sorma canim bir de yillardir alismistim kurutucunun rahatligina, simdi odaya asip, pervaneyle kurutuyorum :)yaptırsanız senin ićin çok iyi olur aslında çamaşır asmak çok sıkıcı bide senin bebişte yolda işin kolaylasırdı
hayirlisi canim hic belli olmaz Allah bilir Fikriyecigim :)Olursa sorun olmaz canım bende istiyorum ama zor biraz 7 sene sonra tüpbebekle oldu bizim
Ay inşallah diycem ama zor gülüm Bugün nöbetçiyim az uyuycam uykusuzluk illa artı olarak dönüyor bu sabahta 66.8 dimGonca 66 ya az kalmış baskülün yarın 66 yı göstericek bence :))
Kolay gelsin sende bi kurutma makinesi al en iyisi kurtul asmaktanKalkayim camasir asayim bari sabahtan beri camasirlar makinede iskembe gibi olmuslardir:)
Nasıl biseyki bizimki sadece fişe takılıyor suyu kapakta biriktiriyoeheheh bende hep bekletmek zorunda kaliyorum, evde kurutma makinasi var bu eve takilamadi 1000$ istiyorlar takmaya hayinnlaaaar
İyi gidiyor canım şimdilikgogo2405 ablam nobet nasil gidiyor?
ablacim bizimkide fise takiliyor ama duvarin icinden hortum geciyor, sanirim o catiya kadar gidiyor, o hortumu eski ev sahibi makinasini cikarirken kirmis.Ay inşallah diycem ama zor gülüm Bugün nöbetçiyim az uyuycam uykusuzluk illa artı olarak dönüyor bu sabahta 66.8 dim
Kolay gelsin sende bi kurutma makinesi al en iyisi kurtul asmaktan
Nasıl biseyki bizimki sadece fişe takılıyor suyu kapakta biriktiriyo
İyi gidiyor canım şimdilik
Selam canlar nasilsiniz?
Gelin cay icelim beraber :)
sagol Fatimem nasilsin kuzum?Aleyküm selam canım :)
Afiyet olsun..
Kizlar iyi aksamlar. Moralim bozuk ya cöktüm resmen baskule cikinca dun 62.0 cikti aksamustu, sabah 62.1 hadi normal sabah bi 100 gr arti oluyo genelde ama bugun aksamustu şok yasadin 62.6 yaa. Regl mi gelcek bilmiyorum ki. Bi de hastayim usutmusum faranjitim azdi okulun ilk haftalari ders anlatmaya alisana kadar oluyo zaten burnum akiyo gecmisi okudum gozlerim sulandi beynim uyustu bi de nobetciydim ohalden dolayi nobetlerimizin kapsami genisletilmis cok yoruldum bari kilom iyi cikaydihah karnim da basladi agrimaya yavas yavas kesin regl geliyo ozgem ben bu hafta donmek istiyordum takima artik ne yapacagiz keske dun 100 gr daha eksi olsaymis ay şiştim.
Menumu vereyim bari sonra kizlari oyun cafeye goturcem sicak biseyler içerim moralim duzelir belki biraz
Sabah
Zeytinyağlı peynirli omlet
10 zeytin
Zeytinyaği
Bol peynir
4 5 yesil biber
Salatalik
Cig fistik
Kahve
Aksam
Musakka
Yogurt
Borulce salatasi
Yesil biber
Cig fistik
Su 3 lt oldu
Spor simdilik yok yapabilirsem haberdar edeceğim kizlar.
Dahlia_ canim alerjinin her turunu maalesef barindiriyorum bunyemde bu hafta benim de asiri azitti ben de kortizonlu bir kremle sadece yatistirabiliyorum her ay oluyor geneldr regle yakin. Baharlarfan o kadar nefret ediyorum ki ilacsiz zamanlarimda. Canim keske gecse biktim ben de. Gecmeyecek ama
@belindamm avene tr de asiri pahali gerçekten biz de denize kullansak mi demistik yanaginda temre gibi biseyler olmustu dr alerji bu demesin mi kizlarimin ikisine de gecirmisim alerjiyi
Yawrukush um akin normal bir turk anneye sahip sen de annenden gordugun gibi yetiştiriyosun evet ilgiliyiz biz cocuklarimizla krestekilere garip geliyor olabilir. Atlatacaksiniz bence dedigin dogru bence tepkisiz kalmak bir cok davranisi sondurur.
Aynen canım hayırlı sı hastanede dondurulmuşlarımız var zayıflayayım önce sonra onları transfer ettiricez allah izin verirse :))hayirlisi canim hic belli olmaz Allah bilir Fikriyecigim :)
insallah Allah gonlunuze gore versin canim...Aynen canım hayırlı sı hastanede dondurulmuşlarımız var zayıflayayım önce sonra onları transfer ettiricez allah izin verirse :))
Amin canım sağol:))insallah Allah gonlunuze gore versin canim...
bugun gezmeye gitmedin mi kuzum :)Amin canım sağol:))
Takmammi takiyom serin akmeyo amaaaablacim bizimkide fise takiliyor ama duvarin icinden hortum geciyor, sanirim o catiya kadar gidiyor, o hortumu eski ev sahibi makinasini cikarirken kirmis.
sadece uc kismini onaralim dedik olmadi, bizim makinaya uygun olmuyor hortumun buyuklugu, yenisi lazim dediler..
kolay gelsin ablacim, seron takiyor musun :)
Hmm sizinki suyu kanalizasyona bosaltiyo anladım galibagogo2405 ablacim o boru kanalizasyonla baglaniyormus yahu :)
Duvardan kanalizasyona baglanan boru tamamen yenilenecek.
Yok bu aralar kendimi eve kapattım depresyondayımbugun gezmeye gitmedin mi kuzum :)
sagol Fatimem nasilsin kuzum?
akmeyo :)Takmammi takiyom serin akmeyo amaaa
Hmm sizinki suyu kanalizasyona bosaltiyo anladım galiba
hayirdir kiz nen var:)Yok bu aralar kendimi eve kapattım depresyondayım
94 gun kalmis safaga aglama gul guzelim :)Her zamanki gibi canım, biraz kaşıntılı, biraz uykulu ve epey halsizz
ağlanacak halime gülüyorum bir de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?