• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar bir gün önceden yarın için ne yemek yapmayı düşündüğümüzü yazsak nasıl olur. Hem yemek konusunda birbirimize fikir vermiş oluruz (bazen ne yemek yapsam diye kara kara düşünüyorum .adını bulunca yapmak kolay oluyor )
Eğer kalorili birşey yapacaksak birbirimizi az yemek için uyaralım. Sizce nasıl olur
Yawrukush Yawrukush , Dahlia_ Dahlia_
Aa super fikirmis yapalim ya. Bugun bende patlican kavurmasi yogurt var bi de dunden barbunya. :)))

olur canim neden olmasin, ya da bugun mesela kizlarin menulerine goz gezdir, yarin icin aklinda fikir olusur:)
ben ne gorsem canim cekiyor :))
Baak ne gorse cani cekiyomus :))) yazmayalim mi yani ama zaten bugün bende patlican var ekstra bisey yok:)))
Az kaldi doguma ozgem dogum sonrasi korkarim asil seni az gorecegiz ebrusu hic goremiyoruz baksana:)) aya aman zaten kiz ne yapsin ben ilk ayi hatirlamiyorum bile hafizamdan silinmiş kayip bir ay hayatimda:)

Öhöm öhöm yaptim ya devamliligi da olacak artik okul da acildi. :)))
Gunaydin kizlar herkese iyi sabahlar yagmur yagiyor burda hava mis gibi:)) ise gidiyorum :))
Okul sezonu acildi artik seni mezun ederiz Busem :)
Bugun adim yarisi var, burada da hava felaket gece sicaktan uyunmuyor...

Baak ne gorse cani cekiyomus :))) yazmayalim mi yani ama zaten bugün bende patlican var ekstra bisey yok:)))
Az kaldi doguma ozgem dogum sonrasi korkarim asil seni az gorecegiz ebrusu hic goremiyoruz baksana:)) aya aman zaten kiz ne yapsin ben ilk ayi hatirlamiyorum bile hafizamdan silinmiş kayip bir ay hayatimda:)
Yok yok yazin siz, canimin cektigini yapip yiyorum hemen:)
Doguma az kaldi Busem, bakalim ben takima ne zaman donebilecegim..
Ama donmem sart, off bu kilolarrrrr:(

canim telefonuna yukle programlari var, gun boyu cebinde tasi teli..
Ben pacer diye bir program var onu indirdim telefona.çok memnunum. Kilonu falan da kaydedip takip edebiliyorsun. Ben sadece yürüyüşe çıkarken açıyorum ve cebimde taşıyorum. Bütün gün yürüdügümü saymıyorum

asya_01 asya_01 gulum cok gecmiso lsun, doktoruna gidince bizide haberdar et.
Ben de Akina hamileyken hem enfeksiyon, hemde mantar olmustum senin gibi.
Erken dogum riski var diyor doktorla ama icini rahat tut,Akin 2 hafta erken dogdu sukur hic sIkInti olmadi..
Allah'a emanet olun canim..
sağol canım. haftaya pazartesine randevum gülüm gelince yazarım

merhaba canım
bu aralar pek takip edemiyorum sayfanızı ama hayatımızı düzene sokunca sizlerle daha çok zaman geçireceğimi umuyorum

hastamız tedaviye cevap veriyor canım ama durumu bazen iyi bazen kötü geçende bir enfeksiyon olayı oldu şükür atlattı
ama bu süreç biraz böyle olacak sanrım bazen iyi bazen kötü

sen nasılsın oğlun nasıl hamilelik nasıl gidiyor

kızlar umarım hepiniz iyisinizdir

Hoşgeldin canım..
Çok şükür tedaviye cevap vermiş, Allah daha da iyi etsin inşaAllah.

Güzel gitmiş :)
Kaçamak yapmazsan almazsın canım..
Bir de çok streslisin, bu da kilo vermeyi etkiliyor maalesef.. Yani en azından benim için öyle oluyor..
Bende de ayni canim eşim le konustuk aksam film falan izledik insallah almam canim

canim telefonuna yukle programlari var, gun boyu cebinde tasi teli..

tamam canim insallah guzel haberlerle gelirsin yarin. ameliyata gerek kalmaz insallah...

Telefona yükle ben s health kullanıyorum iyi cantadayken bile sayıyor

Iyi geceler canım
Tamm canlar yükledim sağolun.
merhaba canım
bu aralar pek takip edemiyorum sayfanızı ama hayatımızı düzene sokunca sizlerle daha çok zaman geçireceğimi umuyorum

hastamız tedaviye cevap veriyor canım ama durumu bazen iyi bazen kötü geçende bir enfeksiyon olayı oldu şükür atlattı
ama bu süreç biraz böyle olacak sanrım bazen iyi bazen kötü

sen nasılsın oğlun nasıl hamilelik nasıl gidiyor

kızlar umarım hepiniz iyisinizdir

Geçmiş olsun hocam. Bizler iyiyiz kimisi mezun olup geri döndü misal ben :))

Tekrar Günaydın Biraz uyudum kalktım. Bugün yine 68 im.
IMAG0862_1.webp

Back
X