- 9 Ağustos 2016
- 1.743
- 6.298
- 73
Ay kıyamam yorulmuşmu arkadaşım tamam bahaneni kabul ediyorum kapışmaya varım canım iddialıyımyemegi bile 9da yedik ya
çarşıydı falan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kıyamam yorulmuşmu arkadaşım tamam bahaneni kabul ediyorum kapışmaya varım canım iddialıyımyemegi bile 9da yedik ya
çarşıydı falan![]()
1saat önce wc molamda yaptım geldim 50taneAy kıyamam yorulmuşmu arkadaşım tamam bahaneni kabul ediyorum kapışmaya varım canım iddialıyım![]()
Wc de jj mi yapıyosun artık nasıl gaz verdiysem kız wc de bile jj yapıyo1saat önce wc molamda yaptım geldim 50tane![]()
Herkese hayırlı geceler şu an çok uykuluyum diğer mesajlarınıza yarın bakacağım inşALLAH... Çok sağolun hepiniz de...
3 ekim menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Yarım kibrit kutusuna yakın kaşar peyniri
1 dilim ekmek
1 mandalina
Şekersiz çay
Öğlen
1 küçük kaşarlı bazlama tost
1 sütlü köpüklü kahve
Şekersiz çay
1 bisküvi
Akşam(20.00dan önce)
1 köfte büyüklüğünde kıyma kavurma
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
1 orta boy domates
2 küçük salatalık
Şekersiz çay
Su
10 bardak civarı
Egzersiz
Bir buçuk saat dağınık yürüyüş(20 dakikası pazar gününün cezası olmuş olsun...)
Biri tahmini 80 biri tahmini 90 olmak üzere toplam 170 civarı basamak kadar merdiven çıkma(hızlı çıkınca soluk soluğa kaldım, ama çıktım yine de)
Yawrukush
wce girdikce yapıyordumki ben bir kaç öncede sor kaptanaWc de jj mi yapıyosun artık nasıl gaz verdiysem kız wc de bile jj yapıyo![]()
Neden devrediyosunki hem takımından birini kaptan yapsan yaSlm bayanlar14. Takima kaptan ariyoruz ben şuanki kaptaniyim devretmek istiyorum. Kaptanliga talip olmak isteyen varsa 14. Takima yazabilir
![]()
Kendi ozel sebeplerimden dolayi canim kendi takimimdan tapip olan olmadiNeden devrediyosunki hem takımından birini kaptan yapsan ya
@gogo2405 ablacim bugun temizligin biterde rahatlarsin insallah, hastaligin nasil oldu?
@haeshin Busem nerelerdesin?
@belindamm canim Mironun tum gunu kresi iyi gecer insallah, sanada kolay gelsin.
@Saadetim33 kuzum bitirdin mi interneti, ne zaman yenisi yuklenecek?
@happy_moon dun hic ugramadin canim, eksiler de gelmeye baslamis :)
@marlin18 aklim sende canim, ufaklik nasil oldu, sen nasilsin?
@seyhan77 ablam hani sen geliyordun takima?
@hawar ablacim sende ne var ne yok?
@asya_01 nasilsin gulum?
@bnnu cok mu yogunsun canim, dizin nasil oldu?
abesle_istigal kizlar nasil canimin ici?
G guzelfilozof , @tiffany20 sohbet edelim firsatiniz oldugunda guzeller :)
Dahlia_ Fatimem bugun insallah alerjiden uzak gecirirsin gulum gununu..
KarKralicesi Iremim hic karsilasamiyoruz senle canim :)
Alya008 hain kofte bugun ne yiyeceksin bakalim...
18 aylik cnmGünaydın canım aynı durum bende de var bizim miniğim ağlamasıyla uyanıyorum bizi uyuyor görünce basıyor yaygarayı:)))kaç aylık senin bebiş
Canım senin minik bayağı kelimeler söyleyebiliyomu benimki 14 aylık daha dede den başka bişey demiyo18 aylik cnm
İyiyiz canım sen nasılsın sen gelmezsen kimsenin giriceği yok sayfaya :))Selam canlar nasilsiniz?
Nasil geciyor gununuz?
bu hafta insallah mezun ederiz seni canim, olmadi haftaya en gec :)Evet canım diyetime dikkat ediyorum dün spor da yapamadımmezun olmak istiyorum artık
insallah bugun biterde rahatlarsin ablam:)Günaydın
Sağol canım biter iinşallah bugün. Boyaya yakinsam hapşırık uzaksam sorun yok bugün biterse sorun kalmayacak inşallah
bende iyiyim canim, ev, Akin, okul arasi kosturmaca aynen devam:)çok şükür iyiyim gülüm sen napıyorsun nasılsın
tam o donemi Kadris , bir donem anneye yapisik oluyorlar ya, gecer cabucak insallah canim..Gunaydin
Melis 24 saat anneii diyor
Kucagimda bileee
Surekli anneiiii
Gunde belki milyon kereeee
Bu sesle uyaniyorum her sabahhhhobaaaaaaa
canim sporunu yine azalt bir miktar cok yoruluyorsan.Ozgecim cok yoruluyorum
Gorenler bile yorgun gorunuyorsun diyor
Ev cocuk spor eski enerjim kalmadi kuzum
Biran once mezun olup sporu haftada 3gune dusurmeyi bekliyorum inankiii
Ha gayret modumdayim
İyiler canim sagoll
İlacla hemen onledimm
kiz bir gun once soz vermedin mi sen kacamak yok diye.Ama sütlaç ićin 500 jj ćok diilmi ama reglim yakın ondan canım tatlı çekmişti bari sütlü tatlı yiyim dedim![]()
buna sukur kuzum :)Çok sağol canım inşaAllah.. Hafiften kaşınıyorum ama çok şükür az birşey.
yaa sorma kuzum ,nerde bu millet :)İyiyiz canım sen nasılsın sen gelmezsen kimsenin giriceği yok sayfaya :))
Vallahi canımsenin cezaların artı bide jj beni yordu:)))yaa sorma kuzum ,nerde bu millet :)
ne var ne yok Fikriyecim, jumping jack nasil gidiyor?
Yoklar canım toplu tatile çıkmışlarhuu huuu nerdesiniz hatunlar, dukkani kapatip gidelim her beraber boyle giderse..![]()
nasil gidiyor bu hafta eksi gordun mu kuzum?Vallahi canımsenin cezaların artı bide jj beni yordu:)))