Git 14. Takıma başgan ol o zman :)))sizle kapışmıcam bannneeee
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Git 14. Takıma başgan ol o zman :)))sizle kapışmıcam bannneeee
![]()
Çok şükür iyiyim ama pilim bitmiş gibi bir halim var
Sen nasılsın ?
sizle kapışmıcam bannneeee
![]()

Sabah mahmurluğudur o:))
Ben de ıim canım oglanla çizgi filme bakıyoruz Heidi izliyoruz. Birazdan kapatıcam oglanla biraz oyun oynarım sonra da yemek derdi. Rutin ev hanımı modeliyim yani.
siz gidin bananeGit 14. Takıma başgan ol o zman :)))

hadi inşallah kuzumHoşbulduk canım :)
Çok şükür iyiye gidiyor, biraz daha zaman lazım sadece.. İnşaAllah daha da iyi olucak
sendemi bürütüssssssssssssssssssGel sana özel yarışma yapalım kendi kendinle kapış![]()

GeCer geçer :))İnşaAllah öyledir çünkü bütün gün böyle gitmezz :))
Kolay gelsin canım :)
GeCer geçer :))İnşaAllah öyledir çünkü bütün gün böyle gitmezz :))
Kolay gelsin canım :)
Gidemem ben buranın demirbaşıyim . Bak mezun olup geri dönüyorum. Simdi mezun olsam gene kilo alır gelirim burdan ayrilamiyorum:))))hehhesiz gidin banane
hadi inşallah kuzum
sendemi bürütüssssssssssssssssss![]()
Gidemem ben buranın demirbaşıyim . Bak mezun olup geri dönüyorum. Simdi mezun olsam gene kilo alır gelirim burdan ayrilamiyorum:))))hehhe
Iyiyim gülüm şükür kış temizliği başladı sen nasilsinNasılsın canım
Evet bu sene bir türlü kimse buraya adapte olmadı gibi geliyor bana kuzum. yolluklar zor olmadığı için ben yıkıyorum ama büyük halılarda tabi kız kardeşlerim sağolsun geliyorlar :)Esin de ailesi diye kiramamis canım. Atsan atilmaz ki aile işte.
Yine yoruyorsun kendini.
Herkesi tebrik ediyorum.
Hoşgeldin canım. Takim sessiz genel olarak. Kimseler yok.
Halı yıkama zor be gülüm tek başına. Bazı Yerler güzel yikiyor aslında.
allah kolaylık versin cnaımIyiyim gülüm şükür kış temizliği başladı sen nasilsin
siz gidin banane
hadi inşallah kuzum
sendemi bürütüssssssssssssssssss![]()
Yok canım ben sana özel yarışma yapıyorum sen yalnış anlıyorsun beni :)
Evet malesef bir durgunluktur gidiyor. Hayr olsun. Ne şanslisin yardım eden kardeşlerin var.maşallahEvet bu sene bir türlü kimse buraya adapte olmadı gibi geliyor bana kuzum. yolluklar zor olmadığı için ben yıkıyorum ama büyük halılarda tabi kız kardeşlerim sağolsun geliyorlar :)
Sanırım whatsaptan yazışmak vs olunca takım unutuluyor gülüm yani en azından bu da bir neden gibime geliyor hayırlısı artık. evet çok şükür insanın kardeşinin olması gerçekten büyük nimet SibelimEvet malesef bir durgunluktur gidiyor. Hayr olsun. Ne şanslisin yardım eden kardeşlerin var.maşallah
Kolaylıklar diliyorum ablacim Oh bitiyor temizliğinSelam kızlar biraz mola verdim. Kızın eşyalarını ayırdık birlikte. 1 koca poşet geri dönüşüm 1 poşet çöp çıktı heryer kağıt kalem kırtasiye 1 poşette küçük bir akrabaya vericez boya kalemleri ıvır zıvır şeyler ve kuzene bir poşet kıyafet. Artık uzun süre temiz tutar odasını.
Benimde işler bitmek üzere salon ve mutfağı süpürüp sileyim banyoyu temizliyorum ve bitiyor .Yarın özgürüm umarım.