Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yawrukush gogo2405 Dahlia_

Bugünkü menüm

Sabah:
Bir kase çorba, bir dilim ekmek

Ara:
1 brd süt, 1 incir

Öğlen:
Yarım gözleme,2-3 parça karpuz

Ara:
Küçük bir salkım üzüm

Akşam:
5-6 kaşık tavuklu patates, 3 kaşık kadar bulgur pilavı, birkaç dilim kavun karpuz, domates, salatalık

10 brd du içtim

Maalesef sporumu bugün de yapamadim kayinvalidemle koydeyiz ama eve geçince yapmaya calisirim.

Not:dün sporumu geç saatte yaptım.

Güzel olmuş canım menün..
Spor için de sıkma canını ama ilk fırsatta yapmaya çalış

Güzel olmuş canım menün..
Spor için de sıkma canını ama ilk fırsatta yapmaya çalış
Çok yiyorum gibi hissediyorum nedense yaa.bide bugünlerde çok yogunum kışlık hazırlıkları filan...sporum geç saate kalıyor ama az da olsa boş gecmemeye çalışıyorum.anlayış için teşekkürler :)

Yok canım aslında bugünkü menüne ödül olarak baktım ben :)
Yoksa gözlemeli, patatesli menü hergün olmaz tabi :))
Kolay gelsin bu arada :)

Menüm

Sabah
Elma sirkeli su
Yoğurt

Öğlen
Izgara tavuk
domates

Ara
1 fincan yeşilçay
1 fincan çay
1 şeftali

Akşam
1 kase salata
Et kavurma
5 kaşık pilav

Yemekten sonra 3 fincan çay..

Su 2.5 litre

Spor - 5.000 adım

Günaydın arkadaşlar dunki menümü ve yürüyüşümü yazıp geçmişe bakiim
Yawrukush

Eki Görüntüle 1876755 Eki Görüntüle 1876756
cok guzel olmus canim, nasilsin bugun?

menun guzel olmus canim :)

yap kuzum cezalari :)

Biz yoldayız kızlar kardeşime gidiyoruz yarın sabahta Antalya ya geccez nasipse
ablacim hayirli yolculuklar ve cook keyifli, dinlenmeli tatiller diliyorum :)

Merhaba kizlar bende aranıza katılabilir miyim. listeye giremem ama hem sohbet muhabbet ederiz hemde destek oluruz birbirimize.ben yaklaşık 2 ay önce 14. Takimdan mezun oldum ama tekrar kilo aldım.
tabiki canim cok seviniriaz aramiza katilmana :)

nerede yasiyorsun canim hangi ulkedesin?
yillik izinler herkesi carpiyor malesef., cok bir kilon yok, sohbet-muhabbet gider hemen kilolar :)
Yavrularini da Allah bagislasin:)
Minik kuzunada cok buyuk gecmis olsun canim, acil sifalar diliyorum...

Bebişi uyuttum şimdi. Biraz kemik suyu hasliycam. Şifa olur inşallah .işlerimi halledeyim gelirim yine insaAllah
sifa olsun canim, ellerine saglik..

insallah ameliyat olmasina gerek kalmadan atlatir yavrucuk, tekrar cok gecmis olsun..

Yok ben varim hem var gibiyim hemde yok gibi :)) esimi bekliyorum o gelene kadar buralardayim aglamayaaaaa
nasilsin taze gelinimiz :)

Sağlık bakanlığının sitesinden sağlıklı yeterli ve dengeli beslenme önerilerini okumak için buraya tıklayın arkadaşlar :)
http://beslenme.gov.tr/index.php?lang=tr&page=188
tesekkur ederiz canim guzel paylasimin icin :)

Bu arada yeni olduğumdan olabilir siz diye hitap ediyorum ben alışma süreci alışınca sen de derim belki sevgiler
nasil rahat edersen oyle hitap edebilirsin hepimize :)

Yeşilçay saati :))

Kaptanım yeşilçayın yanında 5-6 tane çikolata yiyebiliyormuydukkk ??
Bir de ben dün 2 küçük çikolata yemiştim, neyime ödül yaptıysam artıkk.. Yazmayı unutmuşumm
5-6 tane cikolata mi, Fatimecim yanlis tuslara mi bastin klavyede :))

Bugun tartimin pilini degistirdim ve sonuc 79.800 ciktim :) 3 4 defa tartildim :)
demek ki pili azalmis Fatoscugum :)

benim yaptığım diyet belli zaten yine de yazmama gerek var mı ki ? paylaşmıştım burada
canim gunluk menunu yazman 5dk.ni almaz, takimimizin kurali bu.
birbirimizin menulerine yorumlar yapiyoruz.
yazarsan cok seviniriz:)

Afiyet olsun siz hangi ülkedesiniz?
ben Abd, Texas, Houston'da yasiyorum.

arkadaslar genelde telefona uygulama yukluyorlar.
spor magazalarinda da satiliyor adimsayar.
ama sanirim polikliniklerde ucretsiz veriyormus.

Özgecim sen bunları okuma olurmu:))))
okudum bile :)

Eve yarim saat once geldik kizlar.
Bugun arkadasimin bebeginin dis bugdayi vardi oraya gittk Akinla.
Ortalik coluk cocuk kayniyordu, cocuklari takip etmekten ne konustuk , ne yedik anlamadik hic:)
Cocuklarda arada birbirine girdiler, arada uyuyan minikler sese, gumburtuye uyandilar
Derken bugunude atlattik.
Yolda epey uzun suruyor, sadece yol bile yoruyor beni..
Simdi Akin uyuyorda bende azicik dinleneyim.
Hepiniz guzel bir gun gecirmissinizdir umarim, iyi istirahatler guzeller.

canim bugun az yemissin ama o sagliksiz seyleri yememen cok iyi olmus tebrik ederim azminden dolayi

Aklima gelmedi hiç kv demlerdeydik anca bunları yiyebildim boreklrr makarnalar kizartmalar havada uçuştu ama yemedim
cok iyi yapmissin Fatoscugum yememekle, harikasin.

insallah Allah gonlune gore versin canim benim

cok guzel, adimlarinda sahane

Saadetim harikasin canim menunde adimlarda sahane
Spor yapmaya basladin mi gulum?

canim cok cok guzel olmus bugun menunde, egzersizlerinde, tebrikler

canim benim insallah hemencecik toparlanir kuzucuk.
yakin arkadasimin ogluda bacagini kirmisti 1buuk yasindayken cok zorlandilar tahmin edebiliyorum ne kadar zorlandigini.
sen elbette hep takipte ol canim, mazallah incitmesin kendini yeniden en hareketli zamanlari...

odullere bak odullereeeee

Hormonlardan dolayıdır kıyamaması hele paşa gelsin sonra hepinize kıyacak
ah takima dogru duzngun kimse ugramiyordu ki Saadetim, birde ceza versek adam akilli, ugrayanlarda kacip gidecek diye korktum

oo rekabet sinyalleri aliyorum canim senden, cok guzel cok
kuzun iyilessin takimin tozunu attirirsin

Hem regl+ödül+yeni evliyim 3 biyerde bana kiyak geciyor Özge
kimseye kiyak gecmek yok, odul hanene yazdim sekerim, gozum ustundeeeeee

Ben 40 dk yürüyüş bandı da koştum ama adımsayarı takmayı unutmuşum
Hey masallah canim benim, ne cok kosmussun, eriyip gideceksin Saadetim

Kizlar aranızda tek evli ve çocuklu olan benmiyimmm.ben baya yaşlı kaldım aranizda
yok canim gogo2405 abla evli 1 kizi var,
benim 1 oglum var 2. ye hamileyim,
haeshin in ikizleri var,
Alya008 in bir kizi var,
A Azimli annenin 1 oglu var,
@melinda23 un bir kizi var,
saricicek123 un bir kizi , bir oglu var,
E-brulim in tazecik bir kizi oldu,
abesle_istigal in 2 kizi var,
happy_moon un 2 oglu var,
Harpy nin bir kizi, bir oglu var, yani cocuklu takimin cogunlugu :)

menun guzel canim benim, sporuda yarin talafi edersin

cok yememissin canim, doymadan kalkma zaten masadan, saglikli-duzenli beslendikten sonra doyana kadar yiyebilirsin

cok guzel bir menu Fatimem, adimlarda super

Kizlar sizinle bir konuda dertlesmek istedim.
Cuma gunu oglumu okuldan almaya gittim, butun ogrenciler cikti, Akin iceriden bana bakiyor.
Ogretmeni geldi, Akin sozumuzu dinlemiyor, yaka kartini taktiramiyoruz, sinirlenip sinifin kapisini tekmeledi, bagirdi diye bir saydirdi, neye ugradigimi sasirdim.
Kelimenin tam manasiyla sok oldum.Aslinda Akin'in okula adapte olup olamayacagiyla ilgili ciddi suphelerim vardi zaten.
Oglumda sutten cikmis ak kasik degil hani, kendisini taniyorum 3 bucuk yildir ama haftanin basindan beri ogretmenlerimize hergun Akin'i sordum ve bana her seferinde guzel vakit gecirdi, daha iyiye gidiyor deyip durdular.
Ee guzel vakit gecirip , iyiye gidiyordu hani, bu ne simdi?
Ogretmeni son olarak elimizden geleni yapacagiz,denemeye biraz daha devam edecegiz dedi.
Verdigimiz konforsuzluktan dolayi ozur dileyip, onlara nasil yardimci olabilecegimi sordum ama ne cevap verdigini hatirlamiyorum.
Akin'la okulun bahcesinde kisa bir konusma yaptim, parka gitmek istedi gidemeyecegimizi soyledim.
Eve geldik yemegini yedirdim ve yatirdim.
Kendimi o kadar kotu hissettim ki, esime haber verdim, toplantisi vardi konusamadik dogru duzgun.
Akin okulu seviyor gorunuyordu ama oyle olmamis anlasilan.
Butun enerjim gitti, kendimi cok cokuk hissettim.
3 yasina kadar Akin'la hep Turkce konustuk, bu sene okula gitmez ise seneye daha da cok zorlanacak ve yasitlarinin icinde dil problemi olan kalmayacak.
Suan ki sinifinda kendisi gibi cift dilli olan ve henuz ingilizce bilmeyen cocuklar var, yani bu sinifin kurulus amaci zaten bu.
Ama Akin bu sekilde davranmaya devam ederse okuldan uzaklastirilacak ve seneye hem disiplin, hem dil anlaminda her sey onun icin daha zor olacak.
2 gundur icim icimi yiyor..
Dun hic ilgilenemedim onunla, icimden bir sey yapmak gelmedi, esimde eve geldi ve o da hic iyi degildi.
Akin'la birkac sefer daha konustuk, okuldayken bizi ozledigini, sIkILdigini,oturmak istemedigini, yaka kartinin bogazini acittigini, anne- baba diye bagirdigini soyledi.
Uzun bir zamanda ayri kalmiyoruz aslinda 12.15te birakip, 3te aliyorum,hepi topu 2saat 45 dakika.
Simdilik pazartesi gunu icin soz dinleyecegini, kotu davranmayacagini soyluyor ama bakalim neler olacak.
Velhasil kelam, cocuk buyutmek, yetistirmek cok zormus vesselam.
Oyy oyy baslarinizi sisirdim, bu kadar konusmaya kendimede mi ceza versem ne yapsam..

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
HarpyIZINLIIZINLI-----
MavibocukIZINLIIZINLI-----
melinda23ODUL 100IA------
abesle_istigalIZINLIIZINLI-----
haeshinIZINLIIZINLI-----
gogo2405IZINLIIZINLI-----
tiffany20-------
happy_moonIZINLIIZINLI-----
AKovser MUAF -----
KarKralicesi 10DK Y------
Ey0609 50M-----
Alya008ODUL ODUL -----
azimli anne -----
gulpinargul- -----
saricicek 100DK------
fyzanur ------
oluroylebazen-------
Saadetim33- -----
Ollalla-ODUL -----
bnnu -----

[/td][/td][/td][/td]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…