- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
Canlar kimse yok madem ben temizlige giriseyim.
Islerimi bitirip kahvemle doneyim takima insallah
Gorusmek uzere![]()
Kolay gelsin canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canlar kimse yok madem ben temizlige giriseyim.
Islerimi bitirip kahvemle doneyim takima insallah
Gorusmek uzere![]()
Ćok iyi yapmışsın canım bide el sallayıp gideydinKaç saattir gelemedim, geldim bisürü mesaj :)
Okuya okuya beğendim de cevap yazamadan gitmek zorunda kaldım :)
Fatimam nasılsın ben yarışma olduğunu bilmiyordum malum netim yoktu ama yine de 400 yaptım tevaffukKaç saattir gelemedim, geldim bisürü mesaj :)
Okuya okuya beğendim de cevap yazamadan gitmek zorunda kaldım :)
Fatimam nasılsın ben yarışma olduğunu bilmiyordum malum netim yoktu ama yine de 400 yaptım tevaffuk
Ćok iyi yapmışsın canım bide el sallayıp gideydin![]()
Bugün hakettim dinlemeyi özgem .iyi hadi gozunaydin Sibelim, bu gece guzelce dinlenirsin :)
Dinlen otur diyen tarafı dinle.oyy oyy bugun temizlik gunum evi supurup silmem gerek..
isler haydi kalk anca yetistirirsin diyor, icimdeki ses aman biraz daha otur dinlen diyor :)
Sende kendince haklısın tabi Asyacim ama bu halin sana zarar verir 2 canlısın.Gulum iste bu hiiiicc oyle bisey degil.ailelerin biseye gercekten ihtiyaci oldugunda ondan onceben kosarim.ama esiminki resmen kendini kullandirmaya giriyor abisi o kadar kurnaz ki adam cebini doldururken bizimki nin kurusunA goz dikiyolar cildirtiyor artik.kisin bosa dustu birinden istemedi tedavi sirasinda ilac parasi denklesmedi nisan yuzugumu sattim ben daha alicak ustune iki yil gecti.yoklugunu ben cekiyorum gulum banada yazik
Hazalim ozletiyorsun kendini.Fatimam nasılsın ben yarışma olduğunu bilmiyordum malum netim yoktu ama yine de 400 yaptım tevaffuk
Canım geçmiş olsun kuzuna. Seni de tebrik ediyorum güzel jj yapmışsın vallahi.650 jj@AKovser
Canlar yorgunum yatıyorum..
Yarışma için sadece 2 kişi yazmış..
Bir kaç saat sonra kalkıcam inşaAllah, yapan olmuşsa litseyi hazırlarım..
İyi geceler..
çocuğu düşünüyorum gülüm tek derdim oBugün hakettim dinlemeyi özgem .
Dinlen otur diyen tarafı dinle.
Sende kendince haklısın tabi Asyacim ama bu halin sana zarar verir 2 canlısın.
Hazalim ozletiyorsun kendini.
Canım geçmiş olsun kuzuna. Seni de tebrik ediyorum güzel jj yapmışsın vallahi.
İyi istirahatler canım.
canim bazi insanlar kadir kiymet biliyor, yakinlarina fazlaca iyi davraniyor.Gulum iste bu hiiiicc oyle bisey degil.ailelerin biseye gercekten ihtiyaci oldugunda ondan onceben kosarim.ama esiminki resmen kendini kullandirmaya giriyor abisi o kadar kurnaz ki adam cebini doldururken bizimki nin kurusunA goz dikiyolar cildirtiyor artik.kisin bosa dustu birinden istemedi tedavi sirasinda ilac parasi denklesmedi nisan yuzugumu sattim ben daha alicak ustune iki yil gecti.yoklugunu ben cekiyorum gulum banada yazik
oy sende bir rahat durmuyorsun Hazalim, ellerine saglik.Çok yorma kendini gülüm iş bitmiyor en azından bebek gelinceye kadar Bende bugün koridor yolluklarını yıkadım kuzum o yüzden sporum az oldu çünkü yoruldum![]()
Allah kabul etsin canim benim..Menüm
Sahur
Su
İftar
1 kase çorba
Fırında tavuk
2 dilim ekmek
1 litre su
2 fincan çay
1 dilim hurma (Trabzon hurması diye geçiyor yalnış bilmiyorsam)
asyam insanlara sorsan herkes mutlaka esiyle, esinin ailesiyle ilgili bir suru sevmedigi, istemedigi seyleri sayar.çocuğu düşünüyorum gülüm tek derdim ogülüm ben o kadar çektim ki artık tahammülüm yok daha ailesine akıtmasına başka kadın olsa çoktan bırakmıştı.hepsini anlatmaya kalksam neler neler. o yüzden Allaha havale ettim ben.
Tebrikler canlarim:)