekkürler kızlarIyi yolculuklar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?