Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

seni uyandırayım ben

Bugün ki menüm
Sabah Zeytin Yoğurt
1haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Öğlen Tavuk döner ekmeksiz
Salata Ayran

Akşam Salata Yoğurt
Yeşil çay

Spor 40 dk koşu bandı
10000 adım @ Yawrukush kuzum bende yarışmadayım dimi
Su 2 litre

ooooo sen süper romantik olaylar istiyorsunnnnn

Canım benim tabi ki yarışmadasın, kusura bakma dün seni etiketlemeyi unutmuşum

Bugünkü menüm:
Sabah
2 pişmiş yumurta birer tane salatalık domates yeşil biber şeftali 10-15 tane gelir üzüm şekersiz çay 1 dilimden biraz fazla gelir beyaz ekmek 1 tane zeytin

Öğlen
Spagetti bir küçük tabak, 1 kaseye yakın yoğurt(tahmini 1 su bardağı gelir)

Ara öğün
3 tane küçük domates

Akşam
1 dilim tam buğday ekmeği 1 köfteden biraz büyük gelir tavuk göğsü haşlaması bir patatesin çeyreği kadar(tadımlık) patates vardı haşlamanın içinde bir küçük parçada patlıcan vardı sanırım tabakta 1 bardak limonlu yeşil çay

Su
Şu ana kadar 8-9 bardak daha da içeceğim susuzum

Spor
40 dakika yürüyüş yapıp uyuyacağım birazdan :)

Şu an normal çay içiyorum :)

Herkese mutlu akşamlar :)

Son düzenleme:
ooooo sen süper romantik olaylar istiyorsunnnnn

Daha neler var aklımda hayaller hayatlar moduna dönmesin de

Evlendikten sonra takıma gelmesen bile böyle bir olay olursa gelip yazarsın tamam mı canım ?? merak ediyoruz artık
Olmaz mı evleniim ertesi günun akşamı burdayım sabahin gülleri var mı yok mu

Gayet güzel bir menü görüyorum, spagetti yerine başka bir menü de olabilirmiş ama:) afiyet olsun

Hepinize iyi akşamlar kizlar. Misafirlerim var di. Yeni gittiler bende bebişi uyutuyorum. Tek koluyla oynayamıyor yavrum. Tekrar düşmesin diye bende sürekli peşinde dolaşıyorum yada kucağımda taşıyorum. Çok sıkılıyor tabi.zaten hareketli bir bebek ti .hepimiz çok zorlanıyoruz. İnşaAllah bir an önce iyileşip sağlığına kavusur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…