Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim haeshin Buse onermisti bu ismi yanlis hatirlamiyorsam :)
Bi kore dizisinde vardi yavas ama vazgecmeden hedefe giden anlaminda salyangoza benzetiyordu kiz kendini. Gecmisi okumaya basladim ama sanirim basaramayacagim. Yola ciktik simdi koye gidiyoruz. Kizlar iyisinizdir umarim. Ben spora yazildim bayram donusu baslayacagim. Menulerimi yazmadim bir defa disarda yedim onun disinda bozmadim. Bayramda zaten bozmam koyde sorun yok. Ama acayip bi hafta gecirdim ya kizlar krese basladi deniz bir haftadir hasta atesi yuksek dusmek bilmiyor. Ilac degistircez bugun bakalim. Okulda toren hazirligi vardi ilkogretim haftasi bizdeymis. Bunun disinda ev toplama camasir yikama derken bugun oldu. Evi temizledim toparladim kapadim koye gidiyorum reva mi bu bana of.

canim iyi yolculuklar, sen firsat buldukca menu yazmaya gel yine Busem..

Biz niye salganyozuz gonca :))) gogo2405
Liste dışı yarışan arkadaşlar için isim kullanıyoruz canım
Hayırlı yolculuklar canım artık son tatilimiz tadını çıkaralım pazartesi Okul basliycak sonrada spor salonu.

Kizlar listemizi paylastim, bu hafta ortalamamiz dusuk malesef, nota alacagiz bu sebeple.
Notamizi (ceza) sildirebilmek icin ilk 3e girmemiz gerek.
Haftaya cuma yarismamiz olmayacak, bayram sebebiyle, insanlar tatile, aileleri ziyarete gidebilir, kilo bildirimi yapmak zor olabilir diye, 16Eylul-23Eylul etaplari birlestirildi.
Fakat biz yinede cuma gunu her zamanki gibi bildirimimizi yapacagiz guzeller.

nota ne demek tatlım:))cahilim

Bugün çarşıda işlerin bir kısmını hallettik kıza Okul pantolonu çanta aldık daha ayakkabı ve eşofman alınacak Geçen sene ki kıyafetleri belden büyük boydan kısa geliyor. Daha sonra defterler kitaplar var. Bayramda kurbanı burda kesiyoruz 2.gün izmire gidicez anneme ordan cuma döneriz diye düşünüyorum.

Bugun ki menum
Uyaninca 1 sb limonlu ilik su
Kahvaltı
1 yumurta
7 zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalik

Ara yesilcay

Oglen
2 yagsiz gevrek
3 gun kurusu
1 tatli kaşığı keten tohumu yagi

Ara yesil cay

Aksam
Firinda sebze yemegi 7 kasik
Baharatli yogurt. 3 yk
Salata

15 dk zumba
1 lt su

Iyi yolculuklar kuzum

Elif de tas oldu sayende belden buyuk boydan kisa gelmek ne d3mek bir genc kiz icin ruya:) annemler de izmirde bayramda bir gun koye gelcekler ama. Spor salonundaki hocaya beni yorabilcek misiniz dedim platese onyargiliyim. Sen gercek plates yapmamissin bana birak kendini dedi:)))) Yawrukush ozgem girmeye caliscam yazarim heralde ee o zaman onumuzdeki cuma da bildirim yok zaten ben unuttum koye gidiyoruz baskulum yazlikta kaldi annemler getircekler unutmazlarsa. Ooo teee obur cuma ha ben guzel bi eksi hazirlayim sana da mutlu ol :))

Kizlar ben geldim. Allah a çok şükür kızım iyiye gidiyor.kırılan kemik kaynamaya baslamis dedi doktor. Sargilarini çıkardı biraz hareket etsin kolu dedi. haftaya tekrar kontrol var.üzerine düşmemesi lazım. İnşallah haftaya da güzel haberle döneriz. Hepinize dualarınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…