- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
canim sitede dini konularla ilgili mesaj yazmak yasak Fatos da dini icerikli mesaj yazmis malesef...Aynen canım burda da sabah ve akşam soğuk oluyo henüz ama Öģlen saatleri ćok sıcak bu arada azimli anne neden siteye girişi engellenmiş hangi kuralı ihlal etmiş artık hić giremicekmi
canim cok cok uzuldumKizlar hepinize günaydın. Mutlu pazarlar. Benim bebiş biraz önce düştü ve kafasını kaloriferin tamda sivri yerine çarptı. Alni baya şişti ve morardı. Evde yanlizim cok korkuyorum ya ne yapsam bilmiyorum. Baya ağladı buz koysam dedim daha çok bağırdı. Esim eve gelince iyi bir tartışma bizi bekliyorr.bende iyi değilim hala burnum tıkalı öksürük var
Yawrukush ,
Dahlia_ kızlar bana bu hafta izin verin olurmu.kendkmi biraz toparlar toparlamaz tekrar gelirim.moralimde bozuk bu aralar

Allah korusun kuzunu insallah bir sey olmaz.
buz benim oglum da hic koydurmaz.
sen gozlemle canim, bir degisiklik hissedersen doktora gidersiniz.
haberdar et bizide.
kendini iyi hissedene kadar takima gelmeyebilirsin ama arayi cok acip ozletme canim...
canim benim dun misafirler vardi bugunde bir seyler hazirladik yollara dustuk piknige gidiyoruz arkadaslarla bulusacagiz.Günaydın özgem hala takımda kimsecikler yok şansa bugün de hiç işim yok full takıma girip çıktımsen nasilsin
bende ugrayamadim pek takima..
sen nasilsin Hazalim?
bizlerde iyiyiz sukur Senayim.Saol canım idare eder sen nasılsın oğluşun nasl? Havalar nasıl oralarda soğuk mu
havalar cok sicak aslinda sadece geceleri biraz serinledi.
Kuzun iyiceymis cok sevindim..