Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bütün çocuklarda var o sorun canım . Ben napıyorum biliyor musun? 1 kahve fincanı ıhlamur ballı yapıyorum. Sonra onu böyle şırınga gibi surup kasıkları oluyor. Dayiyorum ağzına. Ne kadar içirmeye çalışırsam.
Bütün çocuklarda var o sorun canım . Ben napıyorum biliyor musun? 1 kahve fincanı ıhlamur ballı yapıyorum. Sonra onu böyle şırınga gibi surup kasıkları oluyor. Dayiyorum ağzına. Ne kadar içirmeye çalışırsam.
Çok mantıklı şırıngayla sabah öğle akşam verebilirim günde bir fincan içmiş olur denemeliyim ama ıhlamur almam gerek hiç dışarı ćıkasımda yok:KK48:

canim bazi insanlar kadir kiymet biliyor, yakinlarina fazlaca iyi davraniyor.
bazi insanlarsa sadece kendilerini dusunuyor, hatta kardesinden, ailesinden bile ne fayda saglasa kar saniyor.
esin zor zamaninda onlara diyememistir tahmin ederim, onlarda dusunmemislerdir, var malesef boyle aileler..
bende anlatsam neler cikar yasadiklarimizdan ama anlatip kendimi uzmek istemiyorum.
sen esinle konusmus, guzellikle anlasmaya calismis ama yinede bu duruma bir cozum bulamamissan birak gulum..
bundan sonrasi kendini uzmekten oteye gitmez..
esin seni, cocugunu kimseye muhtac etmiyorsa, isine gucune sahip cikip sizler icin calisiyorsa, ailesi icin bu yaptiklarini gormezden gel.
biliyorum kolay degil ama baska caresi yok bu isin..

oy sende bir rahat durmuyorsun Hazalim, ellerine saglik.
yolluk yikamak da spor olmus canim..

Allah kabul etsin canim benim..

asyam insanlara sorsan herkes mutlaka esiyle, esinin ailesiyle ilgili bir suru sevmedigi, istemedigi seyleri sayar.
ama esini seviyorsan, artilari eksilerinden coksa, evinde isinde-gucunde bir adamsa, sana zarar vermiyorsa bazi seyleri gormezden gel, alttan al.
kimse mukemmel degil , bizlerde degiliz.
evlilik tahammul isi gulum..

Tebrikler canlarim:)
Fatimem sen yorgunsun diye yarisma listesini ben hazirlayayim dedim ama misafir geldi aksam bize, yarim saat evvel gittiler , hazirlayamadim kuzum..Ellerine saglik..
ilk söylediğin tip kaynım işte adam cebini doldurmakla meşgul bizimki daha bize yetemiyor ki gülüm sıkıntı orda.dün akşam aldım karşıma açık açık konuştum umarım anlamıştır.

Çok mantıklı şırıngayla sabah öğle akşam verebilirim günde bir fincan içmiş olur denemeliyim ama ıhlamur almam gerek hiç dışarı ćıkasımda yok:KK48:

Varsa etrafında kimde rica et getirsinlrr olmadı canım. Senin kardeşlerin vardı baya etrafında galiba. Ne mutlu sana...

ilk söylediğin tip kaynım işte adam cebini doldurmakla meşgul bizimki daha bize yetemiyor ki gülüm sıkıntı orda.dün akşam aldım karşıma açık açık konuştum umarım anlamıştır.
Çok ii yapmışsın konuşarak. Erkekler bizim gibi ince düşünemiyor malesef. Onlara hatirlatmak gerekiyor çoğu zaman.

Allah kabul etsin canim benim..

Tebrikler canlarim:)
Fatimem sen yorgunsun diye yarisma listesini ben hazirlayayim dedim ama misafir geldi aksam bize, yarim saat evvel gittiler , hazirlayamadim kuzum..Ellerine saglik..

İnşaAllah canım, çok sağol..
Önemli değil canım benim, bir kaç uyuyunca hemen kendime geliyorum, kalktım yaptım :)
Düşünmen yeter :KK15:

Back
X