Gonca 66 ya az kalmış baskülün yarın 66 yı göstericek bence :))Afiyet olsun canım
bende iyiyim canim, profildeki kuzun mu :)Teşekkürler canım iyiyiz sen nasılsın afiyet olsun
Evet canım onun 3 aylık hali :))bende iyiyim canim, profildeki kuzun mu :)
cok gecmis olsun Busem uzme canini, yarin gecmis kilona donemezsen haftaya girersin kuzum.Kizlar iyi aksamlar. Moralim bozuk ya cöktüm resmen baskule cikinca dun 62.0 cikti aksamustu, sabah 62.1 hadi normal sabah bi 100 gr arti oluyo genelde ama bugun aksamustu şok yasadin 62.6 yaa. Regl mi gelcek bilmiyorum ki. Bi de hastayim usutmusum faranjitim azdi okulun ilk haftalari ders anlatmaya alisana kadar oluyo zaten burnum akiyo gecmisi okudum gozlerim sulandi beynim uyustu bi de nobetciydim ohalden dolayi nobetlerimizin kapsami genisletilmis cok yoruldum bari kilom iyi cikaydihah karnim da basladi agrimaya yavas yavas kesin regl geliyo ozgem ben bu hafta donmek istiyordum takima artik ne yapacagiz keske dun 100 gr daha eksi olsaymis ay şiştim.
Menumu vereyim bari sonra kizlari oyun cafeye goturcem sicak biseyler içerim moralim duzelir belki biraz
Sabah
Zeytinyağlı peynirli omlet
10 zeytin
Zeytinyaği
Bol peynir
4 5 yesil biber
Salatalik
Cig fistik
Kahve
Aksam
Musakka
Yogurt
Borulce salatasi
Yesil biber
Cig fistik
Su 3 lt oldu
Spor simdilik yok yapabilirsem haberdar edeceğim kizlar.
@AKovser canim alerjinin her turunu maalesef barindiriyorum bunyemde bu hafta benim de asiri azitti ben de kortizonlu bir kremle sadece yatistirabiliyorum her ay oluyor geneldr regle yakin. Baharlarfan o kadar nefret ediyorum ki ilacsiz zamanlarimda. Canim keske gecse biktim ben de. Gecmeyecek ama
@belindamm avene tr de asiri pahali gerçekten biz de denize kullansak mi demistik yanaginda temre gibi biseyler olmustu dr alerji bu demesin mi kizlarimin ikisine de gecirmisim alerjiyi
Yawrukush um akin normal bir turk anneye sahip sen de annenden gordugun gibi yetiştiriyosun evet ilgiliyiz biz cocuklarimizla krestekilere garip geliyor olabilir. Atlatacaksiniz bence dedigin dogru bence tepkisiz kalmak bir cok davranisi sondurur.
spor neden yok gulum dinlendin mi?Bugünkü menüm
Sabah
1kk peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
Öğlen
Tavuk salata
Akşam
1 Kâse yoğurt
1 salkım üzüm
Spor :yok
Su:14bardak
sagol ablam gel beraber olsun kahvaltim karataya uygun :)Afiyet olsun canım
keske Busem tek basina hic tadi yok...Ay nasi gelesim geldi ya sicacik ozgemm yaa
Busem bizim appe de koysana satacagin urunleri:))Odadaki kose koltugu sattim esya azaltiyorum evden. Haliyi koydum internete simdi de. Elektrikli supurgeyi de koycam dikeyi alinca onla temizlicem.butun evi. Esime kiziyorum seni de koyarim internete bak diyorum :)))
Yapamadım canım akşam minnoşu uyutunca bisikletime binerim biraz :))spor neden yok gulum dinlendin mi?
eheheh bende hep bekletmek zorunda kaliyorum, evde kurutma makinasi var bu eve takilamadi 1000$ istiyorlar takmaya hayinnlaaaarKalkayim camasir asayim bari sabahtan beri camasirlar makinede iskembe gibi olmuslardir:)
oyy kucucuk insan ozluyor bebekliklerini :)Evet canım onun 3 aylık hali :))
Ćok istiyorlarmış canım servisi yokmu bununeheheh bende hep bekletmek zorunda kaliyorum, evde kurutma makinasi var bu eve takilamadi 1000$ istiyorlar takmaya hayinnlaaaar
anlastik canim:)Yapamadım canım akşam minnoşu uyutunca bisikletime binerim biraz :))
servis tyok burada canim Turkiyedeki gibi, duvari kirip yeni boru hatti doseyecekler bu borunun dosenip, makinanin kurulma parasi.Ćok istiyorlarmış canım servisi yokmu bunun
Aynen resimlerine baktıkça nasılda büyümüş şimdi yürüyo bile diyorum.ay bide konuşmaya başlasa :))oyy kucucuk insan ozluyor bebekliklerini :)
iste o his baslayinca insan bu seferde 2. bebegi istiyor aman dikkat :)Aynen resimlerine baktıkça nasılda büyümüş şimdi yürüyo bile diyorum.ay bide konuşmaya başlasa :))
yaptırsanız senin ićin çok iyi olur aslında çamaşır asmak çok sıkıcı bide senin bebişte yolda işin kolaylasırdıservis tyok burada canim Turkiyedeki gibi, duvari kirip yeni boru hatti doseyecekler bu borunun dosenip, makinanin kurulma parasi.
Duvari siz yaptirin karismayiz diyorlar 7 aydir yaptiramadik :)
Olursa sorun olmaz canım bende istiyorum ama zor biraz 7 sene sonra tüpbebekle oldu bizimiste o his baslayinca insan bu seferde 2. bebegi istiyor aman dikkat :)
Üzülme canım belki bugünlük bişeydir yarın belki ekşi cikican bellimi olurKizlar iyi aksamlar. Moralim bozuk ya cöktüm resmen baskule cikinca dun 62.0 cikti aksamustu, sabah 62.1 hadi normal sabah bi 100 gr arti oluyo genelde ama bugun aksamustu şok yasadin 62.6 yaa. Regl mi gelcek bilmiyorum ki. Bi de hastayim usutmusum faranjitim azdi okulun ilk haftalari ders anlatmaya alisana kadar oluyo zaten burnum akiyo gecmisi okudum gozlerim sulandi beynim uyustu bi de nobetciydim ohalden dolayi nobetlerimizin kapsami genisletilmis cok yoruldum bari kilom iyi cikaydihah karnim da basladi agrimaya yavas yavas kesin regl geliyo ozgem ben bu hafta donmek istiyordum takima artik ne yapacagiz keske dun 100 gr daha eksi olsaymis ay şiştim.
Menumu vereyim bari sonra kizlari oyun cafeye goturcem sicak biseyler içerim moralim duzelir belki biraz
Sabah
Zeytinyağlı peynirli omlet
10 zeytin
Zeytinyaği
Bol peynir
4 5 yesil biber
Salatalik
Cig fistik
Kahve
Aksam
Musakka
Yogurt
Borulce salatasi
Yesil biber
Cig fistik
Su 3 lt oldu
Spor simdilik yok yapabilirsem haberdar edeceğim kizlar.
@AKovser canim alerjinin her turunu maalesef barindiriyorum bunyemde bu hafta benim de asiri azitti ben de kortizonlu bir kremle sadece yatistirabiliyorum her ay oluyor geneldr regle yakin. Baharlarfan o kadar nefret ediyorum ki ilacsiz zamanlarimda. Canim keske gecse biktim ben de. Gecmeyecek ama
@belindamm avene tr de asiri pahali gerçekten biz de denize kullansak mi demistik yanaginda temre gibi biseyler olmustu dr alerji bu demesin mi kizlarimin ikisine de gecirmisim alerjiyi
Yawrukush um akin normal bir turk anneye sahip sen de annenden gordugun gibi yetiştiriyosun evet ilgiliyiz biz cocuklarimizla krestekilere garip geliyor olabilir. Atlatacaksiniz bence dedigin dogru bence tepkisiz kalmak bir cok davranisi sondurur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?