Mangalmi istiyon bak kayinpederim bu gun yapmisdi misafirlige gitmisdik onlara keske gelseydin tuh kacirdin sen
atcam resmini de ne zaman bilmiyorum ustunde biraz oynamam gerek kafami koparcam falan filan :)Gelinliği acayip merak ediyorumm :)
atcam resmini de ne zaman bilmiyorum ustunde biraz oynamam gerek kafami koparcam falan filan :)
Neyse ben kacayim iyi geceler ...
Yawrukush gogo2405 Dahlia_
Bugünkü menüm
Sabah:
Bir kase çorba, bir dilim ekmek
Ara:
1 brd süt, 1 incir
Öğlen:
Yarım gözleme,2-3 parça karpuz
Ara:
Küçük bir salkım üzüm
Akşam:
5-6 kaşık tavuklu patates, 3 kaşık kadar bulgur pilavı, birkaç dilim kavun karpuz, domates, salatalık
10 brd du içtim
Maalesef sporumu bugün de yapamadim kayinvalidemle koydeyiz ama eve geçince yapmaya calisirim.
Not:dün sporumu geç saatte yaptım.
Çok yiyorum gibi hissediyorum nedense yaa.bide bugünlerde çok yogunum kışlık hazırlıkları filan...sporum geç saate kalıyor ama az da olsa boş gecmemeye çalışıyorum.anlayış için teşekkürler :)Güzel olmuş canım menün..
Spor için de sıkma canını ama ilk fırsatta yapmaya çalış
Çok yiyorum gibi hissediyorum nedense yaa.bide bugünlerde çok yogunum kışlık hazırlıkları filan...sporum geç saate kalıyor ama az da olsa boş gecmemeye çalışıyorum.anlayış için teşekkürler :)
cok guzel olmus canim, nasilsin bugun?Günaydın arkadaşlar dunki menümü ve yürüyüşümü yazıp geçmişe bakiim
Yawrukush
Eki Görüntüle 1876755 Eki Görüntüle 1876756
menun guzel olmus canim :)dünkü menüm
sabah
1 dilim kavun
öglen
bir kase düğün çorbası
izmir köfte
1 kaşık kuskus
1kase cacık
1nescafe
akşam
1tabak zeytin yağlı fasulye
3kaşık pilav
1acı biber
biraz soslu sogan
biraz üzüm
4lt su
yap kuzum cezalari :)250 ip atlama cezasını bugün yapiim canım :)
kaçamakları eritmişimdir inşallah :)
S Health benim kullandığım adım sayar çok da memnunum
Ben onu kullanıyorum tavsiye ederim canım güzel program
S health adım sayar olarak kullanıyorum
Yediklerimi eklediğim YAZIO programını sildim çünkü onda çok eksikler vardı , FAT SECRET programını kullanıyorum onda hemen hemen herşey var canım
ablacim hayirli yolculuklar ve cook keyifli, dinlenmeli tatiller diliyorum :)Biz yoldayız kızlar kardeşime gidiyoruz yarın sabahta Antalya ya geccez nasipse
tabiki canim cok seviniriaz aramiza katilmana :)Merhaba kizlar bende aranıza katılabilir miyim. listeye giremem ama hem sohbet muhabbet ederiz hemde destek oluruz birbirimize.ben yaklaşık 2 ay önce 14. Takimdan mezun oldum ama tekrar kilo aldım.
nerede yasiyorsun canim hangi ulkedesin?Ben 33 yaşındayım .3 kızım var.12 , 10 yaşında ve 16aylik.
Boyum 157
Kilo 62
74 ten 54 e indim.fakat tekrar kilo aldım. Ben yurt dışında yaşıyorum. 4 hafta türkiyeye tatile gidince Baya kilo aldım. 3 gün önce geldim evime.gelir gelmez bebisimin kolu kırıldı. Moralim çok bozuk kendimi iyice yemeğe verdim
sifa olsun canim, ellerine saglik..Bebişi uyuttum şimdi. Biraz kemik suyu hasliycam. Şifa olur inşallah .işlerimi halledeyim gelirim yine insaAllah
insallah ameliyat olmasina gerek kalmadan atlatir yavrucuk, tekrar cok gecmis olsun..Çok şükür iyi evdeyiz. Kolu sarılı yatıyor. Fazla hareket edemediği için sinirli. Kucağımda sürekli. 2 hafta sonra tekrar röntgen çekilecek. Ona göre tedaviye devam edilecek. Şimdilik ameliyat yok ama 2 hafta sonra ne olacak bilmiyorum
nasilsin taze gelinimiz :)Yok ben varim hem var gibiyim hemde yok gibi :)) esimi bekliyorum o gelene kadar buralardayim aglamayaaaaa
tesekkur ederiz canim guzel paylasimin icin :)Sağlık bakanlığının sitesinden sağlıklı yeterli ve dengeli beslenme önerilerini okumak için buraya tıklayın arkadaşlar :)
http://beslenme.gov.tr/index.php?lang=tr&page=188
nasil rahat edersen oyle hitap edebilirsin hepimize :)Bu arada yeni olduğumdan olabilir siz diye hitap ediyorum ben alışma süreci alışınca sen de derim belki sevgiler
5-6 tane cikolata mi, Fatimecim yanlis tuslara mi bastin klavyede :))Yeşilçay saati :))
Kaptanım yeşilçayın yanında 5-6 tane çikolata yiyebiliyormuydukkk ??
Bir de ben dün 2 küçük çikolata yemiştim, neyime ödül yaptıysam artıkk.. Yazmayı unutmuşumm
demek ki pili azalmis Fatoscugum :)Bugun tartimin pilini degistirdim ve sonuc 79.800 ciktim :) 3 4 defa tartildim :)
canim gunluk menunu yazman 5dk.ni almaz, takimimizin kurali bu.benim yaptığım diyet belli zaten yine de yazmama gerek var mı ki ? paylaşmıştım burada
ben Abd, Texas, Houston'da yasiyorum.Afiyet olsun siz hangi ülkedesiniz?
arkadaslar genelde telefona uygulama yukluyorlar.Adımsayarla mı sayıyorsunuz adımları benim telefonumda vardı bi ara çok şarj yiyor diye silmiştim bi de ayrıca adımsayar satılıyormuş da onu nerden alabiliriz ki bir tane de ben alayım
Bi de bugün için tüm günkü hareketlerimiz mi adım olarak sayılıyor acaba yoksa yaptığımız yürüyüşlerdeki adımlar mı sadece
okudum bile :)Özgecim sen bunları okuma olurmu:))))
canim bugun az yemissin ama o sagliksiz seyleri yememen cok iyi olmus tebrik ederim azminden dolayiBugün kv dem sabah gondermedi eve gorumcem gelecekmis ya
Kahvalti
2 yagsiz gevrek
Domates
(zeytin peynir ve yumurta yoktu sofrada)
Oglen
10 zeytin
1 dilim peynir
Aksam
7 yk musakka
4 y.k yogurt
1 saat yürüyüş
Ara öğün 16 da
Yarim koçan yağsız tuzsuz haslanmis mısır
cok iyi yapmissin Fatoscugum yememekle, harikasin.Aklima gelmedi hiç kv demlerdeydik anca bunları yiyebildim boreklrr makarnalar kizartmalar havada uçuştu ama yemedim
insallah Allah gonlune gore versin canim benimİsteyince romantik olur ah bir istese :))
Yatakta kahvaltı da rahat olmaz bea, benim en sevdigim ogundur kahvalti ,bahceli bir evin balkonunda esimle kahvaltı hayallerim var tabi bir de denize nazır olursa yeme de yanında yatyatağımda gül yapraklarıyla uyanmam tercihimdir inşallah hadi
cok guzel, adimlarinda sahaneBugunki menüme ek olarak bol salata , 1 bardak tarçınlı karanfilli çay, 1 bardak limonlu form çayı ve şimdi de bir bardak şekersiz türk kahvesi yapiciim isteyen ???
Yawrukush toplam 1062 kalori
10.861 adim
Eki Görüntüle 1876979 Eki Görüntüle 1876980
Saadetim harikasin canim menunde adimlarda sahaneBugün ki menüm
Sabah Zeytin Yoğurt
1haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Öğlen Tavuk döner ekmeksiz
Salata Ayran
Akşam Salata Yoğurt
Yeşil çay
Spor 40 dk koşu bandı
10000 adım @ Yawrukush kuzum bende yarışmadayım dimi
Su 2 litre
canim cok cok guzel olmus bugun menunde, egzersizlerinde, tebriklerBugünkü menüm:
Sabah
2 pişmiş yumurta birer tane salatalık domates yeşil biber şeftali 10-15 tane gelir üzüm şekersiz çay 1 dilimden biraz fazla gelir beyaz ekmek 1 tane zeytin
Öğlen
Spagetti bir küçük tabak, 1 kaseye yakın yoğurt(tahmini 1 su bardağı gelir)
Ara öğün
3 tane küçük domates
Akşam
1 dilim tam buğday ekmeği 1 köfteden biraz büyük gelir tavuk göğsü haşlaması bir patatesin çeyreği kadar(tadımlık) patates vardı haşlamanın içinde bir küçük parçada patlıcan vardı sanırım tabakta 1 bardak limonlu yeşil çay
Su
Şu ana kadar 8-9 bardak daha da içeceğim susuzum
Spor
40 dakika yürüyüş yapıp uyuyacağım birazdan :)
Şu an normal çay içiyorum :)
Herkese mutlu akşamlar :)
canim benim insallah hemencecik toparlanir kuzucuk.Hepinize iyi akşamlar kizlar. Misafirlerim var di. Yeni gittiler bende bebişi uyutuyorum. Tek koluyla oynayamıyor yavrum. Tekrar düşmesin diye bende sürekli peşinde dolaşıyorum yada kucağımda taşıyorum. Çok sıkılıyor tabi.zaten hareketli bir bebek ti .hepimiz çok zorlanıyoruz. İnşaAllah bir an önce iyileşip sağlığına kavusur
odullere bak odullereeeeeIyi aksamlar
Menüm
Kahvalti - 2 ceviz , 2 badem , 1 dilim yumurtali ekmek , biraz peynir , 1 bardak süt
Ara - 4 çilek
Öğlen - Fırında et yemeği , 1 bardak ayran
Ara - 1 dilim rulo pasta , 1 ekler
Aksam - İzgara 1 parça et , 1 tavuk but , 1 domates , 1 köfte
Ara - 1 dilim karpuz
Su - 3.5 litre
Yesil çay 2 fincan
Spor 12.000 adım
ah takima dogru duzngun kimse ugramiyordu ki Saadetim, birde ceza versek adam akilli, ugrayanlarda kacip gidecek diye korktumHormonlardan dolayıdır kıyamaması hele paşa gelsin sonra hepinize kıyacak
oo rekabet sinyalleri aliyorum canim senden, cok guzel cokÖnceden olsa hiç şansınız yok tu kizlar ama simdi evdeyim malum. 30 bin adımı geçmişligim var.4 buçuk 5 saat yürümüslügüm var. 6 ay boyunca yağmur çamur kar demeden hergün yürüdum. Öyle kilo verdim.en kısa zamanda tekrar baslamak istiyorum aslinda.
kimseye kiyak gecmek yok, odul hanene yazdim sekerim, gozum ustundeeeeeeHem regl+ödül+yeni evliyim 3 biyerde bana kiyak geciyor Özge
Hey masallah canim benim, ne cok kosmussun, eriyip gideceksin SaadetimBen 40 dk yürüyüş bandı da koştum ama adımsayarı takmayı unutmuşum
yok canimKizlar aranızda tek evli ve çocuklu olan benmiyimmm.ben baya yaşlı kaldım aranizda
menun guzel canim benim, sporuda yarin talafi edersinYawrukush gogo2405 Dahlia_
Bugünkü menüm
Sabah:
Bir kase çorba, bir dilim ekmek
Ara:
1 brd süt, 1 incir
Öğlen:
Yarım gözleme,2-3 parça karpuz
Ara:
Küçük bir salkım üzüm
Akşam:
5-6 kaşık tavuklu patates, 3 kaşık kadar bulgur pilavı, birkaç dilim kavun karpuz, domates, salatalık
10 brd du içtim
Maalesef sporumu bugün de yapamadim kayinvalidemle koydeyiz ama eve geçince yapmaya calisirim.
Not:dün sporumu geç saatte yaptım.
cok yememissin canim, doymadan kalkma zaten masadan, saglikli-duzenli beslendikten sonra doyana kadar yiyebilirsinÇok yiyorum gibi hissediyorum nedense yaa.bide bugünlerde çok yogunum kışlık hazırlıkları filan...sporum geç saate kalıyor ama az da olsa boş gecmemeye çalışıyorum.anlayış için teşekkürler :)
cok guzel bir menu Fatimem, adimlarda superMenüm
Sabah
Elma sirkeli su
Yoğurt
Öğlen
Izgara tavuk
domates
Ara
1 fincan yeşilçay
1 fincan çay
1 şeftali
Akşam
1 kase salata
Et kavurma
5 kaşık pilav
Yemekten sonra 3 fincan çay..
Su 2.5 litre
Spor - 5.000 adım
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | IZINLI | IZINLI | - | - | - | - | - |
Mavibocuk | IZINLI | IZINLI | - | - | - | - | - |
melinda23 | ODUL 100IA | - | - | - | - | - | - |
abesle_istigal | IZINLI | IZINLI | - | - | - | - | - |
haeshin | IZINLI | IZINLI | - | - | - | - | - |
gogo2405 | IZINLI | IZINLI | - | - | - | - | - |
tiffany20 | - | - | - | - | - | - | - |
happy_moon | IZINLI | IZINLI | - | - | - | - | - |
AKovser | - | - | - | - | - | ||
KarKralicesi | - | - | - | - | - | - | |
Ey0609 | - | - | - | - | - | ||
Alya008 | ODUL | ODUL | - | - | - | - | - |
azimli anne | - | - | - | - | - | ||
gulpinargul | - | - | - | - | - | - | |
saricicek | - | - | - | - | - | - | |
fyzanur | - | - | - | - | - | - | |
oluroylebazen | - | - | - | - | - | - | - |
Saadetim33 | - | - | - | - | - | - | |
Ollalla | - | ODUL | - | - | - | - | - |
bnnu | - | - | - | - | - |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?