Bugün kv dem sabah gondermedi eve gorumcem gelecekmis ya
Kahvalti
2 yagsiz gevrek
Domates
(zeytin peynir ve yumurta yoktu sofrada)
Oglen
10 zeytin
1 dilim peynir
Aksam
7 yk musakka
4 y.k yogurt
1 saat yürüyüş
Ara öğün 16 da
Yarim koçan yağsız tuzsuz haslanmis mısır
Google a
sağlık bakanlığı yeterli ve dengeli beslenme temel besin grupları
Yazıp arayınca ilk sırada geliyor
aleykümselam Özgecim Günaydın sana bu arada :)))Selam fistiklar yeni uyandik, ev ahalisi ac ac bana bakiyor, tuvaletim var bahanesiyle kactim size yaziyorum:)
@marlin18 canim hosgeldin aramiza:)
Adimlama yarismamiz nasil gidiyor guzeller?
Bugun cok aktif olamayacagim muhtemelen oglen 1de arkadasimin bebeginin dis bugdayi partisine gidecegiz ama her firsatta burada olacagim hic merak etmeyin:)
Sizler nasilsiniz, umarim hafta sonunuz cok guzel geciyorsur:)
Ben hemen kahvalti hazirlamaya kaciyorum, optum hepinizi :)
Gönderdim, seni uyandırıp yürüyüşe mi cikariim diyor ya :)) he dedim öyle yapİyi yapmışsınnn enişte şimdiden işini bilsin diye :)))
İyi eğlenceler canimSelam fistiklar yeni uyandik, ev ahalisi ac ac bana bakiyor, tuvaletim var bahanesiyle kactim size yaziyorum:)
@marlin18 canim hosgeldin aramiza:)
Adimlama yarismamiz nasil gidiyor guzeller?
Bugun cok aktif olamayacagim muhtemelen oglen 1de arkadasimin bebeginin dis bugdayi partisine gidecegiz ama her firsatta burada olacagim hic merak etmeyin:)
Sizler nasilsiniz, umarim hafta sonunuz cok guzel geciyorsur:)
Ben hemen kahvalti hazirlamaya kaciyorum, optum hepinizi :)
Adımsayarla mı sayıyorsunuz adımları benim telefonumda vardı bi ara çok şarj yiyor diye silmiştim bi de ayrıca adımsayar satılıyormuş da onu nerden alabiliriz ki bir tane de ben alayım
Bi de bugün için tüm günkü hareketlerimiz mi adım olarak sayılıyor acaba yoksa yaptığımız yürüyüşlerdeki adımlar mı sadece
Aklima gelmedi hiç kv demlerdeydik anca bunları yiyebildim boreklrr makarnalar kizartmalar havada uçuştu ama yemedimCanım yemek yememişsin kii..
Yürüken adım saysaydın keşke
Gönderdim, seni uyandırıp yürüyüşe mi cikariim diyor ya :)) he dedim öyle yap
İyi eğlenceler canim benim adım
Aklima gelmedi hiç kv demlerdeydik anca bunları yiyebildim boreklrr makarnalar kizartmalar havada uçuştu ama yemedim
Helâl vallahi iradene hayran kaldım :))))Aklima gelmedi hiç kv demlerdeydik anca bunları yiyebildim boreklrr makarnalar kizartmalar havada uçuştu ama yemedim
Helâl vallahi iradene hayran kaldım :))))
Bende hepsinin tadına bakardımBen olsam bir köşede oturup ağlardımm
İsteyince romantik olur ah bir istese :))Herkesin romantizm anlayışı farklı, benimki de böyle deseydin yaYatağa kahvaltı istemiyorum, yürüyüşe çıkarr
Ben de gözüme kestirdiğimin ucundan muhakkak alırdım, ısırıp ısırıp bırakıyorum herşeyiBende hepsinin tadına bakardım
Helâl vallahi iradene hayran kaldım :))))
normalde kv dem de bunlar pismez eltim evinden malzemeler getirdi bide bana aman canim birakiver canina yazik ay borek cok guzel olmus ay kizartma mis gibivs diye konustu durdu 20 dk israr ettiler kv ve eltim ama yemedimBen olsam bir köşede oturup ağlardımm
Canım Hoşgeldin aramiza. Bebişine çok geçmiş olsunBebişi uyuttum şimdi. Biraz kemik suyu hasliycam. Şifa olur inşallah .işlerimi halledeyim gelirim yine insaAllah
Öyle erkeklerden kaldımı yaİsteyince romantik olur ah bir istese :))
Yatakta kahvaltı da rahat olmaz bea, benim en sevdigim ogundur kahvalti ,bahceli bir evin balkonunda esimle kahvaltı hayallerim var tabi bir de denize nazır olursa yeme de yanında yatyatağımda gül yapraklarıyla uyanmam tercihimdir inşallah hadi
Benim hić yatağa kahvaltı getirenim olmadıİsteyince romantik olur ah bir istese :))
Yatakta kahvaltı da rahat olmaz bea, benim en sevdigim ogundur kahvalti ,bahceli bir evin balkonunda esimle kahvaltı hayallerim var tabi bir de denize nazır olursa yeme de yanında yatyatağımda gül yapraklarıyla uyanmam tercihimdir inşallah hadi
Bence de keser :) :)Sus suss Özge keser bizii
Umarım kalmıştırÖyle erkeklerden kaldımı ya
Uyan hemenBenim hić yatağa kahvaltı getirenim olmadıyoksa olduda benmi hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?