Sağlık bakanlığının sitesinden sağlıklı yeterli ve dengeli beslenme önerilerini okumak için buraya tıklayın arkadaşlar :)
http://beslenme.gov.tr/index.php?lang=tr&page=188
Kizlar dualarınız icin hepinize çok teşekkür ederim. .yarın inşallah menümü yazarım. Bugün karmakarışık bir gün oldu
1 tanede değil 5 6 tane bende dondurma istiyorum enaz 5 taneYeşilçay saati :))
Kaptanım yeşilçayın yanında 5-6 tane çikolata yiyebiliyormuydukkk ??
Bir de ben dün 2 küçük çikolata yemiştim, neyime ödül yaptıysam artıkk.. Yazmayı unutmuşumm
İyi yolculuklar iyi eğlencelerrrrBiz yoldayız kızlar kardeşime gidiyoruz yarın sabahta Antalya ya geccez nasipse
Yuruyusteydim ben deeee , öğleden sonra mesaim bitti yarın döşeme betonum var mesaiye kalınca bugünden öğlen çıktım eve kadar yürüyüş yaptım alışveriş baktım dolaştım fullBugün kimsecikler yokmu hepsi yürüyüşemi gitti acaba
Hoşgeldin canım gel tabi sohbet eder dertleşirizMerhaba kizlar bende aranıza katılabilir miyim. listeye giremem ama hem sohbet muhabbet ederiz hemde destek oluruz birbirimize.ben yaklaşık 2 ay önce 14. Takimdan mezun oldum ama tekrar kilo aldım.
Çok geçmiş olsun bebekler çabuk iyileşir, üzülme diyemem ama çok strene sokma kedini iyilesecek inşallahBen 33 yaşındayım .3 kızım var.12 , 10 yaşında ve 16aylik.
Boyum 157
Kilo 62
74 ten 54 e indim.fakat tekrar kilo aldım. Ben yurt dışında yaşıyorum. 4 hafta türkiyeye tatile gidince Baya kilo aldım. 3 gün önce geldim evime.gelir gelmez bebisimin kolu kırıldı. Moralim çok bozuk kendimi iyice yemeğe verdim
Yeşil çay candır,
Ahahahaha yasak o yasak1 tanede değil 5 6 tane bende dondurma istiyorum enaz 5 tane
1 tanede değil 5 6 tane bende dondurma istiyorum enaz 5 tane
Ahahahaha çok guzelmis nişanlımla da gonderiim örnek eş niyetine
Bugun tartimin pilini degistirdim ve sonuc 79.800 ciktim :) 3 4 defa tartildim :)
universiteye girince karsina kimler cikar canim, hic acele etme muhim olan senin sinavin..
insallah cerrahpasaya girdigin haberini de verirsin bizlere :)
bunada sukur kuzum:)
canim hergun menunu yazman yeterli , 5dk ugrayip menunu yazip gidersin guzelim olmaz mi?
gayet guzel Arzucum :)
canim nasil gecti bu gunun?
Handan sinava hazirlaniyordu en son bir daha hic ugramadi takima..
sporda eklesek bu menuye cok guzel olacak Esram...
benimde bir dolu isim var Kadris ama sen gel bana bosverelim isleri, cocuklari salalim bahceye,bizde senle cay-kahve keyfi yapalim guzelim:)
Canım link açılmıyor :)
Afiyet olsun siz hangi ülkedesiniz?Selam fistiklar yeni uyandik, ev ahalisi ac ac bana bakiyor, tuvaletim var bahanesiyle kactim size yaziyorum:)
marlin18 canim hosgeldin aramiza:)
Adimlama yarismamiz nasil gidiyor guzeller?
Bugun cok aktif olamayacagim muhtemelen oglen 1de arkadasimin bebeginin dis bugdayi partisine gidecegiz ama her firsatta burada olacagim hic merak etmeyin:)
Sizler nasilsiniz, umarim hafta sonunuz cok guzel geciyorsur:)
Ben hemen kahvalti hazirlamaya kaciyorum, optum hepinizi :)
Adımsayarla mı sayıyorsunuz adımları benim telefonumda vardı bi ara çok şarj yiyor diye silmiştim bi de ayrıca adımsayar satılıyormuş da onu nerden alabiliriz ki bir tane de ben alayımSelam fistiklar yeni uyandik, ev ahalisi ac ac bana bakiyor, tuvaletim var bahanesiyle kactim size yaziyorum:)
Bugun cok aktif olamayacagim muhtemelen oglen 1de arkadasimin bebeginin dis bugdayi partisine gidecegiz ama her firsatta burada olacagim hic merak etmeyin:)
Özgecim sen bunları okuma olurmu:))))Sus suss Özge keser bizii
Canım sen pil markasını da değiştir belki 1 kg da öyle giderBugun tartimin pilini degistirdim ve sonuc 79.800 ciktim :) 3 4 defa tartildim :)
BelkiCanım sen pil markasını da değiştir belki 1 kg da öyle gider
Selam fistiklar yeni uyandik, ev ahalisi ac ac bana bakiyor, tuvaletim var bahanesiyle kactim size yaziyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?