• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Biz eve geldik çok şükür. Duş aldım çay demledim bi makina çamaşır attım ve dayanamayıp tartıldım ama sayılmaz bu tabi ki yarın sabah kalkınca tartılayım bakayım.
Hos geldin canim. İnsanın evi gibisi yok değil mi. Sağ salim gelmişsiniz çok şükür

kurtulacaksin hic merak etme.
Nasil gecti dun gunun misafirlerin mi vardi?
ufaklik nasil oldu?
Evet canım misafir var di.ufaklık aynı hala mizmizlik yapiyo. Cuma günü tekrar röntgen için hastaneye gitmemiz lazım. İnşallah o zamana kadar iyi olur. Ameliyat olmaz.zaten zor bir bebekti. Şimdi iyice huysuzlasti. Büyük kizlarimi büyütürken böyle zorlanmamistim.. ama bu günümüze de şükür. Rabbim beterinden korusun

Evet canım misafir var di.ufaklık aynı hala mizmizlik yapiyo. Cuma günü tekrar röntgen için hastaneye gitmemiz lazım. İnşallah o zamana kadar iyi olur. Ameliyat olmaz.zaten zor bir bebekti. Şimdi iyice huysuzlasti. Büyük kizlarimi büyütürken böyle zorlanmamistim.. ama bu günümüze de şükür. Rabbim beterinden korusun
insallah cumaya guzel haberlerinizi aliriz canim...

Back
X