Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:KK200:En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

:KK200::kk77:CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Abesle_istigalMUAFMUAFMUAF:KK71: :KK71::KK200: :KK200:--
haeshinIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLI-
gogo2405:halay: 300IA100IA :eğlence:ODUL :KK76::KK71: :KK71::KK200: 10DK Y--
tiffany20:halay: :halay:--:KK71: :KK71::KK200: :KK200::nazar: :nazar:-
happy_moon:halay: :halay:-:KK76: 200IA:KK71: :KK71::KK200: 10DK Y--
AKovser:halay: 5DK Y:eğlence: 5DK Y:KK76: 5DK Y:KK71: 5DK Y:KK200: ---:nazar: ----
KarKralicesi:halay: :halay:ODUL :eğlence:10DK Y :KK76::KK71: :KK71::KK200: :KK200:--
belindammODUL :halay::eğlence: :eğlence::KK76: :KK76::KK71: :KK71::KK200: :KK200::nazar: :nazar:-
Alya008:halay: :halay:ODUL :eğlence::KK76: 300JJ10DK DANS :KK71:250IA 250S :KK200::nazar: :nazar:-
azimli anne-------
marlin18:halay: :halay:ODUL :eğlence:MUAFMUAFMUAFMUAF-
Saadetim33:halay: :halay::eğlence: :eğlence::KK76: :KK76::KK71: :KK71::KK200: :KK200::nazar: :nazar:-
bnnu--30DK SPOR CEZA----
gulpinargul:halay: 10DK YODUL :eğlence:20DK Y :KK76::KK71: :KK71::KK200: :KK200::nazar: 15DK Y-

[/td][/td][/td][/td]

Bugün hakettim dinlemeyi özgem .

Dinlen otur diyen tarafı dinle.

Sende kendince haklısın tabi Asyacim ama bu halin sana zarar verir 2 canlısın.

Hazalim ozletiyorsun kendini.

Canım geçmiş olsun kuzuna. Seni de tebrik ediyorum güzel jj yapmışsın vallahi.

İyi istirahatler canım.
Kuzum günaydın netim oldu burdayim artık nasılsın

canim bazi insanlar kadir kiymet biliyor, yakinlarina fazlaca iyi davraniyor.
bazi insanlarsa sadece kendilerini dusunuyor, hatta kardesinden, ailesinden bile ne fayda saglasa kar saniyor.
esin zor zamaninda onlara diyememistir tahmin ederim, onlarda dusunmemislerdir, var malesef boyle aileler..
bende anlatsam neler cikar yasadiklarimizdan ama anlatip kendimi uzmek istemiyorum.
sen esinle konusmus, guzellikle anlasmaya calismis ama yinede bu duruma bir cozum bulamamissan birak gulum..
bundan sonrasi kendini uzmekten oteye gitmez..
esin seni, cocugunu kimseye muhtac etmiyorsa, isine gucune sahip cikip sizler icin calisiyorsa, ailesi icin bu yaptiklarini gormezden gel.
biliyorum kolay degil ama baska caresi yok bu isin..

oy sende bir rahat durmuyorsun Hazalim, ellerine saglik.
yolluk yikamak da spor olmus canim..

Allah kabul etsin canim benim..

asyam insanlara sorsan herkes mutlaka esiyle, esinin ailesiyle ilgili bir suru sevmedigi, istemedigi seyleri sayar.
ama esini seviyorsan, artilari eksilerinden coksa, evinde isinde-gucunde bir adamsa, sana zarar vermiyorsa bazi seyleri gormezden gel, alttan al.
kimse mukemmel degil , bizlerde degiliz.
evlilik tahammul isi gulum..

Tebrikler canlarim:)
Fatimem sen yorgunsun diye yarisma listesini ben hazirlayayim dedim ama misafir geldi aksam bize, yarim saat evvel gittiler , hazirlayamadim kuzum..Ellerine saglik..
Özgem kışlıklar koy yazlıkları kaldir yıka mecbur ben halı yikama yerlerine pek güvenmiyorum mahvediyorlar.mecbur iş bana düşüyor

çocuğu düşünüyorum gülüm tek derdim o:KK51:gülüm ben o kadar çektim ki artık tahammülüm yok daha ailesine akıtmasına başka kadın olsa çoktan bırakmıştı.hepsini anlatmaya kalksam neler neler. o yüzden Allaha havale ettim ben.
Esin de ailesi diye kiramamis canım. Atsan atilmaz ki aile işte.
Kizlar Akin okuldayken temizlik aldi tum vaktimi..:temizlik:
Sonra gittim Akini aldim,uyuttum simdi girebildim takima..:anneadayı:
Oyy her yerim agridi..
Hepinize iyi geceler canlarim.:uykucu::KK15:
Yine yoruyorsun kendini.
* * * JUMPING JACK YARIŞMA SONUCU * * *

:KK49::KK49::KK49: 1. 650 adet ile Alya008 Alya008 :KK49::KK49::KK49:

:KK76::KK76::KK76: 2. 400 adet ile M M_atruska :KK76::KK76::KK76:

:KK71::KK71::KK71: 3. 250 adet ile B belindamm :KK71::KK71::KK71:

:KK73:Tebrikler kızlar :KK73:
Herkesi tebrik ediyorum.
Kuzum günaydın netim oldu burdayim artık nasılsın
Hoşgeldin canım. Takim sessiz genel olarak. Kimseler yok.
Özgem kışlıklar koy yazlıkları kaldir yıka mecbur ben halı yikama yerlerine pek güvenmiyorum mahvediyorlar.mecbur iş bana düşüyor

Halı yıkama zor be gülüm tek başına. Bazı Yerler güzel yikiyor aslında.

Esin de ailesi diye kiramamis canım. Atsan atilmaz ki aile işte.

Yine yoruyorsun kendini.

Herkesi tebrik ediyorum.

Hoşgeldin canım. Takim sessiz genel olarak. Kimseler yok.

Halı yıkama zor be gülüm tek başına. Bazı Yerler güzel yikiyor aslında.
Ben genelde halı yıkamaya veriyorum küćük bebeğim var asla yıkayamam tertemiz yıkayıp getiriyorlar

Ben genelde halı yıkamaya veriyorum küćük bebeğim var asla yıkayamam tertemiz yıkayıp getiriyorlar
Benim evde tek halim var salonda. Sevmem haliyi evde çünkü. Onu da burda Türk haki yikamacilar var. Onlara veriyoruz. Temiz yapıyorlar.
İyi çok şükür canım öksürüğü bayağı azaldı ama boğazında balgamı var onuda atabilse iyi olacak

Ihlamurun içine biraz bal koyup verirsen balgamini azaltır canım.

Benim evde tek halim var salonda. Sevmem haliyi evde çünkü. Onu da burda Türk haki yikamacilar var. Onlara veriyoruz. Temiz yapıyorlar.

Ihlamurun içine biraz bal koyup verirsen balgamini azaltır canım.
Bizim minik biraz zor canım herşeyi yedirip içiremiyorum bu yüzden doğru dürüst kiloda almıyo

Bizim minik biraz zor canım herşeyi yedirip içiremiyorum bu yüzden doğru dürüst kiloda almıyo
Bütün çocuklarda var o sorun canım . Ben napıyorum biliyor musun? 1 kahve fincanı ıhlamur ballı yapıyorum. Sonra onu böyle şırınga gibi surup kasıkları oluyor. Dayiyorum ağzına. Ne kadar içirmeye çalışırsam.

Back
X