Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

KahvaltıM ;2 yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık,biber,2 dilim ekmek,3 çay kaşığı reçel,bir avuç fıstık,2 hurma
Öğle;salata,yoğurt, 1 kase tarhana çorbası,yarım tabak bulgur pilavı,hindi sote
Aksam;1 dilim ev pizzası, 3 kare bitter
Ara,bir avuç çekirdek
Spor, 2 saat yürüdum
Su;2 litre
Yawrukush

He valla özgem baya zor hele de temizlenmesi ama yine de güzeldi
ellerine saglik canim :)

canim ben bu soruna cevap verdim diye hatirliyorum , acaba alintilayip sonra cevap yazamadim mi?
ama cok guzel dusunmussun Hazalim, sporunu arttir, ENder saracin programinida yap.
Fakat yemek miktarini biraz arttir gulum.

menu , spor cok guzel olmus canim:)

Allah kabul etsin simdiden Sibelim:)

Hepinize iyi geceler kizlar. Uğrayamadım bugün yine.gece burnum tıkandı.öksürük de var biraz Doğru dürüst uyuyamadım. Bi üsütmuşum galiba.hava soğudu bir anda
Gecmis olsun canim, dikkat et kendine..
Burada da 2 gecedir soguk olumaya basladi.
Gunduzleri sicak ama geceleri isi cok dusuyor.
Sen de sicak birseyler ic, balli sut yap kendine, vicks sur ayagina.
Cabuk toparlan ki tum aileye sen bakiyorsun canim...

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Abesle_istigalMUAFMUAF-----
haeshin-------
gogo2405 300IA------
tiffany20 ------
happy_moon ------
AKovser 5DK Y 5DK Y-----
KarKralicesi ODUL -----
belindammODUL -----
Alya008 ODUL -----
azimli anne-------
marlin18 ODUL -----
Saadetim33 -----
bnnu-------
gulpinargul 10DK Y------

[/td][/td][/td][/td]

**UYELERIMIZIN BILGISINE**

***1 haftadan uzun suredir takima ugramayip, menu ve spor yazmadigi icin uyelerimizden, L Leopardesenlitayt , Zypzyp ve E Ey0609 menu ve spor tablomuzdan cikarilmis, takim kurallarinda uymadiklarindan takim disi kalmislardir!

*** azimli anne isimli uyemiz 24 Eylulden beri Kadinlar Kulubu sitesinin kurallarindan birini ihlal ettigi icin, siteye girisi engellenmistir.

*** oluroylebazen canim menu ve spor yazamadigin icin senide tablomuzdan cikardim, umarim diyete aynen devam ediyorsundur.

*** haeshin Busem ve bnnu Banucum 2 gundur menu yazmadiniz, yarinda yazmazsaniz 30dk spor cezasi alacaksiniz.

*** Son olarak uyelerimizden abesle_istigal pazar gunu sehir disindan evine donecekti bir aksilik cikmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…