Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canim duzene oturt sen menuleri yaz Cansucugum:)Evet canim ya not almadim cunku tartilmamistimlistede degilim diye pek uzerinde durmadim ama artik her gun gelip menu falan vermeye calisicam her ne kadar tatilde olacak olsam da @belindamm
Bi kore dizisinde vardi yavas ama vazgecmeden hedefe giden anlaminda salyangoza benzetiyordu kiz kendini. Gecmisi okumaya basladim ama sanirim basaramayacagim. Yola ciktik simdi koye gidiyoruz. Kizlar iyisinizdir umarim. Ben spora yazildim bayram donusu baslayacagim. Menulerimi yazmadim bir defa disarda yedim onun disinda bozmadim. Bayramda zaten bozmam koyde sorun yok. Ama acayip bi hafta gecirdim ya kizlar krese basladi deniz bir haftadir hasta atesi yuksek dusmek bilmiyor. Ilac degistircez bugun bakalim. Okulda toren hazirligi vardi ilkogretim haftasi bizdeymis. Bunun disinda ev toplama camasir yikama derken bugun oldu. Evi temizledim toparladim kapadim koye gidiyorum reva mi bu bana of.canimhaeshin Buse onermisti bu ismi yanlis hatirlamiyorsam :)
canim iyi yolculuklar, sen firsat buldukca menu yazmaya gel yine Busem..Bi kore dizisinde vardi yavas ama vazgecmeden hedefe giden anlaminda salyangoza benzetiyordu kiz kendini. Gecmisi okumaya basladim ama sanirim basaramayacagim. Yola ciktik simdi koye gidiyoruz. Kizlar iyisinizdir umarim. Ben spora yazildim bayram donusu baslayacagim. Menulerimi yazmadim bir defa disarda yedim onun disinda bozmadim. Bayramda zaten bozmam koyde sorun yok. Ama acayip bi hafta gecirdim ya kizlar krese basladi deniz bir haftadir hasta atesi yuksek dusmek bilmiyor. Ilac degistircez bugun bakalim. Okulda toren hazirligi vardi ilkogretim haftasi bizdeymis. Bunun disinda ev toplama camasir yikama derken bugun oldu. Evi temizledim toparladim kapadim koye gidiyorum reva mi bu bana of.
Liste dışı yarışan arkadaşlar için isim kullanıyoruz canımBiz niye salganyozuz gonca :)))gogo2405
Hayırlı yolculuklar canım artık son tatilimiz tadını çıkaralım pazartesi Okul basliycak sonrada spor salonu.Bi kore dizisinde vardi yavas ama vazgecmeden hedefe giden anlaminda salyangoza benzetiyordu kiz kendini. Gecmisi okumaya basladim ama sanirim basaramayacagim. Yola ciktik simdi koye gidiyoruz. Kizlar iyisinizdir umarim. Ben spora yazildim bayram donusu baslayacagim. Menulerimi yazmadim bir defa disarda yedim onun disinda bozmadim. Bayramda zaten bozmam koyde sorun yok. Ama acayip bi hafta gecirdim ya kizlar krese basladi deniz bir haftadir hasta atesi yuksek dusmek bilmiyor. Ilac degistircez bugun bakalim. Okulda toren hazirligi vardi ilkogretim haftasi bizdeymis. Bunun disinda ev toplama camasir yikama derken bugun oldu. Evi temizledim toparladim kapadim koye gidiyorum reva mi bu bana of.
nota ne demek tatlım:))cahilimKizlar listemizi paylastim, bu hafta ortalamamiz dusuk malesef, nota alacagiz bu sebeple.
Notamizi (ceza) sildirebilmek icin ilk 3e girmemiz gerek.
Haftaya cuma yarismamiz olmayacak, bayram sebebiyle, insanlar tatile, aileleri ziyarete gidebilir, kilo bildirimi yapmak zor olabilir diye, 16Eylul-23Eylul etaplari birlestirildi.
Fakat biz yinede cuma gunu her zamanki gibi bildirimimizi yapacagiz guzeller.
Tebrikler tatlım
Iyi yolculuklar kuzumBi kore dizisinde vardi yavas ama vazgecmeden hedefe giden anlaminda salyangoza benzetiyordu kiz kendini. Gecmisi okumaya basladim ama sanirim basaramayacagim. Yola ciktik simdi koye gidiyoruz. Kizlar iyisinizdir umarim. Ben spora yazildim bayram donusu baslayacagim. Menulerimi yazmadim bir defa disarda yedim onun disinda bozmadim. Bayramda zaten bozmam koyde sorun yok. Ama acayip bi hafta gecirdim ya kizlar krese basladi deniz bir haftadir hasta atesi yuksek dusmek bilmiyor. Ilac degistircez bugun bakalim. Okulda toren hazirligi vardi ilkogretim haftasi bizdeymis. Bunun disinda ev toplama camasir yikama derken bugun oldu. Evi temizledim toparladim kapadim koye gidiyorum reva mi bu bana of.
Elif de tas oldu sayende belden buyuk boydan kisa gelmek ne d3mek bir genc kiz icin ruya:) annemler de izmirde bayramda bir gun koye gelcekler ama. Spor salonundaki hocaya beni yorabilcek misiniz dedim platese onyargiliyim. Sen gercek plates yapmamissin bana birak kendini dedi:))))Bugün çarşıda işlerin bir kısmını hallettik kıza Okul pantolonu çanta aldık daha ayakkabı ve eşofman alınacak Geçen sene ki kıyafetleri belden büyük boydan kısa geliyor. Daha sonra defterler kitaplar var. Bayramda kurbanı burda kesiyoruz 2.gün izmire gidicez anneme ordan cuma döneriz diye düşünüyorum.
canimin ici takim ortalamamiz bu hafta 0.258 oldu.nota ne demek tatlım:))cahilim![]()
Canım bol bol etini sebzeni ye sorun olmaz. Tatlılara dikkat et de.Kızlar bayramda diyette nasıl besleneceğiz biri bana anlatsın bizimkiler koyunu keserken sabah mangal yanmaya başlıyor![]()
Peki ilk üçe giremezsek neoluyocanimin ici takim ortalamamiz bu hafta 0.258 oldu.
0.3un altindaki ortalamalar nota (ceza) aliyor.Bu nota takimimiz adina yaziliyor performans raporuna ve sildirmemiz icin ilk 3e girmemiz gerekiyor.