- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
toptan kepengi cekecegiz takima bu gidisle :)Yoklar canım toplu tatile çıkmışlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
toptan kepengi cekecegiz takima bu gidisle :)Yoklar canım toplu tatile çıkmışlar![]()
Tartılmadım canım ama bugün yarın regl olucam reglim yakın buyüzden eksi göremeyebilirim belkinasil gidiyor bu hafta eksi gordun mu kuzum?
Kepenkleri hazırla bu kızlar toplu kaçtılartoptan kepengi cekecegiz takima bu gidisle :)
Ama canımbuna sukur kuzum :)
bende basimi alir giderim :)Kepenkleri hazırla bu kızlar toplu kaçtılar![]()
bak bu hic aklima gelmedi :))Bu 14. Takıma kaptan arıyorlardı hepsi toptan kaptan olmayamı gittiler acaba![]()
Biraz öksürüğü var canım dün doktora götürdüm pedidus diye bir şurup var ondan yazdı öksürüğü azaldı gibibende basimi alir giderim :)
kuzun nasildi bugun?
gecmis olsun canim, ayaginin altina vickste surebilirsin.Biraz öksürüğü var canım dün doktora götürdüm pedidus diye bir şurup var ondan yazdı öksürüğü azaldı gibi
Evde var buhar makinası hatta içine vix de koyabilme yeri var hiç aklıma gelmemişti deneyim ben bunu:))gecmis olsun canim, ayaginin altina vickste surebilirsin.
buhar makinasi varsa evde onu da calistir surekli..
biz hastayken bizi buhar makinasi kurtariyor gulum..Evde var buhar makinası hatta içine vix de koyabilme yeri var hiç aklıma gelmemişti deneyim ben bunu:))
Aynen ya bütün yaz hasta olmadı miniğim mevsim geçişi olunca direk yakalandı çok şükür sadece öksürük oda hafifledi çabuk atlatıcak inşallah annesine çekmiş kuzum maşallah. Bende kolay kolay hasta olmam günlük 1 soğan mutlaka tüketiyorum ondan sanırım:))biz hastayken bizi buhar makinasi kurtariyor gulum..
hangi odadaysak tasiyoruz yanimizda.
bende makinaninn icine vicks koyuyorum cok rahatlatiyor.
insallah cabucak duzelir.
mevsim gecislerinde kuzular hasta oluyorlar...
koşturmak şu an bana en iyi ilaç gülüm de yapamıyorumbu hafta insallah mezun ederiz seni canim, olmadi haftaya en gec :)
insallah bugun biterde rahatlarsin ablam:)
bende iyiyim canim, ev, Akin, okul arasi kosturmaca aynen devam:)
sende ne var ne yok?
tam o donemi Kadris , bir donem anneye yapisik oluyorlar ya, gecer cabucak insallah canim..
canim sporunu yine azalt bir miktar cok yoruluyorsan.
az kaldi canim hedefine, yakinda senide yolcu ederiz :)
hepiniz biktiniz bizden beyaaa..
kiz bir gun once soz vermedin mi sen kacamak yok diye.
ceza ondan bu kadar cok, sozunde durmadigin icin :))
buna sukur kuzum :)
masallah canim, bunyen guclu demek ki bidikta sana cekmis :)Aynen ya bütün yaz hasta olmadı miniğim mevsim geçişi olunca direk yakalandı çok şükür sadece öksürük oda hafifledi çabuk atlatıcak inşallah annesine çekmiş kuzum maşallah. Bende kolay kolay hasta olmam günlük 1 soğan mutlaka tüketiyorum ondan sanırım:))
http://www.kadinlarkulubu.com/porta...bin-oniki-sasirtici-kullanim-sekli-31105.htmlBu vixi ayağının altına sürünce ne işe yarıyor iyi geliyo mu öyle
hayirdir insallah canim neyin var?koşturmak şu an bana en iyi ilaç gülüm de yapamıyorumsıkıntıdayım biraz iyi olmak için çaba sarf ediyorum
cok guzel canim :)Bugünkü menüm
Sabah
Domates
Salatalık
Peynir
Menemen
İki dilim ekmek
Öğlen
4yk yemek
Yarım kase yoğurt
Ara:türk kahvesi
Küçük salkım üzüm
Akşam
1 Kâse yoğurt
1 avuç yer fıstığı
Spor:250ia (ceza )
250 S (ceza)
50 mekik
30 bacak hareketi
500 jj belki daha yaparım
Su:14bardak@Yawrukush
eşimle alakalı gülümhayirdir insallah canim neyin var?