Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Biri beni durdursun eşimin arkadaşı eşiyle bize geldiler alışveriş dönüşü uğramışlar bende ikramliklar i sundum tabi kendimde boş durmadım
1 yağsız gevrek
1 dilim kek portakallı
10 badem ne yapacağım :/

oo bu hic iyi olmamis canim..
diyorum ya seninde yiyebilecegin bir salata vs de ikram et mutlaka...

Salatada sanki takmamış gibi olur diye işime gelmedi açıkçası ne bileyim
O kadar çeşit salata var ki
Tavuk salatasına bayılırım mesela
Kırmızı biber salatası zeytinyağlısı sahane olur , biraz da ceviz katarsın içine, brokoli salatası, karnabaharin haşlanmış limonlu salatası, hepsi çok leziz ya da yoğurtlu cevizli kabak salatası, of hepsinden canim cekti ama tokum , yemek yapıp da yiyecek vaktim yok resmen ya

Bunların hiçbirini yapmadım ve yemedin şimdiye kadar hic bilmiyorum birde tavuk zeytinyağ brokoli vs pek girmez evimize malesef

Pilatese başlamak istiyorum yapabilirmiyim çokmu yorar zaman alır beni yormayacak oglumlada yapabileceğim bir spor istiyorum kas romatizmal ve kemiklerimd e zayıflık ve kalsiyum eksikliği var

harika haber :)

tebrikler Fikriyecigim :)

bende bildigin gibiyim canim, az kaldi sayili gun hemen gecer merak etme:)

tamamcanim menunude yazmissin, hosgeldin tekrardan :)

tamam kuzum:)
daha iyice misin?

Bugün pek bi iş yaptım özgem. Gücüm kalmadı sor yapmaya . İlerleyen günlerde sporu da arttiricam bacim.

Pilatese başlamak istiyorum yapabilirmiyim çokmu yorar zaman alır beni yormayacak oglumlada yapabileceğim bir spor istiyorum kas romatizmal ve kemiklerimd e zayıflık ve kalsiyum eksikliği var
Bende istiyorum aslinda beni fazla zorlamayacak bir spor.ne yapsam ki hiç bir fikrim yok

canim adimlar bugun de az olmus :)
sen daha cok adimlardin..

Salatada sanki takmamış gibi olur diye işime gelmedi açıkçası ne bileyim
canim ozaman badem ve cayla gecistir bir dahaki misafire, hem badem de cok tok tutar:)

oyyy canim hepsinden istedi Banum bir guzel anlatmissin ki :)

evet oldu tlfn olmadı cope gitti
Hay Allah neyse, yeni telefonun hayirli olsun ablacim:)

yine cok guzel birgun olmus canim, tebrikler E Ey0609 :)

canim senin ve marlin18 icin pilates egzersizi paylasayim ben bugun :)

Bugün pek bi iş yaptım özgem. Gücüm kalmadı sor yapmaya . İlerleyen günlerde sporu da arttiricam bacim.
tamamdir gulum, anlastik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…