merhaba canım gün 24 saat evdeyim gülüm biraz hareket etsem akıntım artıyor mecbur geri uzanıyorum hemen.bebiş için de suyu az diyolar birde bu son gidişimde ters dönmüş dediler baş yukarda ayaklar aşağıda.ayaklar aşağıda olunca hareketleride pek hissedemiyorum.sen nasılsın napıyorsunSelam Asyacim nasılsın bebiş na
Canim hafta sonu kactik buralardan esimle beraber o yuzden gelemedim kusura bakma canim haber veremedim@gulpinargul canim yoksun 2 gundur merak ettim seni iyi misin?
fyzanur kuzum tabloya ceza isledim ama simdi hastasin, iyilesince yaparsin canim:)
@saricicek123 Esram nasilsin, belin nasil oldu?
asya_01 gulum nasilsin?
@Mavibocuk Mervem bugun mistik cay ictim seni andim bir tanem, merak ediyorum seni her sey yolunda mi gulum?
@E-brulim sen ve prensesimiz nasil canimin ici?
O Ollalla mezun oldun, kacak oldun canim benim :)
Tesekku ederim canim sag olO Ollalla taze gelinimiz bugun insallah mezun oluyorsun.
Simdiden coook tebrik ediyorum canim, mezuniyet karnenide paylasacagim, editor hazirlar hazirlamaz,
Verdigin her bir gram icin, ne cok ter akittigina aylardir ben sahidim.
Dilerim o zalim kilolar bir daha geri gelmesin.
Seni yurekten tebrik ediyorum canim.
Teesekkur ederim canimTebrikler kuzum ♥
kardeşimden geçti bana , o doktora gitti çok bulaşıcı bişey bu demiş antibiyotik yazmış ona 2 tane. ondan öyle dedim . grip değilde başka bişeydir belki.burun akıntısı,boğaz şiş ,baş ağrısı ,uyku ...artık neyse buGünaydınlar.
Hamileyken kaçır tabi canım başka ne zaman yiycen
Çay işe yaradı galiba gözün aydın
Oo bu fena olmuş ama tartı gelince sürpriz olur ne güzel
Günaydın ve iyi uykular
Sen grip degilmisin yaa antibiyotigi napican
sağ ol canım ,inşallahGeçmiş olsun canim.
Moralini bozma verirsin. Belki biraz zaman alır ama olsun sonunda hedefine ulaşırsın
söylemesi kolayBulsam ben sana neler neler söylicem de işte bulamıyorummm
Toparlan artıkkkk
Cansucum sen de mi Burdasin tatlım . Sen kaç kilo aldın peki?
merhaba canım gün 24 saat evdeyim gülüm biraz hareket etsem akıntım artıyor mecbur geri uzanıyorum hemen.bebiş için de suyu az diyolar birde bu son gidişimde ters dönmüş dediler baş yukarda ayaklar aşağıda.ayaklar aşağıda olunca hareketleride pek hissedemiyorum.sen nasılsın napıyorsun
Allahın izniyle son 3 ay.deşarj olmuşsun dur gülüm. Okula gidiyor değil miCansucum sen de mi Burdasin tatlım . Sen kaç kilo aldın peki?
Bebişin için biraz daha katlanacaksin annesi. Doğum ne zman hayirlisiyla? Ben de ıim şükür canım. Tatilden döndük aynı hayata devam. Oglanla kosturmaca işte.
Arada krese gidiyor canım. Senin oğlan miydi bebiş?Allahın izniyle son 3 ay.deşarj olmuşsun dur gülüm. Okula gidiyor değil mi
Ya sorma benim durumu bu zamana kadar geldik net değil daha özeldeki erkek dedi devletteki dr da makina bulanık gösteriyor falan dedi ama sonra kıza benziyor dedi eşyalar i da hep erkek için aldı annemArada krese gidiyor canım. Senin oğlan miydi bebiş?
Doğuma süpriz olsun artikYa sorma benim durumu bu zamana kadar geldik net değil daha özeldeki erkek dedi devletteki dr da makina bulanık gösteriyor falan dedi ama sonra kıza benziyor dedi eşyalar i da hep erkek için aldı annem
sağ ol canım ,inşallah
söylemesi kolay
Kimsecikler yokkmuu ??
7.aya giricez artık ama işte net değil. Benim herşey im böyle cins zatenDoğuma süpriz olsun artikaslında 6 aylik hamilesin ve cinsiyet bariz belli olur yani. Bizim drlarimiz alem yani.
Afiyet olsun canım bence menün gayet güzelBugün ku menüm
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
Domates
Salatalik
Öğlen
3 yk baharatlı yoğurt
5 erik
10 badem
Ara
1 caybardagi leblebi
10 badem (meyve bitmisti)
Akşam
7 y.k etli patlıcan yemeği
4 y.k yoğurt
Salata
7 bardak şu
10 dk yürüyüş cezam di
20 dk spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?