• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende şimdi hamilesin değişmiştir diye düşündüm. Boşver o zman takma.
değişmez o gülüm yalnız çocuk konusunda laf sokamıyor ama diğer konularda kaldığı yerden devam.ne hali varsa görsün.son aylardayım benden ne kadar uzak olsa o kadar iyi

Kizlar geldik evimize, yine sikayet okuldan yine sikayet..
Esimi aradim artik yarin sen al oglunu sen isit sikayet dedim.
Neyse apar topar yemege oturduk.
Iyi uykular kizlar...
İyi yapmışsın enişteye at topu biraz o işitsin :)))
26 Eylül Menüm
Sabah
Sade yumurta
1 zeytin
Marul
Biraz yufka ekmek
Şekersiz çay
1 avuç çekirdek(kabak çekirdeği ile karışık)
1 çay kaşığından az çikolata

Ara
3 fındık

Öğlen
Yarım tavuk dürüm
Ayran
1 supradyn all day(yeni başladım)

Ara
5 kaju
1 fındık 1 badem
4 kuru kayısı

Akşam
1 köfte büyüklüğünde et
1 tam buğday ekmeği
Mandalina elma
Yoğurt
Şekersiz çay

Su
Bolca içtim

Egzersiz
50 dakika küsür dağınık yürüyüş

Not: göz tansiyonum yükseldiği için dün menü paylaşımı yapamadım...
Hatalarıım yanlış, eksik veya fazla yazdıklarım olabilir menülerimde...

27 Eylül Menüm
Sabah
2 kaşık kıymalı yumurta
1 dilim Tam buğday ekmeği
Domates
Salatalık
1 avuç çekirdekli karışım(dünkü)

Ara
4 kuru kayısı
5 kaju
1 fındık 1 badem

Akşam
4 kaşık kıymalı mantı
Marul
Yoğurt
Şekersiz çay
Birer adet;
Elma
Mandalina
Tam buğday ekmeği

Ara
1 supradyn all day
5 kaju

Su
Bolca içtim/sayamadım

Egzersiz
Dinlendim

@Yawrukush
Geçmiş olsun canım.
Ya arkadas bu okullari da anlamiyorum ben surekli şikayet etmenin bir anlaminolsa o sikayet durumu surekli hale gelmezdi yani tabi veli de okulun paydaşı evet ama okuldaki davranisi duzenlemek ogretmenin isi sen de evdeki durumlari sikayet et o zaman. Biz bir iki defa veliyi bilgilendiriyoruz sonuc alamazsak kendimiz bir yaptirim uyguluyoruz ilkokullar da boyle bu anasinifi gercekten analara mal edilmis bi sinif demek ki o zaman anasinifi veya kres ogretmenleri neden pedagoji okuyor biz cozeceksek herseyi. Ay cok sinir oldum okulunuza ozge bizimkiler de yavas yavas soylenme asamasina geliyolar ozellikle defneyle. Tamam soyleyebilirler ama surekli surekli soylemenin asla4 bir anlami yok. Icinde olmasak he dicem
Gerçekten niye bu kadar şikayet ediyorlar. Bi de özel yerler dünya para veriyorsunuz. O sorunu çözmeye çalışsalar ya. Çocuklar yeni başlamış alışma sürecinde yani.
Biraz çamaşır falan katladım kahve içiyorum pazara gitmem gerek canım istemiyor aslında evde oturasim var
Otur ablam boşver pazar sana gelsin:))
Bugün benimde canım hićbirşey yapmak istemiyor birsürüde cezam birikti off en iyisi yapmaya başlayim:işsiz:
Oluyor bazen hepimize hele çocuk varken yoruluyorsun yeterince zaten başka bi şey yapmaya mecali kalmıyor insanın.

Geçmiş olsun canım.

Gerçekten niye bu kadar şikayet ediyorlar. Bi de özel yerler dünya para veriyorsunuz. O sorunu çözmeye çalışsalar ya. Çocuklar yeni başlamış alışma sürecinde yani.

Oluyor bazen hepimize hele çocuk varken yoruluyorsun yeterince zaten başka bi şey yapmaya mecali kalmıyor insanın.
Aynen canım bütün gün peşinde koşturuyorum en çokta o yoruyor:işsiz:

:KK9::KK9:
okullar kapansın herkes kendi egitimini versin o halde :KK14:
idare edilebilicek türden şikayetler sanki akının yaşadıgı.
Ya irem bak bi cocuk hakkinda surekli anne babaya sikayette bulunmak sorunlari cozmez. Bugun sorunlu cocuklardan birinin velisi geldi mesela bize sene basi diye. Adamla gecen sene cok konustuk sorunlari cozmek icin birlikte biseyler yapmak lazim. Cocuk ayni ok. Biz de ona gore bi davranis gelistirdik oyle devam ediyoruz bazi cocuklarin huyu degismez hatta soyle soyleyim cok konusan cocuklar derse engel olur ama onu tamamen susturmak o cocugun egitimini sekteye ugratir bu boyle. Bi de ben sundan dolayi biraz uzuldum yazik yani ozgeye her seferinde sikayet ede ede annenin cocuguna karsi algisinda da yanlis degisimler olabilir yani her anne baba anasinifi ogretmenleri gibi profesyonel yaklasamaz mumkun degil. Biz de insaniz sonucta. Ay cok dolmusum

Geçmiş olsun canım.

Evet de mi ozel bi de. Salmak lazim cocuklari tozda toprakta buyusun aslinda ya kendi halinde sosyal baski bu okullar irem dogru soluyo okullari kapamali:))))

En kötüsü de o zaten yaptığını yiyememek.

Gecmis olsun ablam. Sıcak bi duş al.

Evet canim benim yaşımda birinin bu kadar varisi olmasi normal değil ama 3 sene restoran da ayaktaydim. 1 sene de resepsiyonda ayaktaydim. Benim bacaklarımhep kalın ve problemli velhasıl.

O ne kız burda da mı kapitalist düzen var?

Yarın ola hayr ola. Hiçbir fikrim yok.

Sağol canım yarın görüşürüz.

Asya nasılsın canim? Kız kv ile durumlar nasıl? Aynı mı hâlâ?

Hadi ya Miro nun kız versiyonu. İnsan bu çocuklarla bir yere gidemiyor ki ağlama krizi yaramazlıklar. Ne zaman sakin olur ki bunlar acep?????

Allah sifa versin busem. İnşallah atlatır bu durumları yuvasında musmutlu yaşar .
:KK68::KK68:
Inşallah tedaviyle düzelir Sibelim dert etme sen ;)

Aynen canım bütün gün peşinde koşturuyorum en çokta o yoruyor:işsiz:
Daha çok yorucaklar cnm. Büyüdükçe enerjileri ve yaramazlıkları büyüyor.
Selam canlar..
Anca gele bildim, sabah geldim de günaydın bile yazamadan çıkmak zorunda kaldım..

Nasılsınız ? Gününüz nasıl geçiyor ?
Slm canım. Yemek yaptım oturuyorum. Eşim gelsin yiyelim . Sen napıyorsun?
Evet de mi ozel bi de. Salmak lazim cocuklari tozda toprakta buyusun aslinda ya kendi halinde sosyal baski bu okullar irem dogru soluyo okullari kapamali:))))
Bencede salmak lazım. Geçen sene kzlara bakan bakıcı kadın bile bu kadar şikayet etmemistir değil mi?

Kizlar geldik evimize, yine sikayet okuldan yine sikayet..
Esimi aradim artik yarin sen al oglunu sen isit sikayet dedim.
Neyse apar topar yemege oturduk.
Iyi uykular kizlar...
Özgem bunlarin da şikayeti bitmiyor daha 3 yaşında öğretmenin biraz sabırlı olması gerekirdi anlamadım ki herşeyi şikayet ediyorlar sen stres yapma bence düzelir öğretmen aceleci sanırım ;)

Dizi arası göz atıyorum takıma

Spor yapmayıp yorulunca oluyor canım maalesef

Ne güzel çok şanslısınız

Sağol canım

Kışı severim bende

Eskiden Herkes görüyordu

Taze fasulye düşünüyorum fikir degistirmezsem

Hareketli çocuk iyidir aslında ama yorucu oluyo işte

İnşallah sağlığına kavuşsun ağız tadıyla otursun evinde

Seninde günün yoğun geçmiş kolay gelsin busem

Aldım canım sağol daha iyiyim
Evet kuzum eskiden herkes görüyormuş hangisi daha iyi görmek mi görmemek mi bilemem

Bu pro üyelik ne demek arkadaşın biri yazmış merak ettim:))
Canım belirli para karşılığında pro üye oluyorsun bazı hakları Kimler var topikte görebiliyorsun ya da kapanan konulara cvp yazabilirsin gibi :)

Ya irem bak bi cocuk hakkinda surekli anne babaya sikayette bulunmak sorunlari cozmez. Bugun sorunlu cocuklardan birinin velisi geldi mesela bize sene basi diye. Adamla gecen sene cok konustuk sorunlari cozmek icin birlikte biseyler yapmak lazim. Cocuk ayni ok. Biz de ona gore bi davranis gelistirdik oyle devam ediyoruz bazi cocuklarin huyu degismez hatta soyle soyleyim cok konusan cocuklar derse engel olur ama onu tamamen susturmak o cocugun egitimini sekteye ugratir bu boyle. Bi de ben sundan dolayi biraz uzuldum yazik yani ozgeye her seferinde sikayet ede ede annenin cocuguna karsi algisinda da yanlis degisimler olabilir yani her anne baba anasinifi ogretmenleri gibi profesyonel yaklasamaz mumkun degil. Biz de insaniz sonucta. Ay cok dolmusum
Aynen katılıyorum busem.

Back
X