Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah yardım etsin canım
Zamanla alışır bence.ilk zaman olur öyle şeyler

Canım Allah kolaylık versin..
Çocuk işte düzeleceğine inanıyorum ben, yani mecbur alışacak.. Akın ilk değil ya kim bilir onun gibi kaç çocuk vardır.. Ne yani bu çocuklar okula falan gidemiyorlar mı ? Başta zorlansalar da sonra alışmaya mecburlar..
Akınla hergün konuşup sonra okula götürün bence..
Ya da uslu durmasına karşılık birşeyler teklif etseniz :) Hani mesela dün parka gitmek istemiş ama götürmemişsin.. Bu sefer uslu durursa götüreceğini söylesen.. Uzun süre böyle gitmez tabi de ama alışana kadar deneyebilirsin..

Hoşgeldin kaçakk
Deliye bak, ben atsam sana ne faydasııı
Telefonun olunca da birşeyleri bahane edersen anladın senn

sonuncu bile olamamışım neyse hep birinci gelicek değilim ya bu hafta size bırakmıştım birinciliği üzülmeyin diye

Evet özgem başladım spora. Haftada 3 gün. Takima uğramayanlardan biride benim en çok cezayı ben alırdım iyi ki vermemişsin :)

Teşekkürler bilerek yapiliyordu eltim tarafından ona gorr ben kilo veremeyecegim ve birakacagim şevkimi kirmak icin gitti evinden malzemeler getirdi. Borekler vs hazırladı ama esime üzüldüm ben yemedim diye odaac kalkti ve benden özürdiledi onu anlamami annesigile ve eltimlere gitmemezlik yapacagimizi biraz sabirli ve tedarikli olmami rica etti

Ben ne yapacagim hicbilmiyorum simdiden gozum korkuyor

Insallah uyum gosterir ve gecer

Canım bir kadının isteyip de yapamayacağı hiçbirşey yok... Hatta yapamaz diyenlere inat yapacaksın... Sen moralini, motivasyonunu hiç bozma.. Eşinin de dediği gibi biraz daha sabırlı olman, yapabileceğini, başardığnı herkese göstermen lazım Merak ettim eltin kilolu mu acaba ?

Cok zayif sayilmaz 55 kiloydu suan 68 70 kilo civarıymış hamile ve 11 aylik evli bana ben dogurayim 3 ayda veririm bu kilolari tığ gibi olurum diyor bana neyse istediğin gibi ol degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…