Yok ben varim hem var gibiyim hemde yok gibi :)) esimi bekliyorum o gelene kadar buralardayim aglamayaaaaaYalnızmı kaldım şimdi
Resimdeki senin kizinmi ???Yalnızmı kaldım şimdi
Eşine söyle gelmesinYok ben varim hem var gibiyim hemde yok gibi :)) esimi bekliyorum o gelene kadar buralardayim aglamayaaaaa
Evet benim minişim:))))Resimdeki senin kizinmi ???
Yok yok kayinvalideme soyleyeyim beklemesinnnEşine söyle gelmesin
Gel beraber sıkılalım
Yok yok kayinvalideme soyleyeyim beklemesinnn
Çok da cimcime dir kendisi:))MasaAllah yaaa cok tatli
belli bakislardan :)Çok da cimcime dir kendisi:))
belli bakislardan :)
Canim esim geldi ben kaciyorum sonra gorusuruz :)
Tamam canımCanim esim geldi ben kaciyorum sonra gorusuruz :)
Güzel tavsiyeleriniz için teşekkürler diyetisyen de3 meyve hakkı veriyordu ozaten onu aşmışım ama yoğurt süt yiyemedim onun yerine sayayım olabilir meyve tek başına yenince çabuk acıktırıyormuş ekmek konusunda da sağlık bakanlığının sitesinde bakanlığının sitesinde en az 6 porsiyon diyor ekmek grubu için bi sonraki mesajımda sağlıklı dengeli yeterli beslenmek için sağlık bakanlığının önerilerinin olduğu linki atacağım uygun bulanlar faydalansınlar diye :) bu arada patatesler sonradan geldi aklıma :)canim gunluk meyve miktarin biraz fazla 25-30 adet uzum, 2 adet seftali ve 10 adet kuru uzum yemissin.
meyvelerin sekeri fruktozdur ve direkt olarak enerjiye donusemiyor malesef, yaga donusuyorlar bu sebeple gunde 1 adet meyve ve az miktarda kuru meyveden fazlasina ihtiyacimiz yok.
ustelik kuru meyveler agirliklarinca sekere esittirler.
kaldi ki gunumuzdeki meyvelerin,modern tarim yontemleriyle seker miktarlari da arttirilmistir.
ekmege gelirsek de sabah ve oglenleri 1-2 dilimi gecmemeye, aksam ise 1 dilim tuketmeye calis canim.
gun icinde tukettigin ekmek ve meyvelerden oturu kendini surekli ac ve doymamis hissetmissin.
birde menunde goremedim ama aksam 2 adette patates yedigini soylemissin, patateste direk nisasta, yani basit karbonhidrat, acikmak icin birebir:)
etini, sebzeni, salatani, yogurdunu, sutunu, yumurtani bol bol tuket.
ceviz, badem.findik vs kuruyemislerden gun icinde 1 avuc yiyebilirsin :) G guzelfilozof
ah guzelim su cumalari bildirimi unutmasan,aliskanlik haline getirsen cok guzel olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?