Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın canlar :)

Dün menümü yazmayı unutmuşum gerçi bütün gün birşey yiyemedim bir akşam yemek yedim

Akşam da
Sulu köfte yemeği
domates

1 fincan yeşilçay
2 fincan çay
1 lt su

Bu kadar

Bu gün de berbat mide ağrısıyla uyandım, taş yemişim gibi ağırlık var midem de

Canım eğer dediğin gibi mantara da iyi gelecekse ben ne olur olsun bu kremi bulmaya çalışayım..
Çok teşekkür ederim canım.. Allah senden razı olsun..
Peki canım mantarda iyileşme oldu mu ? Yoksa sadece kaşıntıyı ve kokuyu mu önlüyor ?

Çok sağol canım..
Yok gitmedim, zaten bu hastalığın kesin bir çözümü yok maalesef..
Sadece dengede tutmaya çalışıyorsun o kadar..
Biraz yediklerime dikkat etmem gerek, biraz da sinir, stresten uzak durmalıyım..
Yemeği geçtim de sakin kalmak pek bana göre değil, çok çabuk sinirlenen, stres yapan biriyim maalesef
Bu seneye kadar iyi idare edebiliyordum, asker gidince stresim arttı, o yüzden bu seneyi hiç gecirmediğim kadar zor geçirdim.. Son 3 ay :) Dayan diyorum artık kendime :))

Isırgan otu kurusu yokmu canım aktarlarda çayını demle iç

İyi geceler canım

Ablam açıkcası içmeği hiç düşünmemiştim..
Kurusu evde olucaktı sanırım bir bakayım..
Çok teşekkür ederim..

Canım az kalmış 3 ay su gibi geçer merak etme stres yapma hiç bişeyi inşallah tez zamanda allah sağsalim nişanlınlada kavuştursun seni :)))

Bugün 24 nöbetçiyim yarın sabah kızın diş randevusu var sabah gidip yatmadan gideceğiz hastaneye öğlen gelebiliriz sanırım ayy şimdiden yoruldum yaslaniyomuyum nee

Yaşlanmak değil de 24 saat nöbet yetiyordur zaten, bir de üstüne dinlenmeden birşeyler yapmak yorucudur herhalde..
Kolay gelsin ablacım..

İnşaAllah canım.. Çok sağol :)
Azaldıkca daha çok stres yapıyorum anormal miyim neyim :))
Canım haberleri falan izleyince okadar şehit veriyoruz normaldir bukadar stres yapman sana hak veriyorum.allah nişanlısı esirgesin sana sağsalim kavuştursun inşallah bak sanada güzel dua ettim:)))

Canım haberleri falan izleyince okadar şehit veriyoruz normaldir bukadar stres yapman sana hak veriyorum.allah nişanlısı esirgesin sana sağsalim kavuştursun inşallah bak sanada güzel dua ettim:)))

Allah razı olsun canım benim
Aylardır haberleri izlemekten kaçıyorum canım, ilk başlarda çok kötü oluyordum o yüzden bıraktım artık izlemeyi..
Benimki bana yetiyor zaten, bir de onları izlerken içim parçalanıyor..

Akşamları yazmaya özen göstericem canım kusura bakma nolur idare ediyosun beni cok cok tşk ederim :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…