• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam Asyacim nasılsın bebiş na
merhaba canım gün 24 saat evdeyim gülüm biraz hareket etsem akıntım artıyor mecbur geri uzanıyorum hemen.bebiş için de suyu az diyolar birde bu son gidişimde ters dönmüş dediler baş yukarda ayaklar aşağıda.ayaklar aşağıda olunca hareketleride pek hissedemiyorum.sen nasılsın napıyorsun

@gulpinargul canim yoksun 2 gundur merak ettim seni iyi misin?
fyzanur fyzanur kuzum tabloya ceza isledim ama simdi hastasin, iyilesince yaparsin canim:)
@saricicek123 Esram nasilsin, belin nasil oldu?
asya_01 asya_01 gulum nasilsin?
@Mavibocuk Mervem bugun mistik cay ictim seni andim bir tanem, merak ediyorum seni her sey yolunda mi gulum?
@E-brulim sen ve prensesimiz nasil canimin ici?
O Ollalla mezun oldun, kacak oldun canim benim :)
Canim hafta sonu kactik buralardan esimle beraber o yuzden gelemedim kusura bakma canim haber veremedim

O Ollalla taze gelinimiz bugun insallah mezun oluyorsun.:nazar:
Simdiden coook tebrik ediyorum canim, mezuniyet karnenide paylasacagim, editor hazirlar hazirlamaz,:halay:
Verdigin her bir gram icin, ne cok ter akittigina aylardir ben sahidim.:spor:
Dilerim o zalim kilolar bir daha geri gelmesin.:KK48:
Seni yurekten tebrik ediyorum canim.:KK9::KK200:
Tesekku ederim canim sag ol

Günaydınlar.

Hamileyken kaçır tabi canım başka ne zaman yiycen

Çay işe yaradı galiba gözün aydın

Oo bu fena olmuş ama tartı gelince sürpriz olur ne güzel

Günaydın ve iyi uykular

Sen grip degilmisin yaa antibiyotigi napican
kardeşimden geçti bana , o doktora gitti çok bulaşıcı bişey bu demiş antibiyotik yazmış ona 2 tane. ondan öyle dedim . grip değilde başka bişeydir belki.burun akıntısı,boğaz şiş ,baş ağrısı ,uyku ...artık neyse bu

@D3S1R3 iyi valla ben de is guc kosturmaca. Tatildeyim su an gerci, yatiyorum :))

B belindamm hos geldin canim, ben de kilo alip donenler kervanindayim :))
Cansucum sen de mi Burdasin tatlım . Sen kaç kilo aldın peki?
merhaba canım gün 24 saat evdeyim gülüm biraz hareket etsem akıntım artıyor mecbur geri uzanıyorum hemen.bebiş için de suyu az diyolar birde bu son gidişimde ters dönmüş dediler baş yukarda ayaklar aşağıda.ayaklar aşağıda olunca hareketleride pek hissedemiyorum.sen nasılsın napıyorsun

Bebişin için biraz daha katlanacaksin annesi. Doğum ne zman hayirlisiyla? Ben de ıim şükür canım. Tatilden döndük aynı hayata devam. Oglanla kosturmaca işte.

Cansucum sen de mi Burdasin tatlım . Sen kaç kilo aldın peki?

Bebişin için biraz daha katlanacaksin annesi. Doğum ne zman hayirlisiyla? Ben de ıim şükür canım. Tatilden döndük aynı hayata devam. Oglanla kosturmaca işte.
Allahın izniyle son 3 ay.deşarj olmuşsun dur gülüm. Okula gidiyor değil mi

Arada krese gidiyor canım. Senin oğlan miydi bebiş?
Ya sorma benim durumu bu zamana kadar geldik net değil daha özeldeki erkek dedi devletteki dr da makina bulanık gösteriyor falan dedi ama sonra kıza benziyor dedi eşyalar i da hep erkek için aldı annem

Ya sorma benim durumu bu zamana kadar geldik net değil daha özeldeki erkek dedi devletteki dr da makina bulanık gösteriyor falan dedi ama sonra kıza benziyor dedi eşyalar i da hep erkek için aldı annem
Doğuma süpriz olsun artik;) aslında 6 aylik hamilesin ve cinsiyet bariz belli olur yani. Bizim drlarimiz alem yani.

Bugün ku menüm
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
Domates
Salatalik

Öğlen
3 yk baharatlı yoğurt
5 erik
10 badem

Ara
1 caybardagi leblebi