Canım tatlılar çok mu olmuş acabaIyi aksamlar
Menüm
Kahvalti - 2 ceviz , 2 badem , 1 dilim yumurtali ekmek , biraz peynir , 1 bardak süt
Ara - 4 çilek
Öğlen - Fırında et yemeği , 1 bardak ayran
Ara - 1 dilim rulo pasta , 1 ekler
Aksam - İzgara 1 parça et , 1 tavuk but , 1 domates , 1 köfte
Ara - 1 dilim karpuz
Su - 3.5 litre
Yesil çay 2 fincan
Spor 12.000 adım
Bugün istiyordum aslında ama hava çok sıcak ve nemliydi. Yürümek zor geldi.belki yarın çıkarım. Bebişi arabasına koyup beraber cikiyorduk zaten.o dışarda uyuyordu bende yürümüş oluyordum.bir taşla iki kuş yaniii.şimdi arabada rahat edebilir mi kolu acirmi diye tereddüt ediyorum biraz daNe güzelll :) Gerçekten çok sevindim böyle yürüyen birini gördüğüme :)
Kısa zamanda sahalarda görürüz o zaman seni de
Hatta al miniği de kucağına ağırlık niyetine yürü, 2 kat kalori yakarsın :)
Yarın da adım yarışması varr :))
Canım tatlılar çok mu olmuş acaba
Canım seni etkileyecek miydik adım içinNeredesinizzzz gelin bakalım kaç adım attınızzzz
Olur olur inşallah, yani inşallahHaklısın aslında.. Benimki abisi evlendiğinde yatak odasını güllerle falan süslemişti.. Kendi evlendiğinde de aynı performansı hatta daha fazlasını bekliyorum
Artık buralardayım inşallahSık sık gel, bırakma işte bizi
Bugün istiyordum aslında ama hava çok sıcak ve nemliydi. Yürümek zor geldi.belki yarın çıkarım. Bebişi arabasına koyup beraber cikiyorduk zaten.o dışarda uyuyordu bende yürümüş oluyordum.bir taşla iki kuş yaniii.şimdi arabada rahat edebilir mi kolu acirmi diye tereddüt ediyorum biraz da
Canım seni etkileyecek miydik adım için
Olur olur inşallah, yani inşallah
Hımm ben kilosun bilmediğimden :)Kız eriyip bitmiş zaten birşeycik olmaz bu kadar tatlıyla
Hımm ben kilosun bilmediğimden :)
Hem regl+ödül+yeni evliyim 3 biyerde bana kiyak geciyor ÖzgeCanım tatlılar çok mu olmuş acaba
Ben 40 dk yürüyüş bandı da koştum ama adımsayarı takmayı unutmuşumOlsun, çok iyi bence :)
ben 5000 de kaldım
Ya masallah darısı bize o zaman fatimam47-48 gibi birşey dimi Arzuu ??@Ollalla
Ben 40 dk yürüyüş bandı da koştum ama adımsayarı takmayı unutmuşum
Evet canim 47 48 arasinda kaldim aslinda 47 ama regl yuzunden 48 gosteriyor47-48 gibi birşey dimi Arzuu ??@Ollalla
Kız o nee 47 kilo mu.47-48 gibi birşey dimi Arzuu ??@Ollalla
He zaten tığ gibiymişsin duyduğum son dedikodulara göre :)Hem regl+ödül+yeni evliyim 3 biyerde bana kiyak geciyor Özge
40 dakika durmadanmi kosdun ?Ben 40 dk yürüyüş bandı da koştum ama adımsayarı takmayı unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?