• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen canım burda da sabah ve akşam soğuk oluyo henüz ama Öģlen saatleri ćok sıcak bu arada azimli anne neden siteye girişi engellenmiş hangi kuralı ihlal etmiş artık hić giremicekmi
canim sitede dini konularla ilgili mesaj yazmak yasak Fatos da dini icerikli mesaj yazmis malesef...

Kizlar hepinize günaydın. Mutlu pazarlar. Benim bebiş biraz önce düştü ve kafasını kaloriferin tamda sivri yerine çarptı. Alni baya şişti ve morardı. Evde yanlizim cok korkuyorum ya ne yapsam bilmiyorum. Baya ağladı buz koysam dedim daha çok bağırdı. Esim eve gelince iyi bir tartışma bizi bekliyorr.bende iyi değilim hala burnum tıkalı öksürük var
Yawrukush Yawrukush , Dahlia_ Dahlia_ kızlar bana bu hafta izin verin olurmu.kendkmi biraz toparlar toparlamaz tekrar gelirim.moralimde bozuk bu aralar
canim cok cok uzuldum:(
Allah korusun kuzunu insallah bir sey olmaz.
buz benim oglum da hic koydurmaz.
sen gozlemle canim, bir degisiklik hissedersen doktora gidersiniz.
haberdar et bizide.
kendini iyi hissedene kadar takima gelmeyebilirsin ama arayi cok acip ozletme canim...

Günaydın özgem hala takımda kimsecikler yok şansa bugün de hiç işim yok full takıma girip çıktım En Büyük KK sen nasilsin
canim benim dun misafirler vardi bugunde bir seyler hazirladik yollara dustuk piknige gidiyoruz arkadaslarla bulusacagiz.
bende ugrayamadim pek takima..
sen nasilsin Hazalim?

Saol canım idare eder sen nasılsın oğluşun nasl? Havalar nasıl oralarda soğuk mu
bizlerde iyiyiz sukur Senayim.
havalar cok sicak aslinda sadece geceleri biraz serinledi.
Kuzun iyiceymis cok sevindim..

canim sitede dini konularla ilgili mesaj yazmak yasak Fatos da dini icerikli mesaj yazmis malesef...

canim cok cok uzuldum:KK43:
Allah korusun kuzunu insallah bir sey olmaz.
buz benim oglum da hic koydurmaz.
sen gozlemle canim, bir degisiklik hissedersen doktora gidersiniz.
haberdar et bizide.
kendini iyi hissedene kadar takima gelmeyebilirsin ama arayi cok acip ozletme canim...

canim benim dun misafirler vardi bugunde bir seyler hazirladik yollara dustuk piknige gidiyoruz arkadaslarla bulusacagiz.
bende ugrayamadim pek takima..
sen nasilsin Hazalim?

bizlerde iyiyiz sukur Senayim.
havalar cok sicak aslinda sadece geceleri biraz serinledi.
Kuzun iyiceymis cok sevindim..

Ohh piknik keyfii :halay:
Güzel vakit geçirirsiniz inşaAllah canım :KK15:

Menüm

İftar 19.15
büyük bir kase çorba 1 yufka yumurtalı ıspanak

2 bardak kayısı hosafi

Ceviz ve 2 kaşık irmik tatlısı
Çay
1 kase yogurt yicem.

6 büyük bardak su. Spor 15 dk yürüdüm pek de halim yok.
Yarın da oruçlu olucam.

kizlar piknik yerine geldik, hepinize iyi geceler yarin gorusmek uzere:)
20161002_143059.webp

20161002_143054.webp

Balık baştan kokar hesabı Dün menü paylaşmayı unutmuşum ben.
Cumartesi sabah 1 yumurta 3/4 patates kızartması peynir zeytin domates 1 dilim hellim yağsız tavada bikaç ceviz badem çay

Öğlen 1 kepçe çorba 1 dilim tbe yarım muz

Akşam 1 kepçe çorba 5 /6 kaşık salçalı makarna yoğurt

Sade kahve 1kare bitter

Su 2 lt
Spor 3000 adım 100 zıplama

Bugün
Sabah 1 yumurta 1 dilim tbe peynir zeytin çay

Öğleden sonra yarım lahmacun salata 4 sarma 2 kaşık patlıcan salatası 1 dilim kek 1 dilim sütlü tatlı
Ödülü bugüne bıraktım gün olduğu için

Ara yarım elma birkaç üzüm

Su 2 lt
Spor 1 saat salon 200 zıplama Dün ve bugün cezamı bitirdim

Back
X