İyim özgemmm:)@asya_01 gulum ozeldekiler 2 kez erkek demis, devletteki cok ilgilenmedi diyorsun zaten.Hem ne aldiysan bebege giydirirsin be gulum, onun cani sagolsun..
Dahlia_ im hasta mi olmus, gecmis olsun gulum.
@happy_moon Senayim aklim, dualarim sizlerle nasil oldu pasam, iyi misiniz?
@seyhan77 sultan nasilsin ablam?
@saricicek123 seni merak ediyorum gulum bir ses ver...
Asyaca nasil oldun canim?
@D3S1R3 Demetim tasindiniz mi, Kerem nasil basladi mi krese, Allah'a emanet olun canim.
Mavibocuk guzel gozlum, iyi misin kuzum, her sey yolunda mi?
@E-brulim ve Elif kuzumuz sizlerde iyi misiniz, mis kokuluyu kokla yerimize canim...
İyim ablacımmm sen nasılsın :))Gunaydin guzeller, keyifli&enerjik bir haftasonu dilerim:) Yeni gelen arkadaslar hos geldiniz, azminiz daim olsun
kakaovanilya hamdolsun hersey guzel canim, ev/okul arasi kosturmaca. Sen nasilsin, neler yapiyorsun?:)
@Saadetim33 basladi gulum, haftaya tam gune geciyor kismetse. 2 gun isinma donemi gecirdi, ogretmenlerini hayli kosturdu pesi sira. Olumlu tarafindan bakarsam, farketmeden kilo verip forma girecekler oglum sayesinde
Mavibocuk nasilsin guzellik, ses ver
Cansucum sen de mi Burdasin tatlım . Sen kaç kilo aldın peki?
Kız bana yaklaşmışsın nerdeyse . Verelim şu kiloları da aynı hatalara tekrar dusmeyelim.62-63lere dusmustun, su an 69lardayim
Kız bana yaklaşmışsın nerdeyse . Verelim şu kiloları da aynı hatalara tekrar dusmeyelim.
Mavibocuk kuzum bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Nasılsın taze gelin?
@seyhan77 ablam nerelerdesin?@saricicek123 nasılsın cicegim?@melinda23 kız nerdesin sen bakem?
@CheGuevera derya nasılsın bacim?
Yaw bu takıma ne olduAsyaca nerdesin bacim?
Herkes mezun mu oldu ben yokken . Çok garip bi sessizlik var kızlar.
Içildi tabiiYesilcaylar icildi mi ? :)
:) afiyet olsun canimIçildi tabii
Aynen düzene girdi eski düzen dikkat etmeye devamiyi olmana cok sevindin canim :)
evine donmussun ya menulerin duzene girer:)
kinada cok guzel duruyor sacta ben cok begeniyorum.
ne renk saclarin?
Kuzum kiraz sapı çayı ,beyaz çay içebilirsin limonlu zencefilli var ama o pek güzel değil. Kendin evde detoks yapbilirsin suyun içine salatalık elma limon koyabiliysin yeşil çayı buzlu limonlu da yapabilisin soğuk şekilde bir de ara öğünlerde falan tarçınlı süt çok tok tutuyorYa ben yeşil çay dısında ne içebilirim
kahve içmek istemiyorum ama içiyorum
Cok guzel bitkisel caylar var onları deneyebilirsin canimYa ben yeşil çay dısında ne içebilirim
kahve içmek istemiyorum ama içiyorum
nasilsin Fatoscum :)Cok guzel bitkisel caylar var onları deneyebilirsin canim
Yorgunum canim oglan artık beni delirtecek:) sen nasılsın canımnasilsin Fatoscum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?