Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Biz yoldayız kızlar kardeşime gidiyoruz yarın sabahta Antalya ya geccez nasipse
İyi yolculuklar iyi eğlencelerrrr

Ahahahaha çok guzelmis nişanlımla da gonderiim örnek eş niyetine

Bugün kimsecikler yokmu hepsi yürüyüşemi gitti acaba
Yuruyusteydim ben deeee , öğleden sonra mesaim bitti yarın döşeme betonum var mesaiye kalınca bugünden öğlen çıktım eve kadar yürüyüş yaptım alışveriş baktım dolaştım full

Merhaba kizlar bende aranıza katılabilir miyim. listeye giremem ama hem sohbet muhabbet ederiz hemde destek oluruz birbirimize.ben yaklaşık 2 ay önce 14. Takimdan mezun oldum ama tekrar kilo aldım.
Hoşgeldin canım gel tabi sohbet eder dertleşiriz

Çok geçmiş olsun bebekler çabuk iyileşir, üzülme diyemem ama çok strene sokma kedini iyilesecek inşallah

Yeşil çay candır,
Günde 2 bardak içiyorum muhakkak

1 tanede değil 5 6 tane bende dondurma istiyorum enaz 5 tane
Ahahahaha yasak o yasak

Selam fistiklar yeni uyandik, ev ahalisi ac ac bana bakiyor, tuvaletim var bahanesiyle kactim size yaziyorum:)
marlin18 canim hosgeldin aramiza:)
Adimlama yarismamiz nasil gidiyor guzeller?
Bugun cok aktif olamayacagim muhtemelen oglen 1de arkadasimin bebeginin dis bugdayi partisine gidecegiz ama her firsatta burada olacagim hic merak etmeyin:)
Sizler nasilsiniz, umarim hafta sonunuz cok guzel geciyorsur:)
Ben hemen kahvalti hazirlamaya kaciyorum, optum hepinizi :)

benim yaptığım diyet belli zaten yine de yazmama gerek var mı ki ? paylaşmıştım burada

Afiyet olsun siz hangi ülkedesiniz?

Adımsayarla mı sayıyorsunuz adımları benim telefonumda vardı bi ara çok şarj yiyor diye silmiştim bi de ayrıca adımsayar satılıyormuş da onu nerden alabiliriz ki bir tane de ben alayım
Bi de bugün için tüm günkü hareketlerimiz mi adım olarak sayılıyor acaba yoksa yaptığımız yürüyüşlerdeki adımlar mı sadece

Bugün kv dem sabah gondermedi eve gorumcem gelecekmis ya
Kahvalti
2 yagsiz gevrek
Domates
(zeytin peynir ve yumurta yoktu sofrada)

Oglen
10 zeytin
1 dilim peynir

Aksam
7 yk musakka
4 y.k yogurt

1 saat yürüyüş

Ara öğün 16 da
Yarim koçan yağsız tuzsuz haslanmis mısır

Aleyküm selam, günaydın canım :)
Yazmışım ama göndermemişim iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…