Hem regl+ödül+yeni evliyim 3 biyerde bana kiyak geciyor Özge
Tühhh ne güzel skorun olurdu şimdiii[/QUOT
He valla kuzum neyse önümüzdeki maçlara bakacağız :)
Canım boyun kaç senin çok zayıfsinEvet canim 47 48 arasinda kaldim aslinda 47 ama regl yuzunden 48 gosteriyor
Evet canim benim kilolar çok durmamam lazım :)40 dakika durmadanmi kosdun ?
tabi Özge gelsin sorarsin Özge geldiginde ben gitmis olucamdaaaÖyle bir kıyak geçme varmıydı kii ?
He valla kuzum neyse önümüzdeki maçlara bakacağız :)
tabi Özge gelsin sorarsin Özge geldiginde ben gitmis olucamdaaa
MasaAllah ya ben durmadan 15 dakika kosa biliyorum sadeceEvet canim benim kilolar çok durmamam lazım :)
aaa ne yapcaz ipucu versen :))
Önümüzdeki maç yarın, hatırlatayım daa
Kız o nee 47 kilo mu.
Yarın spora gitmiyorum ama haftada 3 gün gidiyorm artık parkta ne kadar koşarsam o kadar :/
Önümüzdeki maç yarın, hatırlatayım daa
cok sukur hersey yolunda henuz bir sorun yok eniste uzerse bekleriz tabiiiii :)Evlilik nasıl gidiyorr sen onu anlatt
Enişte üzerse takımca gelirizz biliyorsun dimii
aaa ne yapcaz ipucu versen :))
Boyuna göre gayet iyi sin canım. Böyle kal ama çok zayıflık da iyi değil.155 di galiba
Ben ilk başlarda çok zorlanırdım geçen sene takımla tanışınca herşey değişti tabi şimdi iyi koşuyormMasaAllah ya ben durmadan 15 dakika kosa biliyorum sadece
ne bagiriyon beeeeDün geceden beri kaç kere yazdım acaba haftasonu adım yarışmamız var diyee
Cumartesi, pazar adım yarışması kolay olur diye düşündüm, evde olan olmayan herkes yapabilir o yüzden 2 günlük adım yarışması var :))
MasaAllah benim uzmanlik alanim yurumek pek kosmuyorum zaten arada sirada :)Ben ilk başlarda çok zorlanırdım geçen sene takımla tanışınca herşey değişti tabi şimdi iyi koşuyorm
Arzu ne zaman evlendin bu arada canım yeni evliyim demişsindene bagiriyon beeee
gozumden kacmis iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?