canim sitede dini konularla ilgili mesaj yazmak yasak Fatos da dini icerikli mesaj yazmis malesef...Aynen canım burda da sabah ve akşam soğuk oluyo henüz ama Öģlen saatleri ćok sıcak bu arada azimli anne neden siteye girişi engellenmiş hangi kuralı ihlal etmiş artık hić giremicekmi
canim cok cok uzuldumKizlar hepinize günaydın. Mutlu pazarlar. Benim bebiş biraz önce düştü ve kafasını kaloriferin tamda sivri yerine çarptı. Alni baya şişti ve morardı. Evde yanlizim cok korkuyorum ya ne yapsam bilmiyorum. Baya ağladı buz koysam dedim daha çok bağırdı. Esim eve gelince iyi bir tartışma bizi bekliyorr.bende iyi değilim hala burnum tıkalı öksürük var
Yawrukush , Dahlia_ kızlar bana bu hafta izin verin olurmu.kendkmi biraz toparlar toparlamaz tekrar gelirim.moralimde bozuk bu aralar
canim benim dun misafirler vardi bugunde bir seyler hazirladik yollara dustuk piknige gidiyoruz arkadaslarla bulusacagiz.Günaydın özgem hala takımda kimsecikler yok şansa bugün de hiç işim yok full takıma girip çıktımsen nasilsin
bizlerde iyiyiz sukur Senayim.Saol canım idare eder sen nasılsın oğluşun nasl? Havalar nasıl oralarda soğuk mu
canim sitede dini konularla ilgili mesaj yazmak yasak Fatos da dini icerikli mesaj yazmis malesef...
canim cok cok uzuldum
Allah korusun kuzunu insallah bir sey olmaz.
buz benim oglum da hic koydurmaz.
sen gozlemle canim, bir degisiklik hissedersen doktora gidersiniz.
haberdar et bizide.
kendini iyi hissedene kadar takima gelmeyebilirsin ama arayi cok acip ozletme canim...
canim benim dun misafirler vardi bugunde bir seyler hazirladik yollara dustuk piknige gidiyoruz arkadaslarla bulusacagiz.
bende ugrayamadim pek takima..
sen nasilsin Hazalim?
bizlerde iyiyiz sukur Senayim.
havalar cok sicak aslinda sadece geceleri biraz serinledi.
Kuzun iyiceymis cok sevindim..
sagol canim Akinin uyku vaktine denk geldi birazcik insallah huysuzluk yapmaz:)Ohh piknik keyfii
Güzel vakit geçirirsiniz inşaAllah canım
sagol canim Akinin uyku vaktine denk geldi birazcik insallah huysuzluk yapmaz:)
vallahi oyle Fatimem ama uyursa diye bebek arabasida aldik yanimiza :)Yapmaz inşaAllah, yine de Akın bu hiç belli olmaz
sagol canim Akinin uyku vaktine denk geldi birazcik insallah huysuzluk yapmaz:)
evet canim sagolasin:)İyi eğlenceler canım. İnşallah Akin da uslu olur. Zira butün veletler kuduruk bu ara. Allah sabır versin.
Pek bi güzelmiş bacım.kizlar piknik yerine geldik, hepinize iyi geceler yarin gorusmek uzere:)
Eki Görüntüle 1892650
Eki Görüntüle 1892651
Hergün gidebilirim inşallahgogo2405 ablam sporunuda yapmissin super hatun :)
Allah kabul etsin canımMenüm
İftar 19.15
büyük bir kase çorba 1 yufka yumurtalı ıspanak
2 bardak kayısı hosafi
Ceviz ve 2 kaşık irmik tatlısı
Çay
1 kase yogurt yicem.
6 büyük bardak su. Spor 15 dk yürüdüm pek de halim yok.
Yarın da oruçlu olucam.
kizlar piknik yerine geldik, hepinize iyi geceler yarin gorusmek uzere:)
Eki Görüntüle 1892650
Eki Görüntüle 1892651
Menüm
İftar 19.15
büyük bir kase çorba 1 yufka yumurtalı ıspanak
2 bardak kayısı hosafi
Ceviz ve 2 kaşık irmik tatlısı
Çay
1 kase yogurt yicem.
6 büyük bardak su. Spor 15 dk yürüdüm pek de halim yok.
Yarın da oruçlu olucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?