Ne yarismasi yapiyosunuz kizlarTamam tamam dayağı hakettimmListeye bakıp etiketledim unutmuşum herkesin olmadığını
Hepinize iyi akşamlar kizlar. Misafirlerim var di. Yeni gittiler bende bebişi uyutuyorum. Tek koluyla oynayamıyor yavrum. Tekrar düşmesin diye bende sürekli peşinde dolaşıyorum yada kucağımda taşıyorum. Çok sıkılıyor tabi.zaten hareketli bir bebek ti .hepimiz çok zorlanıyoruz. İnşaAllah bir an önce iyileşip sağlığına kavusur
Ne yarismasi yapiyosunuz kizlar
Valla benimki hayallerde kaldı. Seninkide öyle olmaz inşallah .eşim hiiiiic romantik değildir.Daha neler var aklımda hayaller hayatlar moduna dönmesin de
Olmaz mı evleniim ertesi günun akşamı burdayım sabahin gülleri var mı yok mu
Iyi aksamlar
Menüm
Kahvalti - 2 ceviz , 2 badem , 1 dilim yumurtali ekmek , biraz peynir , 1 bardak süt
Ara - 4 çilek
Öğlen - Fırında et yemeği , 1 bardak ayran
Ara - 1 dilim rulo pasta , 1 ekler
Aksam - İzgara 1 parça et , 1 tavuk but , 1 domates , 1 köfte
Ara - 1 dilim karpuz
Su - 3.5 litre
Yesil çay 2 fincan
Spor 12.000 adım
Tamam tamam dayağı hakettimmListeye bakıp etiketledim unutmuşum herkesin olmadığını
Asıl ilk günden bekliyorum zatenDönmez inşaAllah :)
İlk günden gül mü bekliyorsunn ??
İyi akşamlar canım iyileşir merak etme sen küçük onlar daha çabuk iyileşiyorHepinize iyi akşamlar kizlar. Misafirlerim var di. Yeni gittiler bende bebişi uyutuyorum. Tek koluyla oynayamıyor yavrum. Tekrar düşmesin diye bende sürekli peşinde dolaşıyorum yada kucağımda taşıyorum. Çok sıkılıyor tabi.zaten hareketli bir bebek ti .hepimiz çok zorlanıyoruz. İnşaAllah bir an önce iyileşip sağlığına kavusur
Biliyorum kuzum sadece takıldım bayadr takima gelmeyince normalCanım benim tabi ki yarışmadasın, kusura bakma dün seni etiketlemeyi unutmuşum
16 aylık canım. Oturup oynamayı bilmiyor kıpır kıpır. Bu haliyle bile ortalıkta koştur koştur. Düşüp tekrar kötü olacak diye hep peşin deyim. Burada şükür Rabbim beterinden korusunİyi akşamlar canım..
Canım benim ya zorlanır, sıkılır tabii.. Çabucak iyileşir inşaAllah..
Kaç yaşında ?
Hormonlardan dolayıdır kıyamaması hele paşa gelsin sonra hepinize kıyacakValla kıyamıyorum diyor bu sefer kıyacak gibi :)))
Asıl ilk günden bekliyorum zaten
İyi akşamlar canım iyileşir merak etme sen küçük onlar daha çabuk iyileşiyor
Biliyorum kuzum sadece takıldım bayadr takima gelmeyince normal
Hormonlardan dolayıdır kıyamaması hele paşa gelsin sonra hepinize kıyacak
Önceden olsa hiç şansınız yok tu kizlar ama simdi evdeyim malum. 30 bin adımı geçmişligim var.4 buçuk 5 saat yürümüslügüm var. 6 ay boyunca yağmur çamur kar demeden hergün yürüdum. Öyle kilo verdim.en kısa zamanda tekrar baslamak istiyorum aslinda.Canım spor yarışması yapıyoruz bazı günler..
Bu haftasonu da adım yarışması yapıyoruz..
16 aylık canım. Oturup oynamayı bilmiyor kıpır kıpır. Bu haliyle bile ortalıkta koştur koştur. Düşüp tekrar kötü olacak diye hep peşin deyim. Burada şükür Rabbim beterinden korusun
Önceden olsa hiç şansınız yok tu kizlar ama simdi evdeyim malum. 30 bin adımı geçmişligim var.4 buçuk 5 saat yürümüslügüm var. 6 ay boyunca yağmur çamur kar demeden hergün yürüdum. Öyle kilo verdim.en kısa zamanda tekrar baslamak istiyorum aslinda.
Ben 10000 adımNeredesinizzzz gelin bakalım kaç adım attınızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?