• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaç saattir gelemedim, geldim bisürü mesaj :)
Okuya okuya beğendim de cevap yazamadan gitmek zorunda kaldım :)
Fatimam nasılsın ben yarışma olduğunu bilmiyordum malum netim yoktu ama yine de 400 yaptım tevaffuk

iyi hadi gozunaydin Sibelim, bu gece guzelce dinlenirsin :)
Bugün hakettim dinlemeyi özgem .
oyy oyy bugun temizlik gunum evi supurup silmem gerek..
isler haydi kalk anca yetistirirsin diyor, icimdeki ses aman biraz daha otur dinlen diyor :)
Dinlen otur diyen tarafı dinle.
Gulum iste bu hiiiicc oyle bisey degil.ailelerin biseye gercekten ihtiyaci oldugunda ondan onceben kosarim.ama esiminki resmen kendini kullandirmaya giriyor abisi o kadar kurnaz ki adam cebini doldururken bizimki nin kurusunA goz dikiyolar cildirtiyor artik.kisin bosa dustu birinden istemedi tedavi sirasinda ilac parasi denklesmedi nisan yuzugumu sattim ben daha alicak ustune iki yil gecti.yoklugunu ben cekiyorum gulum banada yazik
Sende kendince haklısın tabi Asyacim ama bu halin sana zarar verir 2 canlısın.
Fatimam nasılsın ben yarışma olduğunu bilmiyordum malum netim yoktu ama yine de 400 yaptım tevaffuk
Hazalim ozletiyorsun kendini.
Canım geçmiş olsun kuzuna. Seni de tebrik ediyorum güzel jj yapmışsın vallahi.
Canlar yorgunum yatıyorum..
Yarışma için sadece 2 kişi yazmış..
Bir kaç saat sonra kalkıcam inşaAllah, yapan olmuşsa litseyi hazırlarım..
İyi geceler..

İyi istirahatler canım.

Bugün hakettim dinlemeyi özgem .

Dinlen otur diyen tarafı dinle.

Sende kendince haklısın tabi Asyacim ama bu halin sana zarar verir 2 canlısın.

Hazalim ozletiyorsun kendini.

Canım geçmiş olsun kuzuna. Seni de tebrik ediyorum güzel jj yapmışsın vallahi.

İyi istirahatler canım.
çocuğu düşünüyorum gülüm tek derdim o:KK51:gülüm ben o kadar çektim ki artık tahammülüm yok daha ailesine akıtmasına başka kadın olsa çoktan bırakmıştı.hepsini anlatmaya kalksam neler neler. o yüzden Allaha havale ettim ben.

bugünkü menüm
sabah
1 kk peynir
sütlü kahve şekersiz
yufka
1 haşlanmış yumurta
5 adet zeytin
4 adet badem
ara
meyveli yoğurt
öğle
2 adet köfte
1 dilim ekmek
biazcık patates püresi
çorba
ara
3 adet ceviz
akşam
çorba
yoğurt
sulu yemek
domates biber
su 2.5 litre
adım 14900
40 aquat
Yawrukush Yawrukush Dahlia_ Dahlia_

Hayırlı geceler cümleten
Kusura bakmayın kim ne yazmış bakamadım en kısa sürede bakacağım inşALLAH :) sevgilerimle ;)5 Ekim Çarşamba menüm
sabah
iki tane haşlanmış yumurta
bir dilim köy ekmeği
üç tane zeytin
salatalık
domates
yeşil biber
İki çay bardağı şekersiz çay
Bir çörek otu yağı kapsülü
bir multivitamin ve mineral Kapsülü

Ara
dört kuru kayısı
Bir çay bardağı süt

Öğlen
Üç kaşık kıymalı mantı beş kaşık yoğurt
salatalık domates
yeşil çay
sütlü şekersiz çay(denemek istedim)
1 badem

Akşam
3 kaşık kıymalı patatesli yeşil fasulye
1 kepçe mercimek çorbası
1 dilim köy ekmeği
Salatalık domates

Ara
4 badem
1 küçük elma

Su
11 bardak civarı

Egzersiz
Yapmadım

Yawrukush Yawrukush

Gulum iste bu hiiiicc oyle bisey degil.ailelerin biseye gercekten ihtiyaci oldugunda ondan onceben kosarim.ama esiminki resmen kendini kullandirmaya giriyor abisi o kadar kurnaz ki adam cebini doldururken bizimki nin kurusunA goz dikiyolar cildirtiyor artik.kisin bosa dustu birinden istemedi tedavi sirasinda ilac parasi denklesmedi nisan yuzugumu sattim ben daha alicak ustune iki yil gecti.yoklugunu ben cekiyorum gulum banada yazik
canim bazi insanlar kadir kiymet biliyor, yakinlarina fazlaca iyi davraniyor.
bazi insanlarsa sadece kendilerini dusunuyor, hatta kardesinden, ailesinden bile ne fayda saglasa kar saniyor.
esin zor zamaninda onlara diyememistir tahmin ederim, onlarda dusunmemislerdir, var malesef boyle aileler..
bende anlatsam neler cikar yasadiklarimizdan ama anlatip kendimi uzmek istemiyorum.
sen esinle konusmus, guzellikle anlasmaya calismis ama yinede bu duruma bir cozum bulamamissan birak gulum..
bundan sonrasi kendini uzmekten oteye gitmez..
esin seni, cocugunu kimseye muhtac etmiyorsa, isine gucune sahip cikip sizler icin calisiyorsa, ailesi icin bu yaptiklarini gormezden gel.
biliyorum kolay degil ama baska caresi yok bu isin..

Çok yorma kendini gülüm iş bitmiyor en azından bebek gelinceye kadar Bende bugün koridor yolluklarını yıkadım kuzum o yüzden sporum az oldu çünkü yoruldum :KK43:
oy sende bir rahat durmuyorsun Hazalim, ellerine saglik.
yolluk yikamak da spor olmus canim..

Menüm

Sahur
Su

İftar
1 kase çorba
Fırında tavuk
2 dilim ekmek

1 litre su
2 fincan çay
1 dilim hurma (Trabzon hurması diye geçiyor yalnış bilmiyorsam)
Allah kabul etsin canim benim..

çocuğu düşünüyorum gülüm tek derdim o:KK51:gülüm ben o kadar çektim ki artık tahammülüm yok daha ailesine akıtmasına başka kadın olsa çoktan bırakmıştı.hepsini anlatmaya kalksam neler neler. o yüzden Allaha havale ettim ben.
asyam insanlara sorsan herkes mutlaka esiyle, esinin ailesiyle ilgili bir suru sevmedigi, istemedigi seyleri sayar.
ama esini seviyorsan, artilari eksilerinden coksa, evinde isinde-gucunde bir adamsa, sana zarar vermiyorsa bazi seyleri gormezden gel, alttan al.
kimse mukemmel degil , bizlerde degiliz.
evlilik tahammul isi gulum..

* * * JUMPING JACK YARIŞMA SONUCU * * *

:KK49::KK49::KK49: 1. 650 adet ile Alya008 Alya008 :KK49::KK49::KK49:

:KK76::KK76::KK76: 2. 400 adet ile M M_atruska :KK76::KK76::KK76:

:KK71::KK71::KK71: 3. 250 adet ile B belindamm :KK71::KK71::KK71:

:KK73:Tebrikler kızlar :KK73:
Tebrikler canlarim:)
Fatimem sen yorgunsun diye yarisma listesini ben hazirlayayim dedim ama misafir geldi aksam bize, yarim saat evvel gittiler , hazirlayamadim kuzum..Ellerine saglik..

Bugun temizlik yaptim, 1 makina camasir yikadim, katladim, bulasiklari makina yikadi ama bende yerlestirme-dizmesini hallettim.Hepsi ust uste geldi..:temizlik:
Aksam telefon geldi merkezden arkadaslarimiz yemekten sonra caya gelelim dediler.:KK50:
Akinla aralari 10 gun olan bir kizlari var birde 1 yasinda kizlari.:anne::KK46:
Bugun temizlenen evimi gormeliydiniz, oyuncak sacilmayan bir yer kalmadi..:KK57::silah:
Birde defalarca oyuncak kavgasina tutustular Akinla arkadasi, arada ufaklik hirpalandi derken oyy ne yorulduk arkadas..:KK57::skandal:
Cay ictik hesapta, cocuklarla bu kadar oluyor iste.:KK48::p
Neyse herkes sag salim evine gitti bugunude boyle bitirdik canlar.:KK200:
Hepinize gunaydin, mutlu persembeler..:KK68:
Yarin tarti gunumuz, bugunu hafif egzersiz ve hafif yemekle gecirelim guzeller, yarin basgul insallah yuzlerimizi guldursun.:nazar::nazar:

380647_281114428662675_613987389_n.webp

Back
X